QUOTE(Virdzinija @ 2005 04 13, 04:16)
Žuvienė - sriuba!
Nusiperku didokų žuvų, kurias nuvalytas kepu. Nupjautas galvas ne išmetu, o panaudoju sriubai virti
Išverdu aš jas su prieskoniais, lauro lapais, pipirais, druska... O tada - morkyčių, bulvyčių. Dažniausiai galvas išmetu... Paprasta ir taupu, valgom su grietine.
Bet temoje turbūt kalbama apie tikrą žuvienę - kuri verdama iš specialiai tam perkamų žuvų, o čia - tik galvos, kurias šiaip ar taip išmetam.
Nusiperku didokų žuvų, kurias nuvalytas kepu. Nupjautas galvas ne išmetu, o panaudoju sriubai virti
Išverdu aš jas su prieskoniais, lauro lapais, pipirais, druska... O tada - morkyčių, bulvyčių. Dažniausiai galvas išmetu... Paprasta ir taupu, valgom su grietine.
Bet temoje turbūt kalbama apie tikrą žuvienę - kuri verdama iš specialiai tam perkamų žuvų, o čia - tik galvos, kurias šiaip ar taip išmetam.
AS MACIAU KAIP TIKRI ZVEJAI GAMTOJ VERDA ZUVIENE .ZUVIS ,PRIESKONIAI IR PANASIAI ,VISKAS KAS I ZUVIENE DEDASI MAN ATRODO ,KAD GERAI VISOS ZINOM,BET PRIES BAIGENT VIRTI TIE ZVEJAI I PUODA DEGTINES IPILE. PARAGAVAU TIKRAI BUVO LABAI SKANI ZUVIENE .