Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

QUOTE(deize @ 2013 07 05, 13:14)
Kalta blush2.gif , zinau, kad labai lepinu suni,  bet ...siaip uzsokimas ant keliu tai nera toks prasinejimo budas, tiesiog ji taip visada daro, kai as kuo nors uzsiimu-nesvarbu, ar valgau, ar mezgu, ar skaitau. Bet siaip tai grieztai is savo lekstes nieko neduodu, ir tuos grudelius duodu ne is lekstes o is pakelio. ..kadangi pasekmiu del virkinimo nebuvo, ko gero tuos grudelius naudosiu dresurai cool.gif

as megstu lepint,bet esu griezta ir teisinga tuo paciu.visu pirma suo turi but savo vietoj,jokiu lindimu kaulint,antra bliudas spindi po kiekvieno maitinimo,trecia pries duodant nors elementariausia komanda pvz sedet.uzdirbtas maistas skanesnis biggrin.gif

QUOTE(Arnolda @ 2013 07 05, 13:39)
galit bandyt parduot kam, jei nenorit kariaut su šuniu smile.gif o šiaip tai papraščiausias būdas sumaitinti - nieko kito neduoti, kol pradės ėsti. badu savęs nemarins smile.gif

as kaskart po tokiu postu pagalvoju kur butume nueja jei kaskart nustojus est keisciau maista..jauciu iki keptu karveliu tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 07 05, 13:00)

as kaskart po tokiu postu pagalvoju kur butume nueja jei kaskart nustojus est keisciau maista..jauciu iki keptu karveliu tai tikrai biggrin.gif

iki kiniškų nūdlų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 07 05, 14:11)
iki kiniškų nūdlų   lotuliukas.gif

ir lakstymo paskui triedziancio sunio uzpakali su siuksliniu maisu biggrin.gif
Atsakyti
bet užtat valgo biggrin.gif

aš tai niekad nesismulkinau ką valgo ir ko ne, viską kas paduota turi valgyt smile.gif kas man daug nervo kelia, nes poros daiktų yra atsisakius, tai teko ir po 5 dienas bado pralaužt smile.gif vat ko neduodu tai anties - nes per riebi, pučia pilvą. bet valgytų jei duočiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2013 07 05, 13:32)
pirmasyk nupirkom savo sunim jaucio skrandzio, 25 kg, ir rupuzes needa doh.gif
vakar puse dienos knisomes, kol ta slykstyne supjaustem porcijom, kad tilptu I saldikli,
ir se kad nori doh.gif
gal virta estu, kaip manot??? daugiau nebepirksim, bet ta kaip nors susert reikia, ir pinigu ir laiko gaila doh.gif
iki siol ede jautienos sirdis ir liezuvius

Ar jau seniai taip šeriat - širdimis ir liežuviais?
Skrandis neverdamas.
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 07 05, 14:27)
vat ko neduodu tai anties - nes per riebi, pučia pilvą. bet valgytų jei duočiau biggrin.gif

O maniškė ėda antį ir vargo nematom g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2013 07 05, 16:23)
Ar jau seniai taip šeriat - širdimis ir liežuviais?
Skrandis neverdamas.

metus laiko,
dar duodam dideliu jautienos kaulu ir gauna vaisiu ir darzoviu jei nori,
ir visad yra pripilto sauso maisto, bet jo sueda labai mazai.
Tiesa, dar duodu namines varskes, ta diena, kai darau varske.

ir pigiai kepeneliu gautume, bet kaip jas sudziovint neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bartukas: 05 liepos 2013 - 21:52
QUOTE(bartukas @ 2013 07 05, 22:51)
metus laiko,
dar duodam dideliu jautienos kaulu ir gauna vaisiu ir darzoviu jei nori,
ir visad yra pripilto sauso maisto, bet jo sueda labai mazai.
Tiesa, dar duodu namines varskes, ta diena, kai darau varske.

ir pigiai kepeneliu gautume, bet kaip jas sudziovint neisivaizduoju blush2.gif

Blogai šeriat doh.gif ... didelių jautienos kaulų negalima, sausiako prie mėsos duoti iš viso nereikia. Varškė, berods, irgi be naudos suaugusiam šuniui... O kepenų reikia duoti žalių būtinai...

O pas mus naujas fokusas - suėdė žuvų maistą wacko.gif, visą 60 g indelį... Daba galvojam, kokia bus naktis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 07 05, 22:00)
Blogai šeriat doh.gif ... didelių jautienos kaulų negalima, sausiako prie mėsos duoti iš viso nereikia. Varškė, berods, irgi be naudos suaugusiam šuniui... O kepenų reikia duoti žalių būtinai...
O pas mus naujas fokusas - suėdė žuvų maistą wacko.gif, visą 60 g indelį... Daba galvojam, kokia bus naktis doh.gif  biggrin.gif

na pries siuos turejom suni, serem taip pat, laimingai nugyveno visa gyvenima ir mire nuo senatves...
kaulai labiau del zaidimu, ne del maisto, na jei jaucio kojos kaulas nesmulkintas, tai nei susizeist nera galimybiu, nei ji praryt- pagriauzia galus ir viskas.
o to sauso maisto tai maiso uztenka ilgiau nei pusmeciui, tai jei per savaite sueda po kokia sauja, kas cia blogo????
zaliu kepenu nelabai nori est, reiks sugalvot ,kaip jas sudziovint 4u.gif
Atsakyti
Tai, kuo jūs šeriat savo šunį, nėra RAW ar BARF maitinimas, kuriam skirta ši tema smile.gif

Mano pirmas šuo ėdė ir košes, ir chapius, ir dar visko, kas man tuo metu atrodė geriausia. Ir gyveno labai ilgai. Bet niekam neaiškinu, kad toks maitinimas yra nuostabus nuostabiausias, nes galbūt būtų gyvenęs ir dar ilgiau, jeigų būtų ėdęs kitaip smile.gif

Nenorit pasidomėkit, kas tai per dyvai RAW ar BARF, a?
Atsakyti
bartukas, tai jei jau esat RAW temoj, tai ir maitinkit ir kalbėkit apie RAW, o ne kaimišką mitybą smile.gif sauso su mėsa ne šiaip sau negalima maišyti, kaip ir visa RAW mityba ne be reikalo padaryta tokia, kokia yra.
Atsakyti
QUOTE(Ciooce @ 2013 07 05, 23:33)
Tai, kuo jūs šeriat savo šunį, nėra RAW ar BARF maitinimas, kuriam skirta ši tema  smile.gif

Mano pirmas šuo ėdė ir košes, ir chapius, ir dar visko, kas man tuo metu atrodė geriausia. Ir gyveno labai ilgai. Bet niekam neaiškinu, kad toks maitinimas yra nuostabus nuostabiausias, nes galbūt būtų gyvenęs ir dar ilgiau, jeigų būtų ėdęs kitaip  smile.gif

Nenorit pasidomėkit, kas tai per dyvai RAW ar BARF, a?

drinks_cheers.gif mano pirmas šuo mito kaiušinienėm, duonom ir visu kitu nuo stalo. Paskui tik atsorado Chappi, Pedigree... Ir irgi gyveno iki 17 m...

QUOTE(Arnolda @ 2013 07 05, 23:33)
bartukas, tai jei jau esat RAW temoj, tai ir maitinkit ir kalbėkit apie RAW, o ne kaimišką mitybą smile.gif sauso su mėsa ne šiaip sau negalima maišyti, kaip ir visa RAW mityba ne be reikalo padaryta tokia, kokia yra.

Kaži, žuvų maistas į RAW mitybą įsipaišo mastau.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti