QUOTE(Vicious Vici @ 2013 07 04, 13:46)

sausiakinis turbūt jau su angelais kalbėtų
Baikit, tikrai ne... Čia pas mane jautruoliai, mažoji gal mažiau, bet didysis apskritai jautrus labai, nors kas ir viduriuoja.
QUOTE(zay @ 2013 07 04, 15:33)
Kažkaip tas jautrumas nuo šuns priklauso, mano šunys ir kol valgė sausą ir kai ėda mėsą-ko tik nėra pavogę, kažkada senai vienas šuo šeriamas sausais-ėsdavo ir vogdavo viską ir su įpakavimais, mėsas-su tom plasmasėm kame guli-jei sausą-tai su maišu, jau kiek tokių tipo maximos maišų suėsta, kruopų, cukraus, arbatžolių su įpakavimais, batų tepalas-suvalgytas. Nieko, jokio viduriavimo, o rūkytos vištos, dešros, lašiniai gabalais, net neskaičiuoju, šito per tūsus ir šiaip visur susišaudydavo. Neviduriuodavo, nevemdavo. Tik buldogė, kol valgė sausą, kai per vakarėlius apsivogdavo šašlų-labai sualergizuodavo, perėjus ant raw, to nebeliko, tai net nežinodavau vagia ar ne

. Viena mano kalė suėdė 2 kg šokoladinių saldainių "aguona" su popieriais ir maišeliu-viskas normaliai, o kiek čipsų su pakais ryta....Atrodo kur mano šunys tai gauna, aš matot visur su jais, keliais, plaidais, o studentavimo ir po to laikai-labai aktyvūs visokių susibūrimų prasme. Be to mano šunys namie moka laipiot kaip voverės nežiūrint dydžio. Paskutinis skaudus namų apėdimas-viena netikus kalė, tuo metu dar matinanti 2 savaičių šuniukus, sekcijoje užlipo lentynom ir suėdė mano velykinių kiaušinių kolekciją kurią rinkau 20 metų, aš per kiekvienas velykas palieku 2-3 kiaušinius, vaikų dažytus, įsimintinai dovanotus ir pan. Ta k**** įlipo ir visus suėdė, nu aš kaip miela šeimininkė buvau įsitikinus kad ji negyvens po tokių pietų ir linkėjau dar jai pasikankint prieš mirštant stiervai tokiai, ir kas galvojat buvo-NIEKO, nei viduriavimo, nei pilvo skaudėjimo, nei nors trumputuko apsinuodijimo

.
Moralas-labai indvidualu viskas, visiems
Užjaučiu dėl netekties

Mano jaunystės šuo kai buvau vaikas sudraskė mano 20 Lt, oi ašarų buvo vaikui, gi šitiek visko nusipirkt galėjau tada
Teisingai, labai individualus dalykas. Pas mane Maksis apskritai jautruolis dižiausias, gi kai tik pasiėmėm - sauso neėdė, badavo ilgai, vėmė rūgštim iš alkio, bet nedėdė. Paskui košės, jų tiko tik keletas. Su raw irgi, negaliu duoti 10 proc. kaulingos mėsos, nes triedžia, jos turi būti bent 20-30 proc, tada viskas tvarkoj. O šiaip gauna jis batono gabaliukų karts nuo karto, picos luobelių kur nepadažuota truputuką, bet va visokių vištų niekad nedavėm, o jie pasirodo su mažąja susikooperavo ir abu pasivogė, tai Minei lengviau daug viskas, truputį paskystėjo ir taprotingoji popieriaus meėdė, o šitas meška

Einu probiotikų šert, šiandien jau nedarė nieko, matyt neturi kuo. Nors vakar vakare jau kiečiau padarė, sveiksta.