Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šėrimas (RAW/BARF)

Kažkaip tas jautrumas nuo šuns priklauso, mano šunys ir kol valgė sausą ir kai ėda mėsą-ko tik nėra pavogę, kažkada senai vienas šuo šeriamas sausais-ėsdavo ir vogdavo viską ir su įpakavimais, mėsas-su tom plasmasėm kame guli-jei sausą-tai su maišu, jau kiek tokių tipo maximos maišų suėsta, kruopų, cukraus, arbatžolių su įpakavimais, batų tepalas-suvalgytas. Nieko, jokio viduriavimo, o rūkytos vištos, dešros, lašiniai gabalais, net neskaičiuoju, šito per tūsus ir šiaip visur susišaudydavo. Neviduriuodavo, nevemdavo. Tik buldogė, kol valgė sausą, kai per vakarėlius apsivogdavo šašlų-labai sualergizuodavo, perėjus ant raw, to nebeliko, tai net nežinodavau vagia ar ne biggrin.gif. Viena mano kalė suėdė 2 kg šokoladinių saldainių "aguona" su popieriais ir maišeliu-viskas normaliai, o kiek čipsų su pakais ryta....Atrodo kur mano šunys tai gauna, aš matot visur su jais, keliais, plaidais, o studentavimo ir po to laikai-labai aktyvūs visokių susibūrimų prasme. Be to mano šunys namie moka laipiot kaip voverės nežiūrint dydžio. Paskutinis skaudus namų apėdimas-viena netikus kalė, tuo metu dar matinanti 2 savaičių šuniukus, sekcijoje užlipo lentynom ir suėdė mano velykinių kiaušinių kolekciją kurią rinkau 20 metų, aš per kiekvienas velykas palieku 2-3 kiaušinius, vaikų dažytus, įsimintinai dovanotus ir pan. Ta k**** įlipo ir visus suėdė, nu aš kaip miela šeimininkė buvau įsitikinus kad ji negyvens po tokių pietų ir linkėjau dar jai pasikankint prieš mirštant stiervai tokiai, ir kas galvojat buvo-NIEKO, nei viduriavimo, nei pilvo skaudėjimo, nei nors trumputuko apsinuodijimo biggrin.gif.
Moralas-labai indvidualu viskas, visiems smile.gif
Atsakyti
ka butum darius su suniukais jei but padvesus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2013 07 04, 15:33)
Kažkaip tas jautrumas nuo šuns priklauso, mano šunys ir kol valgė sausą ir kai ėda mėsą-ko tik nėra pavogę, kažkada senai vienas šuo šeriamas sausais-ėsdavo ir vogdavo viską ir su įpakavimais, mėsas-su tom plasmasėm kame guli-jei sausą-tai su maišu, jau kiek tokių tipo maximos maišų suėsta, kruopų, cukraus, arbatžolių su įpakavimais, batų tepalas-suvalgytas. Nieko, jokio viduriavimo, o rūkytos vištos, dešros, lašiniai gabalais, net neskaičiuoju, šito per tūsus ir šiaip visur susišaudydavo. Neviduriuodavo, nevemdavo. Tik buldogė, kol valgė sausą, kai per vakarėlius apsivogdavo šašlų-labai sualergizuodavo, perėjus ant raw, to nebeliko, tai net nežinodavau vagia ar ne biggrin.gif. Viena mano kalė suėdė 2 kg šokoladinių saldainių "aguona" su popieriais ir maišeliu-viskas normaliai, o kiek čipsų su pakais ryta....Atrodo kur mano šunys tai gauna, aš matot visur su jais, keliais, plaidais, o studentavimo ir po to laikai-labai aktyvūs visokių susibūrimų prasme. Be to mano šunys namie moka laipiot kaip voverės nežiūrint dydžio. Paskutinis skaudus namų apėdimas-viena netikus kalė, tuo metu dar matinanti 2 savaičių šuniukus, sekcijoje užlipo lentynom ir suėdė mano velykinių kiaušinių kolekciją kurią rinkau 20 metų, aš per kiekvienas velykas palieku 2-3 kiaušinius, vaikų dažytus, įsimintinai dovanotus ir pan. Ta k**** įlipo ir visus suėdė, nu aš kaip miela šeimininkė buvau įsitikinus kad ji negyvens po tokių pietų ir linkėjau dar jai pasikankint prieš mirštant stiervai tokiai, ir kas galvojat buvo-NIEKO, nei viduriavimo, nei pilvo skaudėjimo, nei nors trumputuko apsinuodijimo biggrin.gif.

doh.gif lotuliukas.gif
Tai maniškei dar yra kur tobulėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Paskutinis manosios grobis - sladainių Geiša 150 g pakuotė... TIk manoji kultūringa, su popireiukais neėda, viską išsiulkšteno... Reikėtų išmokyti ir šiukšles susirinkt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 07 04, 17:38)
ka butum darius su suniukais jei but padvesus biggrin.gif

tuo metu negalvojau, žiūrėjau į gailius lukštų likučius, mano vaikų pirmi kūriniai ir saldžiai galvojau apie viokias kančias kokių ji nusipelno. Racionalioji dalis smegenų skaičiavo kiek man kainuos tos stiervos gydymas ir vargšų vaikų gydymas, o dar kita kažkuri aukščiau pakylėta smegenų dalis priekaištavo, kad tokios kalės nevertos turėt vaikų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 07 04, 13:46)
4u.gif sausiakinis turbūt jau su angelais kalbėtų

Baikit, tikrai ne... Čia pas mane jautruoliai, mažoji gal mažiau, bet didysis apskritai jautrus labai, nors kas ir viduriuoja.

QUOTE(zay @ 2013 07 04, 15:33)

Užjaučiu dėl netekties unsure.gif Mano jaunystės šuo kai buvau vaikas sudraskė mano 20 Lt, oi ašarų buvo vaikui, gi šitiek visko nusipirkt galėjau tada biggrin.gif

Teisingai, labai individualus dalykas. Pas mane Maksis apskritai jautruolis dižiausias, gi kai tik pasiėmėm - sauso neėdė, badavo ilgai, vėmė rūgštim iš alkio, bet nedėdė. Paskui košės, jų tiko tik keletas. Su raw irgi, negaliu duoti 10 proc. kaulingos mėsos, nes triedžia, jos turi būti bent 20-30 proc, tada viskas tvarkoj. O šiaip gauna jis batono gabaliukų karts nuo karto, picos luobelių kur nepadažuota truputuką, bet va visokių vištų niekad nedavėm, o jie pasirodo su mažąja susikooperavo ir abu pasivogė, tai Minei lengviau daug viskas, truputį paskystėjo ir taprotingoji popieriaus meėdė, o šitas meška doh.gif Einu probiotikų šert, šiandien jau nedarė nieko, matyt neturi kuo. Nors vakar vakare jau kiečiau padarė, sveiksta.
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2013 07 04, 14:17)
Nuo poros grūdelių nenumirs  smile.gif  bet jie "nei maistas, nei vaistas" šuniui.
Kita pusė - jei šuniui taip nusileidinėsit, ilgainiui jo iš lėkštės nebeiškrapštysit visai  biggrin.gif

QUOTE(Akela. @ 2013 07 04, 14:17)
as tai pirmiau susimastyciau ne ar galima kazka duot,bet ar galima leist suniui tokiais budais prasinet?

Kalta blush2.gif , zinau, kad labai lepinu suni, bet ...siaip uzsokimas ant keliu tai nera toks prasinejimo budas, tiesiog ji taip visada daro, kai as kuo nors uzsiimu-nesvarbu, ar valgau, ar mezgu, ar skaitau. Bet siaip tai grieztai is savo lekstes nieko neduodu, ir tuos grudelius duodu ne is lekstes o is pakelio. ..kadangi pasekmiu del virkinimo nebuvo, ko gero tuos grudelius naudosiu dresurai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deize: 05 liepos 2013 - 12:15
ojoj,mum viskas dar priesaki,tai tik smagu skaityt tokias istorijas biggrin.gif bet viena praktika jau turiu-pavaisinau saviski kriause ir uzdare narve isejom i restorana,sekmadienis vadinasi,tai kai gryzau manes lauke tooooks desertas..megavausi juo dar gera para biggrin.gif
Atsakyti
maniškė virškiną viską nuo vaisių ir daržovių iki plastiko be jokių pasekmių.. bet va kiniški nūdlai pavogti pramušė viską biggrin.gif
Atsakyti
pirmasyk nupirkom savo sunim jaucio skrandzio, 25 kg, ir rupuzes needa doh.gif
vakar puse dienos knisomes, kol ta slykstyne supjaustem porcijom, kad tilptu I saldikli,
ir se kad nori doh.gif
gal virta estu, kaip manot??? daugiau nebepirksim, bet ta kaip nors susert reikia, ir pinigu ir laiko gaila doh.gif
iki siol ede jautienos sirdis ir liezuvius
Atsakyti
galit bandyt parduot kam, jei nenorit kariaut su šuniu smile.gif o šiaip tai papraščiausias būdas sumaitinti - nieko kito neduoti, kol pradės ėsti. badu savęs nemarins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 07 05, 13:22)
maniškė virškiną viską nuo vaisių ir daržovių iki plastiko be jokių pasekmių.. bet va kiniški nūdlai pavogti pramušė viską  biggrin.gif

matyt kiekvienam savo biggrin.gif mes kriauses dar ilgai prisiminsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2013 07 05, 12:32)
pirmasyk nupirkom savo sunim jaucio skrandzio, 25 kg, ir rupuzes needa doh.gif
vakar puse dienos knisomes, kol ta slykstyne supjaustem porcijom, kad tilptu I saldikli,
ir se kad nori doh.gif
gal virta estu, kaip manot??? daugiau nebepirksim, bet ta kaip nors susert reikia, ir pinigu ir laiko gaila doh.gif
iki siol ede jautienos sirdis ir liezuvius

galit pamėginti duoti šaldytą, na ne į gabalą sušalusį, bet tokį kad tikrai pašalęs būtų. arba nupilti verdančiu vandeniu, ne išvirti, bet nuplikyti.
Atsakyti