Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

dar prisiminiau, esu dazius Natural Easy 522 - geltonos saknys vistiek biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o kuri nors dazote Keune dazais? kaip ispudziai? greit nusiplauna, labai sausina plauka? g.gif
Atsakyti
Kas skaito rusiškai, nemažai atsiliepimų apie dažus, bet pagrinde apie parduotuvinius My Webpage

Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 02 18, 14:30)
Merginos, o kuri nors dazote Keune dazais? kaip ispudziai? greit nusiplauna, labai sausina plauka? g.gif

as dazau. pas mane ekstremalus dazymas buvo. per 2 menesius 3 dazymai su keune (keiciau spalva is tamsios i blondine). plaukai stebetinai neblogos bukles. vadinasi, taip ziauriai nekenkia. tik tiek, kad atspalvio savo dar neatradau. 1517 mano naturaliu rudu plauku nepaima. bandysiu kitus dar variantus , jei nesigaus, teks keisti dazus g.gif
Atsakyti
o as keune daziau viena karta ir man to uzteko, man labai sausino 4u.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad iš vieno karto nelabai suprasi sausina ar ne, ypač jei tik šaknis nudažai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 02 19, 19:17)
o as keune daziau viena karta ir man to uzteko, man labai sausino 4u.gif

va to labiausiai bijau verysad.gif
Atsakyti
Cocosinė avatare mergina labai graziais plaukais wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 02 18, 13:30)

o kodel nori pereit prie Keune?
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2014 02 20, 12:19)
Cocosinė avatare mergina labai graziais plaukais  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Priauginti pas ją verysad.gif biggrin.gif bet dažymas man irgi superinis
http://imnext.se/fannylyckman/
Atsakyti
Priauginti pas ją  bet dažymas man irgi superinis
http://imnext.se/fannylyckman/

na ir kaip tokia spalva isgaut be miltu doh.gif kad butu ne ryzi, bet ir ne balti.

turbut neimanoma..
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2014 02 20, 14:01)
na ir kaip tokia spalva isgaut be miltu  doh.gif  kad butu ne ryzi, bet ir ne balti.

turbut neimanoma..

Pas ją tai sruogom dažyta, tai gal ir milteliais ax.gif
Šiaip pritariu, labai sunku atrasti plaukų dažus. Išbandyta n firmų, bet nei prie vienų nesinorėjo likt. Aš paskutinius kartus kai visus plaukus šviesinau tai su alcina dažais, tikrai jokio ryžumo nebuvo, bet man jau per šviesu buvo-superblondine būt ne man doh.gif O ir plaukų būklė per visą švieisinimo laiką tik blogyn ėjo.

Aj truputį pamelavau, visas šaknis šviesiai paskutinį kart spalį dažė kirpykloj su Revlon dažais. Tai vistiek geltonos šaknys buvo. Tai buvo paskutinis dažymas, po kurio supratau, kad šviesią gražią spalvą tirkai ne kiekviena gali turėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 20 vasario 2014 - 14:36