Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(bio @ 2014 01 30, 10:51)
As dabar jais dazausi, praejo menesis po dazymo, sakyciau gana greitai plaunasi, plaukai tapo rusvi g.gif , bet man jau geriau tokie nei sausos blondiniskos sruogos, kurias turejau. Uz savaites bus antras dazymas, gal jau geriau kibs ir sruogas labiau pasleps g.gif

ne, tas baltumas nusiplovus lis tos kol nenauginsi nuperoksidintu plauku smile.gif as jau metus dazau, klausiau, sakau, ar kada isnyks tas mano baltumas, kai atsiplauna, tai atsake, kad arba nuaugs per 5 metus arba reikia stipriai tamsinti ir su stipresniais dazais smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 02 01, 18:29-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2014 02 01, 18:29)
user posted image

va taip man gaunas, saknys visada kazkiek geltonesnes, bet ne visciuko is veido nemusa tikrai, o kadangi as dazau karta i menesi, tai bedazsant tos kur geltonesnes uzsidazo iki baltumo smile.gif karta i menesi perskalauju su pilkintoju ir vsio smile.gif tik tas pilkintojas sausina plauka, bandau kazka kito atrast smile.gif bet tie daziukai yra super duper, su soja, plaukas toks zvilgantis ir ziauriai skirias ir matos, kur buvo su parduotuviniais dazyta o kur su sitais, plauka tausojanciais smile.gif

nezinau, neatrodo plaukai labai sveiki ir zvilgantys g.gif
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2014 02 01, 19:26)
ne, tas baltumas nusiplovus lis tos kol nenauginsi nuperoksidintu plauku smile.gif as jau metus dazau, klausiau, sakau, ar kada isnyks tas mano baltumas, kai atsiplauna, tai atsake, kad arba nuaugs per 5 metus arba reikia stipriai tamsinti ir su stipresniais dazais smile.gif

tuomet, kad tie balti bent jau nebebutu tokie sausi, nes tada kai daze, sake tos sruogos gerte gere dazus doh.gif
Atsakyti
kai is juodu i baltus nusviesinta, tai man jie nerealiai sveiki, nu cia kaip kam, bet aciu uz nuomone tongue.gif

zodziu, va iki cia jau daugiau nei pusmeti as dazau plaukus su tais daziukais ir man atrodo tikrai super smile.gif ax.gif o galai jo man reiktu bliudeliu apsikirpt kad idealiai atrodyciau, bet tada vyras is namu isvarytu, esme tame, kad kalba eina apie grazu nudazyma saknu, kad nemustu i geltonuma smile.gif

va prasau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriela :): 01 vasario 2014 - 19:45
As jau nebezinau ka su saviskiais plaukais daryt, kaip spalva suvienodint g.gif
Dabar saknys gelsvos, tada sluoksnis baltu plauku (ten kazkada ant naturaliu jau ataugusiu plauku kirpeja dejo miltelius ir dar sviesino dazais, tai ta vieta ir gavosi balta) ir tada like visi plaukai tokie sviesiu siaudu spalvos. Net baisu pagalvot kas bus kai mano tamsios saknys ataugs schmoll.gif na dabar nera tragiskas variantas, bet vistiek, plauku spalva netolygi. Tai jau matyt teks pas kirpeja keliaut lygint spalvos?
Papildyta:
smile.gif+2014 02 01, 20:26-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2014 02 01, 20:26)
kai is juodu i baltus nusviesinta, tai man jie nerealiai sveiki, nu cia kaip kam, bet aciu uz nuomone tongue.gif

zodziu, va iki cia jau daugiau nei pusmeti as dazau plaukus su tais daziukais ir man atrodo tikrai super smile.gif  ax.gif o galai jo man reiktu bliudeliu apsikirpt kad idealiai atrodyciau, bet tada vyras is namu isvarytu, esme tame, kad kalba eina apie grazu nudazyma saknu, kad nemustu i geltonuma smile.gif

va prasau smile.gif

spalva grazi visai, kokie tiksliai dazai,numeris? kur juos perkate?
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 02 01, 21:57)
As jau nebezinau ka su saviskiais plaukais daryt, kaip spalva suvienodint  g.gif
Dabar saknys gelsvos, tada sluoksnis baltu plauku (ten kazkada ant naturaliu jau ataugusiu plauku kirpeja dejo miltelius ir dar sviesino dazais, tai ta vieta ir gavosi balta) ir tada like visi plaukai tokie sviesiu siaudu spalvos. Net baisu pagalvot kas bus kai mano tamsios saknys ataugs  schmoll.gif  na dabar nera tragiskas variantas, bet vistiek, plauku spalva netolygi. Tai jau matyt teks pas kirpeja keliaut lygint spalvos?
Papildyta:

spalva grazi visai, kokie tiksliai dazai,numeris? kur juos perkate?

tai tik pas kirpeja smile.gif nes suvienodins, as jau esu pasimokius, kad nereik kaitaliot dazu ir nereik ilgai tempt su tais dazymais smile.gif

dazau su clairol soy for plex ten visokiausiu yra, siaip mano plaukai nera tamsus, tokie pelenu nuobodumo biggrin.gif tai as tikrai nezinau kaip gautuos panom kuriu labai tamsus plaukai smile.gif bet va, gal pagelbes smile.gif

http://www.clairolpro.com/soy4plex

mano spalva ta ultra lift neutral blond, bet be jokiu melynu ar violetiniu, nes tada pagauna blonduota plauka ir nudazo melynai, isvis nekenciu as tu su melynais, zodziu neutral. o oksidantas 40, nu pats stipriausias kaip as suprantu, nes as turiu be galo daug raudono pigmento plauke, man visada visciukas gaudavos, todel nerizikuoju, del ko dar megstu juos, nes nenugriauzia man galvos ir turi sojos proteinu, taigi faini visai smile.gif siunciuos is amazono, nes pas mus uk nera ju pirkt.
Atsakyti
Gabriela,
Grazi labai plauku spalva ir pati daili esat smile.gif
Del sveikumo irgi viskas gerai, visada galiukai tokiu blonduotu plauku sauseja..
Mano plaukai medaus atspalvio, noreciau sviesesniu, bet deja labai turiu jautria oda, tai negaliu stipraus oksidanto naudoti. Gal kas turit irgi jautria oda, kokius naudojat dazus? Siuo metu as su Alfa parf dazausi.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 02 02, 11:44)
Gabriela,
Del sveikumo irgi viskas gerai, visada galiukai tokiu blonduotu plauku sauseja..
Mano plaukai medaus atspalvio, noreciau sviesesniu, bet deja labai turiu jautria oda, tai negaliu stipraus oksidanto naudoti. Gal kas turit irgi jautria oda, kokius naudojat dazus? Siuo metu as su Alfa parf dazausi.

Mano kirpeja sake, kad su jais labai sunku sviesia spalva gauti, o dazniausiai neimanoma, tai gal reiketu dazus keisti? g.gif
Atsakyti
kas dažot su WELLA profesionaliais dažiukais ,kaip gaunasi? ar nekenkia labai plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2014 02 02, 15:38)
kas dažot su WELLA profesionaliais dažiukais ,kaip gaunasi? ar nekenkia labai plaukams?

Mano kirpejadirba su Wella dazais,maiso kelias spalvas,kad isgautu man tinkancia spalva. Dazau kas 5sav. kol kas plaukuciai nenukentejo,spalva esu patenkinta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 02 02, 16:10)
Mano kirpejadirba su Wella dazais,maiso kelias spalvas,kad isgautu man tinkancia spalva. Dazau kas 5sav. kol kas plaukuciai nenukentejo,spalva esu patenkinta. 4u.gif

GAl žinai kokius numeriukus maišo? man irgi patarė 2 spalvas maišyt 4u.gif o kokia spalva gaunasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 02 vasario 2014 - 19:03
Numeriuku ji man neisdave,tik pasake,kad maiso su sviesiausia is visu blond spalvu spalva ir dar papildomai kazkoki tona ideda( jei gerai jasupratau). Turi ji mano kortele uzsivedusi,bet isduoti nelabai nori,gal bijo,kad pati namie bandysiu,nes jau buvau prisidirbusi su naminiais dazymais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 02 02, 12:44)
Gabriela,

Labai dekui 4u.gif mano jautri oda, dbr skalpa nugriauze tie lorealiai susinervinus sedziu, teko net tept su kalaminu nes zaizdeles matosi sad.gif daugiau taip nedarysiu, labai jau jie stiprus doh.gif bet spalvyte nereali thumbup.gif

Inn Hell, prasau parodyk savo plaukucius kaip tau gaunasi ta pudrine spalvyte, nes as uzsikabliavau ant ju ir ziauriai noriu irgi nusipirkti, bet prisiskaiciau, kad ant labai sviesiu plaukuciu negalima, nes labai nutamsins smile.gif

atseit va taip, bet taip tai jau per tamsu man smile.gif
http://tusya1974.blo...rie-expert.html
Atsakyti