Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(bio @ 2014 02 02, 13:52)
Mano kirpeja sake, kad su jais labai sunku sviesia spalva gauti, o dazniausiai neimanoma, tai gal reiketu dazus keisti? g.gif

man vienitneliai siti dazai, kurie grazia blondiniska spalva nudazo, visada prie ju griztu, po kitu dazu pabandymu 4u.gif
Atsakyti
Dažiau su wella profesionel . Šiaip sau ,tamsokos šaknys gavosi:(
Atsakyti
Merginos gelbekit biggrin.gif sviesiai karamelinius plaukus sviesinau ir tapau ryza su welaton 9.0.. Gelbekit biggrin.gif kaip isgauti sviesia spalva?sad.gif
Atsakyti
Man taip atsibodo tas saknu dazymas, sunku tureti ta grazia sviesia spalva, saltu laikotarpiu ypac.. Ir man labai nutriuso plaukai, labai pradejo luzineti , prie smilkiniu kaip ir issmuke yra... Grysiu prie sruogeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2014 02 16, 10:36)
Man taip atsibodo tas saknu dazymas, sunku tureti ta grazia sviesia spalva, saltu laikotarpiu ypac.. Ir man labai nutriuso plaukai, labai pradejo luzineti , prie smilkiniu kaip ir issmuke yra... Grysiu prie sruogeliu  ax.gif

Keista, nes man nebedazant sruogeleme, o dar tik antras menuo, plaukai taip atsigauna, po tiek metu kirpeja pasake, kad stori mano plaukai thumbup.gif liko dar kokius 5 cm is galu nurezti, kad gerai atrodytu, bet darysiu tai po truputi ir su karstom zirklem drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 02 17, 08:53)
Keista, nes man nebedazant sruogeleme, o dar tik antras menuo, plaukai taip atsigauna, po tiek metu kirpeja pasake, kad stori mano plaukai thumbup.gif liko dar kokius 5 cm is galu nurezti, kad gerai atrodytu, bet darysiu tai po truputi ir su karstom zirklem drinks_cheers.gif

Truputį nesupratau jūsų posto. Nebedažot sruogelėm tik antras mėnuo? Tai kaip tai įtakojo plaukų atsigavimą, jei šaknys sakykim kokius 4 cm paaugo g.gif arba aš čia nesupratau kažko.
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2014 02 17, 10:56)
Truputį nesupratau jūsų posto. Nebedažot sruogelėm tik antras mėnuo? Tai kaip tai įtakojo plaukų atsigavimą, jei šaknys sakykim kokius 4 cm paaugo  g.gif arba aš čia nesupratau kažko.

Tai prie saknu ir atsigave plaukai, visa galva nusidaziau pries 2 men., bet pries dazyma dar 3 men. nebuvo dazyti, tai iseina, kad paskutini karta sruoginau pries 5 men. I galus labai nuploneje issauseje, o pradzia plauku grazi smile.gif
Atsakyti
parekomenduokit kokia perlo spalva, be stipraus pilko tono, bet kad nebutu geltona ir aisku ne milteliai 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras! wink.gif

Turiu toki kvaila klausima ;D As visa laika sviesinau savo garbanotus plauku sruogelemis. Bet dabar galvoju, kad noreciau pereiti prie visu plauku dazymo. Ar siuo metu man tai butu imanoma? Ar man reikia atsiauginti savo naturalius plaukus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miurella @ 2014 02 17, 21:22)
Labas vakaras! wink.gif

Turiu toki kvaila klausima ;D As visa laika sviesinau savo garbanotus plauku sruogelemis. Bet dabar galvoju, kad noreciau pereiti prie visu plauku dazymo. Ar siuo metu man tai butu imanoma? Ar man reikia atsiauginti savo naturalius plaukus? smile.gif

Imanoma, bet sruogeles tikriausiai vis tiek kazkiek prasimus, bent ju man prasimuso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2014 02 17, 17:44)
parekomenduokit kokia perlo spalva, be stipraus pilko tono, bet kad nebutu geltona ir aisku ne milteliai  4u.gif

aha parekomenduokit biggrin.gif

Atsakyti
aha parekomenduokit

na taip, sutinku, juokinga biggrin.gif bet galvoju gal atsirado kokiu naujoviu..vilties neprarandu tongue.gif

mano spalva 7-8 nr, tamsiai pilka.

ka isbandziau paskutiniu metu:

Green light "Luxury" (is Vitrinos): 10, 11, net 12 su 9 proc gaunasi geltona. 10.13, net 11.11 per ilgi gaunasi pilksva, saknys vistiek silto atspalvio. nusprendziau kad ASH man nenugesina. tada pabandziau 10.32 - cia jau geriau. auksas su violetu. bet is esmes man sie dazai nepatiko, nes kazkuri karta ismete visa galva puslem doh.gif butent 10.32 spalva. tai bijojau kartot ir nebekartoju..

Colorica (medines sukos), su ash atspalviu lygiai tas pats, saknys geltonos, o labiau isbale plaukai pilkeja...

Yellow (cascada): bandziau paprasta 10 nr, tai faktas kad geltonos saknys.

dar bandziau is Syoss beamoniakinius 10.05 lyg ir, patys sviesiausi. gana faina spalva, salta labiau, perline tokia. bet norisi sviesesnes..nes nenuima labai gerai.

as baltu nenoriu, noriu ne geltonos bet ir ne pilkos. ir aisk une su milteliais.

visos turbut to pacio nori 4u.gif

dalinames toliau.
Atsakyti