Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

su clairol pilkintoju gavos va sitoks marazmas, dbr nervai ima, ne minutes neislaikiau, mates iskart kad numelynuos verysad.gif

user posted image

as noriu as va tokiu

user posted image

manau, man reik mest tuos visu pilkus violetinius i siuksline ir pereit prie beige ir kt siltesniu spalvyciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriela :): 22 vasario 2014 - 23:43
smile.gif+2014 02 22, 16:28-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2014 02 22, 16:28)
va labai grazi spalvike smile.gif mano daziukai irgi panasiai nudazo, gal sviesiau turputi, kokia kaina ju? gal pigesni, nes mano tai iseina uz viena dazyma apie 40 litu smile.gif nu 10 svaru kazkur, as siunciuos juos is amerikes smile.gif

sitie olia garnier kur as daziau dabar tai nebrangus, tik apie22lt kainuoja, man uzteko dviem kartam saknim padazyt smile.gif

smile.gif+2014 02 23, 00:39-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2014 02 23, 00:39)
manau, man reik mest tuos visu pilkus violetinius i siuksline ir pereit prie beige ir kt siltesniu spalvyciu smile.gif

as irgi tokiu noreciau kaip foto:) siaip tokie panasus ir buvo anksciau, bet daugiau link galu, o nuo saknu tamsesni, ir man nepatiko pas mane tas nevienodas plauku atspalvis.nes saknys niekada man taip sviesiai nenusidazo sad.gif
Atsakyti
o pas mane stori labai ir kieti plaukai ir visada mirgu margu gaunasi, nera tokie glotnus ploni ir paklusnus plaukeliai, kaip pas kitas :/ galas visada kazkoks ryzasis kampelis :/
Atsakyti
Noriu parodyti kaip man nusidaze plaukai , pagaliau atradau kad nebutu ryzos saknys  Visada dazau namuose, isbandziau visokiu ir parduotuviniu ir profesionaliu, bet vis saknys skirdavosi nuo visu paluku , ir budavo ryzokos. dabar du paskutinius kartus daziau su sitais

o kiek cm saknys buvo ataugusios? ir kokie jusu plaukai realiai?
na man tai cia vistiek rusvos jos...per ilgi tai isbale is anksciau matosi.
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2014 02 24, 14:35)

jo bet ne ryzos ir ne geltonos, man tai grazu toks siltas atspalvis, paskui jos uzsidazo ir kad prie pat saknu nebuna labai isbalinti tai cia yra super mano atveju, nes labai balti man netinka. butinai bandysiu tuos daziukus kai isbaigsiu tuos kur uzsisakiau, o vdrug tas pats variantas gausis. ai mane dar nervina mano galai, vis dar matos, kad juodu plauku buta doh.gif o kirpt tikrai dar ilgai nekirpsiu schmoll.gif

panos kokius naudojat sampunus plaukams, ar visos naudojat su tais violetais, gal atroadot kanors stebuklingo, as kai nusidazau, pora savaiciu plaukai puikus, paskui vel dazu prasosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2014 02 24, 13:35)

plaukai buvo plius/minus apie centimetra atauge, naturalus tai nera tamsus , pilki tikie lietuviski,kaip cia dauguma issireiskia smile.gif ,saknys tikrai nera rusvos, ten gal foto taip gavosi, bet realiai jos sviesios (o svarbiausia ne ryzos ) per ilgi jie isbale, nes nedaziau,like tokie nuo seniau. Reiktu kazkaip sulygynti spalva,nes saknys vistiek visada man vos tamsiau gaunasi., bet nesinori tu plauku labai alinti...
Atsakyti
Sakykite, merginos, kur galima Vilniuje įsigyti/nusipirkti Keune 1517 dažus? būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 02 24, 23:49-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2014 02 24, 23:49)

panos kokius naudojat sampunus plaukams, ar visos naudojat su tais violetais, gal atroadot kanors stebuklingo, as kai nusidazau, pora savaiciu plaukai puikus, paskui vel dazu prasosi  verysad.gif

aš nenaudoju pilkinančių doh.gif man neišlenda geltonumas ,kai nakčiai pateplioju plaukus argano aliejum bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2014 03 01, 20:18)
aš nenaudoju pilkinančių  doh.gif man neišlenda geltonumas ,kai nakčiai pateplioju plaukus argano aliejum bigsmile.gif

as visada naudoju argano alieju, bet jis nenuima geltonumo ohmy.gif man papraciausiai jau pries dazant kazkokie rusvi tie plaukai palieka doh.gif

http://www.superdrug...0ml/invt/278670

as naudoju va toki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 12 28, 17:05)
Sveikos,

gal kas esate daziusios su loreal preference extreme platinum dazais?Labai vilioja ta balta spalvyte smile.gif  Domintu atsiliepimai g.gif

Pabandžiau prieš dvi dienas. RYYYYYYYYYYYYŽA totaliai! O juk net ne ant tamsių plaukų dažyta buvo sad.gif Dabar nebežinau, kaip gelbėtis. Neinu iš namų net šiukšlių išnešt! Laukiu, kol sutems doh.gif S.O.S!
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2014 03 10, 13:33)
Pabandžiau prieš dvi dienas. RYYYYYYYYYYYYŽA totaliai! O juk net ne ant tamsių plaukų dažyta buvo sad.gif Dabar nebežinau, kaip gelbėtis. Neinu iš namų net šiukšlių išnešt! Laukiu, kol sutems  doh.gif S.O.S!

Mano priesinga patirtis. Dazau su situ paciu sviesiausiu tonu.
user posted image
Mano naturalus sviesiai rudi, turi ryzumo savyje. Gaunasi tikrai labai labai sviesiai (pradzioje net buna per sviesu, veliau susilygina spalva), be geltono tono. Va taip kazkur:
user posted image
user posted image
Nei vieni dazai man taip sviesiai nenudazydavo (bandziau ir Keune su stipriausiu peroksidu, bet gaudavosi tamsiau ir ryziau, taip pat plaukai po ju budavo visiskai siaudiniai ir kvapas labai astrus, grauzdavo oda). Laikau dazus 1 val. Loreal nesmirda, malonus kvapas, negrauzia. Galvoju, kad gal net man truputuka per sviesiai gaunasi. Jau grynai tokia sviesi platinine. Nors dazuose yra milteliu, bet plauku bukle gera, jie lieka svelnus, Keune man zymiai labiau sugadindavo plauka.
Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2014 03 10, 14:00)
Mano priesinga patirtis. Dazau su situ paciu sviesiausiu tonu.
user posted image

Taip, tais pačiais dažiau ir aš. Daugiau NIEKADA! doh.gif Nebent dažus pirkote ne LT. L'oreal Lietuva oficialiame puslapyje apie būtent šiuos dažus merginos rašo, kad pvz. skandinaviškai rinkai yra visai kitoks net dėžutės turinys. Ten įdėta kažkokia ampulė, maišoma į dažus. Tad ir rezultatas toks, kokį žada. Lietuvos blondinėms jokių ampulių nededa.
Atsakyti