Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(jbs @ 2014 03 10, 15:11)
Taip, tais pačiais dažiau ir aš. Daugiau NIEKADA!  doh.gif Nebent dažus pirkote ne LT. L'oreal Lietuva oficialiame puslapyje apie būtent šiuos dažus merginos rašo, kad pvz. skandinaviškai rinkai yra visai kitoks net dėžutės turinys. Ten įdėta kažkokia ampulė, maišoma į dažus. Tad ir rezultatas toks, kokį žada. Lietuvos blondinėms jokių ampulių nededa.

Perku Lietuvoje, paprastose parduotuvese. Taip, pasiziurejau, kad tikrai uzsienyje dar buna ir ampule "High shine elixir" aliejukas, kuris priduoda zvilgesio, bet paciai spalvai jis vis delto neturetu daryt itakos. Gal Jusu plaukams tiesiog netiko sie dazai, gal ju per mazai naudojot, gal per trumpai laiket. Man vienos pakuotes uztenka tik saknims ~2-4cm, laikau 1 val. Apziurejau plaukus pries veidrodi, tai saknys truputeli tamsesnes nei visi plaukai, bet realiai tas yra nepastebima. Bet jeigu jau labai ryzai gavosi, tai nelabai kas cia ir padetu. Bandykit kitus dazus.
Atsakyti
Mano plaukai labai labai trumpi - pixie kirpimas. Tad naudojau pusę pakuotės. Laikiau 35 minutes. Pabijojau rizikuot ilgiau, nes šviesinau pirmą kartą. O dar tiek prigąsdinimų prirašyta: sunkios alergijos, galimas apakimas ir t.t. Parašyta, kad jokiu būdu negalima dažų laikyt ilgiau, nei maksimalus laikas. O maksimalus nurodytas berods 45 minutės. Tai valandą laiko bijočiau. Kažkaip tas šviesinimas tiek streso sukėlė, net nugara šlapia. Nors kitom spalvom trumpus plaukus dažydavau irgi pati, namų sąlygom ir viskas pavykdavo. Tik atsiauginusi jau nerizikuodavau. Kartojau šiandien su antra pakuotės puse visą procedūrą umn.gif Ryžumo jau mažiau. Dabar ryškiai geltoni, kaip viščiuko! Bijau, kad vyras grįžęs iš komandiruotės manęs tokios nerastų. Čia vadinasi staigmeną padaryt norėjau fool.gif
Atsakyti
Išsigelbėjau su plaukų kauke Directa No Yellow cool.gif Dar ne tas rezultatas, kurio noriu, bet jau nebebijau dienos šviesoj pasirodyt biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Panos, gal turint minciu kaip nusidazyt labai sviesia pasteline rausva/ruzava spalva? Yra Cadus dazai " rose " daze kirpeja, u ka - spalva nuostabi, bet laike tik 2 sav ir dar labai plaukai apibyrejo. Visos tos dazancios kaukes tik " sumurzina " plauka, ir lieki paskui nei pilka, nei ruzava nei ryzai geltona doh.gif Gal kas zino kokius kitus dazus, kur ilgai laiko, ne tik 2 sav blush2.gif
Atsakyti
man labai patiko Goldwell dazai. 12 serijos spavytes be geltonumo. nors visad su visais dazais gaudavosi geltona.
Atsakyti
QUOTE(jbm @ 2014 03 12, 18:58)
Išsigelbėjau su plaukų kauke Directa No Yellow  cool.gif Dar ne tas rezultatas, kurio noriu, bet jau nebebijau dienos šviesoj pasirodyt  biggrin.gif  thumbup.gif

O aš pasidaviau prieš geltoną pigmentą ir pradėjau dažyti šviesiai su geltonu atspalviu. Beje, visi sako, kad labai tinka prie lietuviškos šviesiai rausvos odos. Ir dar vienas atradimas: lenkiški plaukų dažai iš "Joana" bendrovės: "Naturia". Pirkau perlų spalvos, Nr212, kainavo nepinus 7 lt. Labai bijojau, kad nupliksiu smile.gif , bet viskas gerai. Dažai neturi jokio aštraus kvapo, yra tiršti, gerai tepasi. Kai nusiažiau, tai su šlapiais plaukais buvau panikoje - atrodė, kad esu skaisčiai geltona. Bet kai išdžiūvo, spalva gavosi tikrai kaip ant pakelio, smėliškai pilkšva, po kelių plovinų apskritai idealiai šviesi. Šitie dažai man patiko kur kas labiau nei visi garnie ar loreal, už kuriuos mokėdavau po 40 lt. Nuo dažymo praėjo jau dvi savaitės, bet spalva nesikeičia, negeltonuoja, kolegos giria ax.gif
tuo pačiu prisipirkau "Joana" plaukų priežiūros priemonių: šampūną su argano aliejumi (apie 10 lt) ir nenuplaunamą kaukę iš ropės (kaina panaši). Niekad nebūčiau patikėjusi, bet priemonės puikiausios, maža to - be parabenų ir kitų nepageidautinų priedų, nors anksčiau, jų vengdama, pirkau šampūnus po 80 lt ir keikdavausi.
Surašiau taip, kad pačiai kaip reklama atrodo lotuliukas.gif , bet esu tiesiog euforijoje tradusi tai, kas pagaliau tinka
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2013 10 29, 15:28)
http://www.cosmopoli...a.d?id=63042184

Merginos, ar skaitėte šį straipsnį, gal bandėte?  g.gif nes skaičiau komentarus po straipsniu, tai gan geri, merginos džiaugiasi  4u.gif

susigundziau ir as isbandyti si laminavima, tai dabar sedziu apsivyniojusi biggrin.gif tik pas mane priauginti plaukai, pabijojau iskart daryti ant visu, tai uztepiau tik ant virsutiniu kur mano naturalus ax.gif idomu kaip bus 4u.gif
Atsakyti
as vis dar dazau igora royal 12-1, siaip tai viskas normaliai, plaukai neslenka, labai nerealiai neblizga, bet maniskiai labai neblizgejo ir kai tamsi buvau:) Dedu visokias kaules kiek turiu beveik kas kiekviena plovima, tai bent jau man neatrodo labai pazeisti. Tik vienas truputi durnas dalykas - kazkaip kai dazai saknis, tai vis kazkiek patenka ir ant tu anksciau dazytu plauku, tai gaunasi, kad galai patys truputi baltesni nei like plaukai, nes daugiau dazu gave, Gal kas zino kaip suvienodint spalva?
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2014 03 26, 22:22)
as vis dar dazau igora royal 12-1, siaip tai viskas normaliai, plaukai neslenka, labai nerealiai neblizga, bet maniskiai labai neblizgejo ir kai tamsi buvau:) Dedu visokias kaules kiek turiu beveik kas kiekviena plovima, tai bent jau man neatrodo labai pazeisti. Tik vienas truputi durnas dalykas - kazkaip kai dazai saknis, tai vis kazkiek patenka ir ant tu anksciau dazytu plauku, tai gaunasi, kad galai patys truputi baltesni nei like plaukai, nes daugiau dazu gave, Gal kas zino kaip suvienodint spalva?

O kur perkat tuos dazus? Ir su keliu procentu oksidantu dazote?
Atsakyti
suvienodinti spalvą - tik nukirpti šviesesnius galus lotuliukas.gif
o aš atšaukiu gerą atsiliepimą apie Joan dažus "naturia" - per dvi savaites visiškai atsiplovė iki žaliai geltonos, atrodė klaikiai. Parduotuvėje konsultantė nusprendė, kad tai mano natūrali spalva doh.gif
Prieš 2 sav nusidažiau Syos amoniakinais dažais (pirmą kartą gyvenime - amoniakiniais). Nuėmė lygiai visą pluką, skirtumo su šaknimis nesimato. Pirmą dieną plaukai atrodė pasausėję, bet jau po pirmo plovimo susitvarkė. Kad blizgėtų, naudoju nenuplaunamą aliejų "Duglas". Vakar buvau baiuje, merginos mirė iš pavydo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tralialia @ 2014 03 27, 09:24)
O kur perkat tuos dazus? Ir su keliu procentu oksidantu dazote?

pirkau grazvalda.lt arba rebuild.lt internetinese parduotuvese. Dazau su 12 proc. mano plaukai nors naturaliai ner tamsus, bet kazkaip maniskiu labai nenuima, tai man nesigauna labai balti (visai balti). Kitom gal uztektu ir 9 proc.
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2014 03 16, 00:50)
susigundziau ir as isbandyti si laminavima, tai dabar sedziu apsivyniojusi  biggrin.gif  tik pas mane priauginti  plaukai, pabijojau iskart daryti ant visu, tai uztepiau tik ant virsutiniu kur mano naturalus  ax.gif  idomu kaip bus  4u.gif

Ir??? bigsmile.gif
Atsakyti