Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Shalimar @ 2014 03 30, 13:14)

nieko ypatingo nepastebejau biggrin.gif gal siek tiek blizga labiau (ar tik taip atrodo, nes zinau jog turi blizgeti lotuliukas.gif ) skaiciuojant sugaista laika tikejaus kazko ypatingesnio 4u.gif gal cia nuo paciu plauku priklauso, nes pas mane tai laba pazeisti ir silpnuciai tokie :ax:stipriai balinu juos rolleyes.gif Kadangi i ta laminata reikia deti plauku kauke, o as ilgai ieskojau ir radau kuri istikruju tinka mano plaukam ir juos gaivina tai ta zelatina kaip ir jokio efekto nepadare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 03 13, 22:42)
Panos, gal turint minciu kaip nusidazyt labai sviesia pasteline rausva/ruzava spalva? Yra Cadus dazai " rose " daze kirpeja, u ka - spalva nuostabi, bet laike tik 2 sav ir dar labai plaukai apibyrejo. Visos tos dazancios kaukes tik " sumurzina " plauka, ir lieki paskui nei pilka, nei ruzava nei ryzai geltona  doh.gif  Gal kas zino kokius kitus dazus, kur ilgai laiko, ne tik 2 sav  blush2.gif

Wella Illumina 4u.gif Tik tos pasteles vistiek laikys trumpiau, taip jau yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2014 03 10, 15:00)
Mano priesinga patirtis. Dazau su situ paciu sviesiausiu tonu.
user posted image

As dar noreciau paklausti merginu kurios daze siais dazais, ar pakliuvus siu dazu ant dazytu jau plauku, nesigauna jie melyni ar kokio negrazaus atspalvio (man su Garnier 111 taip buvo)?
O gal dar kokius kitus dazus kas galetu rekomenduoti sunkiai nuimamoms tamsioms saknims sviesinti?
Man jau atsibodo pas savo kirpeja vaikscioti, niekaip man graziai neisgauna, tai per daug nubalina , tai per geltonai nudazo, beto gaila jau ir pinigu jos proceduroms unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 08 balandžio 2014 - 17:51
Sveikos sviesiaplaukes, nesenai ir as is briunetes patapau blondine, todel jungiuosi i Jusu buri. Norejau paklausti kokius drekinancius sampunus, balzamus, kaukes, aliejukus rekomenduotumete pabandyti sausiems plaukams. Zinoma perskaitysiu visas temas ir prisirinksiu informacijos, kap priziureti plaukus, bet jau dabar norisi kazka pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2014 04 03, 10:57)
o as ilgai ieskojau ir radau kuri istikruju tinka mano plaukam ir juos gaivina

Kokia? ax.gif

QUOTE(asmodeja @ 2014 04 10, 15:01)
Sveikos sviesiaplaukes, nesenai ir as is briunetes patapau blondine, todel jungiuosi i Jusu buri. Norejau paklausti kokius drekinancius sampunus, balzamus, kaukes, aliejukus rekomenduotumete pabandyti sausiems plaukams. Zinoma perskaitysiu visas temas ir prisirinksiu informacijos, kap priziureti plaukus, bet jau dabar norisi kazka pabandyti  ax.gif

Man kolkas sita geriausias atradimas
user posted image

o is sampunu/balzamu - Tigi bed head
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2014 04 10, 15:01)
Sveikos sviesiaplaukes, nesenai ir as is briunetes patapau blondine, todel jungiuosi i Jusu buri. Norejau paklausti kokius drekinancius sampunus, balzamus, kaukes, aliejukus rekomenduotumete pabandyti sausiems plaukams. Zinoma perskaitysiu visas temas ir prisirinksiu informacijos, kap priziureti plaukus, bet jau dabar norisi kazka pabandyti  ax.gif

Man patiko:

user posted image

user posted image
Intense Repair labiau patiko nei Absolute Repair, labai apsunkindavo plauka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tralialia: 10 balandžio 2014 - 15:49
QUOTE(Shalimar @ 2014 04 10, 15:14)
Kokia? ax.gif
Man kolkas sita geriausias atradimas
user posted image

o is sampunu/balzamu - Tigi bed head

o kur galima nusipirkti sios kaukes?
Atsakyti
QUOTE(lexus @ 2014 04 10, 23:16)
o kur galima nusipirkti sios kaukes?

Tai per gogle isiveskit loreal absolut repair cellular. Yra didesnio kiekio ir mazesnio. Galima rasti Lietuvoj, galima is UK siustis. As pirkau is merginos forume, bet ji nebeturi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 04 10, 14:14)
Kokia? ax.gif

kauke su aliejuju maisau ir tepu ant plauku 4u.gif Vitrinoje yra sios priemones, turi ir meginukus, kad isbandyti pries perkant didesni kieki ax.gif man jos superines thumbup.gif
user posted image

ir aliejus toks purskiamas
user posted image

dar yra ir sampunas sios serijos bet nebandziau dar ax.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite kokie prof. dažai visgi mažiausiai sausina ir pažeidžia plaukus, esu tamsi blondinė (maždaug 9 tonas). Yra jau keleta ir žilų, kurie labai šviečia po kelių plovimų, jei nusidažaus Alfaparf Yellow beamonjakiais dažais. Reikėtų visgi "stipresnių" dažų, bet nenoriu, kad sausintų. Būtų gerai, kad švelnumas ir žvilgesys išliktų.
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 08, 18:50)
As dar noreciau paklausti merginu kurios daze siais dazais, ar pakliuvus siu dazu ant dazytu jau plauku, nesigauna jie melyni ar kokio negrazaus atspalvio (man su Garnier 111 taip buvo)?
O gal dar kokius kitus dazus kas galetu rekomenduoti sunkiai nuimamoms tamsioms saknims sviesinti?
Man jau atsibodo pas savo kirpeja vaikscioti, niekaip man graziai neisgauna, tai per daug nubalina , tai per geltonai nudazo, beto gaila jau ir pinigu jos proceduroms  unsure.gif

Ne, sie dazai is viso violetinio pigmento savyje neturi, tik balta. Tik pridetas kondicionierius svelniai violetines spalvos, bet plauku jis nenudazo melsvai visiskai.
Atsakyti
Gal yra bandžiusių merginų ir galėtų palyginti kelis brandus, pvz. Alfaparf - Loreal professional - Gpldwell. Domina plaukų žvilgesys, kad nebūtų po kurio laiko kaip matiniai plaukai, taip pat spalvos (ar neišlenda nepageidaujamas ryžumas) ir kad kuo mažiau sausintų. Man aktualu šviesesnių tonų dažai (9-10) tamsi/natūrali blond spalva.
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti