Man tai nusibodo su savo prakeiktom saknim zaisti, auga tamsios ir labai greitai, pigmentas plauko stiprus, sunkiai paveikiamas, tai nusprendziau pasitamsinti saknis, gaila rezultatas gavosi nelabai kokio norejau, per tamsiai nueme
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 06 05, 19:42)
Man tai nusibodo su savo prakeiktom saknim zaisti, auga tamsios ir labai greitai, pigmentas plauko stiprus, sunkiai paveikiamas, tai nusprendziau pasitamsinti saknis, gaila rezultatas gavosi nelabai kokio norejau, per tamsiai nueme 
Pasirodyk
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 05, 22:34)
Kirpeja daze, kazko manes nesuprato ar kaip, nors atrodo aiskiai pasakiau-saknu noriu 8-9 tamsumo, tai nutamsino iki 7 , o plaukai pries tai balinti, poreti, tai keliose vietose sugere taip dazus, kad ruda ruda gavosi, ir dar raudona atspalvi meta, as labai tikiuosi kad prasiplaus
QUOTE(Buttuke @ 2014 06 03, 17:35)
Gavosi štai kas. Ryžos šaknys
maišiau 30proc. 10nr ir 70proc 10.21, ir 1:2 dažus su oksidantu. Nežinau dabar net ką daryt
gal ant viršaus dažyti 10.21
o gal ideti tu sviesinamuju milteliu
Kai idejote nuotrauka is arciau, tai visai kitas plauku vaizdas, nei toje, kur is nugaros. T.y. toje is nugaros saknys atrode rusvos, o sioje is arti - gana tamsios. Pamacius sia nuotrauka nusistebejau, kodel jums patare naudoti 9% oksidanta, nes jis paprastai naudojamas pasviesinti plaukus 2 tonais. O jusu atveju sviesinti reikia tikrai daugiau.
Nesuprantu, kodel bijot 12% oksidanto. Juk nusidazysit viena karta saknis padoriai ir viskas. Gal kita karta dazant saknis vel kazkiek uzkabinsit, bet gi ne visus plaukus kas menesi su stipriu oksidantu tepliosit.
As savo naturalius plaukus isivaizdavau esant sviesesnius ir varydavau su 9% oksidantu, o po to del geltonu saknu nervuodavausi. Ir dar kai kirpeja pasake, kad jei 9% nenuima, tai ir 12% nepades. Bet surizikavau ir pasirode, kad ne be reikalo.
Priminkit, su kokiais dazais dazetes?
QUOTE(..seNse.. @ 2014 06 04, 22:14)
Is kur tokia informacija? Oficialiame puslapyje nieko panasaus neradau
QUOTE(Atari. @ 2014 06 06, 17:41)
Nemažai šnekama angliškuose forumuose, nes UK kaip ir dažnai naudojami šie dažai. Nors žiūrint youtobe review, panašu, kad bet kokią šviesesnę spalvą dėdamos, jos visada pirma balina, gal čia tiesiog sava technika...
Kaip bebūtų, visgi ne taip beviltiškai gavosi. Tik tikriausiai tas atspalvis 04 tamsumo turintis, nes po 3 plovimų atspalvis išsiplovė ir liko pakankamai šviesūs plaukai. Na, ne visai pakankamai, bet dar kartą kankinti juos su parduotuviniais jau gaila... Bet kad plaukas bjaurus, tai tikrai, kaip bedažyk, viskas plaunasi ir lieka geltona blondinė.
Balina turbut, kai pasviesint nori, nes dazas dazo nesviesina
Arba nuplovima reikia pasidaryt. Na kartojuos ir kartojuos jau cia, geriau perverst kelis lapus ir rasit tikrai atsakymu. Bet jeigu plaukas turi to ryzo pigmento, tai jy panaikint sunku. Kirpeja, kuri man daze plaukus paskutiny karta, yra labai tamsi - ji saknis balina ir tonuoja kas 2.5-3 sav., kad nepageltonuotu. Man tiek vargo tiesa pasakius butu per daug
Geriau pasirinkt kazka pagal galimybes, nes vien noret labai sviesiu plauku neuztenka. Y juos tikrai nemazai investuot reikia ir jei tik saknims leidziama daugiau ataugt - viskas, sunku uzdazyt graziai
Sveikos blondines, dauguma jusu cia kalbate apie atspalvius o man idomi ju prieziura... Pati buvau blodne, nusidaziau tamsiai ruda (viska gyvenime reikia isbandyti
) dabar vel nusisviesinau, plaukai prasteja akyse...kondicionierius su keratinu nebepadeda, kirpejos rekomenduota kauke L'oreal rich repair (kuri sviesto tirstumo ir tinka super pazeistiems plaukams) net aliejukai nepadeda sudrekinti plauko. Gal turite stebuklilingu atradimu kas jums padeda?
QUOTE(Dwin @ 2014 06 10, 12:41)
Sveikos blondines, dauguma jusu cia kalbate apie atspalvius o man idomi ju prieziura... Pati buvau blodne, nusidaziau tamsiai ruda (viska gyvenime reikia isbandyti
) dabar vel nusisviesinau, plaukai prasteja akyse...kondicionierius su keratinu nebepadeda, kirpejos rekomenduota kauke L'oreal rich repair (kuri sviesto tirstumo ir tinka super pazeistiems plaukams) net aliejukai nepadeda sudrekinti plauko. Gal turite stebuklilingu atradimu kas jums padeda?
Pati esu blondine,naudoju Joico drekinanti sampuna ir balzama.Plaukai,labai sudrekinti,lankstus,zvilgus.Dar turiu is Loreal ta sukeratinu,sampuna ir balzama,irgi super.O daugiau,kiek esu bandziusi sampunu,kaukiu,balzamu,niekas nepadedavo,labai triusdavo galai.Tikrai esu begale isbandziusi,man asmeniskai tik tos priemones padejo.
Man labiausiai padeda Chi silkas, Schwarzkopf deep repair rescue kaukes mazos ( jos labai stiprios, tai uztenka karta-du y savaite) ir moisture kick purskiklis
Ir aisku alyvuogiu aliejaus, kokoso aliejaus kaukes su kiausiniu tryniu ar be, laikymas kuo ilgiau, kartais pernakt karta per savaite
Ir aisku jokio plauku dziovintuvo, tiesinimo bent pora menesiu
o man labai labai padejo grynas argano aliejus, kokosu aliejus man kai ptik dar labiau atrodydavo, kad issausindavo, o argano aliejus mano plaukams ypatingai tiko
tai karta i savaite istrinu juo plaukus ir netgi plauku saknis, nors turiu riebaluotis linkusius plaukus riebalavimo saknu jis man nepadidina
ir dar neblogai man atstato macadamia plauku kauke
tai cia mano dvi pagrindines priemones
QUOTE(giedrute 99 @ 2014 06 10, 20:23)
Pati esu blondine,naudoju Joico drekinanti sampuna ir balzama.Plaukai,labai sudrekinti,lankstus,zvilgus.Dar turiu is Loreal ta sukeratinu,sampuna ir balzama,irgi super.O daugiau,kiek esu bandziusi sampunu,kaukiu,balzamu,niekas nepadedavo,labai triusdavo galai.Tikrai esu begale isbandziusi,man asmeniskai tik tos priemones padejo. 
Moisture recovery vadinasi? Tos firmos dar nemeginau produkcijos, o ant L'orealio as kazkaip "neturiu akies"
Aliejai man neatskiriama plauku prieziuros dalis, dabar jau ne lasais o saujom dedu ant plauku
As tai nusprendziau pabandyti naturalu sampuna+kondic (Green people).. Nes nors ir esu radus gerai drekinanciu kaukiu, sampunu, pradejo ziauriai riebaluotis plaukai, gal nuo tu SLS visu, nezinau.. Riebaluojasi greitai, galiukai luzta..
Siaip labai patiko Tigi bed head, ypac melynas rinkinukas ir Loreal absolute repair kauke. Ir CHI silkas.
Kokosai daug kam sausina.. Anksciau naudojau, nebepamenu.. Nusipirkau vel deze, bet bijau bandyti, kad nenudziovintu visai
Kokosai daug kam sausina.. Anksciau naudojau, nebepamenu.. Nusipirkau vel deze, bet bijau bandyti, kad nenudziovintu visai