Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(esu-mama @ 2013 05 30, 23:28)

violetas nuima geltona , bet gal tada geriau pilkas atspalvis negu violeto? kuom jie skiriasi?

vat ir galvoju koki man cia derini kita karta daryt  ten ne visai violetine tokia irisine 11/2
galvoju 9 arba 10 maisyt su ta 11/2 o kiek ko det neapsisprendziu biggrin.gif

turiu du variantus : 1 det dvi dalis vioeltines, 1 geltonos ir 2 oksidanto
arba det 9.0 dali, pilkos dali ir 2 oksidanto
o jeigu dar nesigaus tai gal oksidanta 9 reiks imt  doh.gif

nu dar kokie 5 bandymai ir bus ok/.
beje nesupykit bet 340 uz plauku dazyma ir dar ne idealiai nu tai man nesuvokiama  doh.gif
as ir  pati pasidariau beveik gerai uz 20lt o jeigu jau moku virs 100 tai tikiuosi |labai gerai" smile.gif

jei kada netingi, gali atsidaryt krinona.lt ten yra prie yellow dazu ideta dazymo instrukcija pdf, tai tokie bendri desniai surasyti, kurie manau tinka visiem dazam. Tai geltona neutralizuoja violetas, o ne pilkas.
del maisymo, tai sviesiom spalvom (dazniausiai nuo 10-11 numerio) reikia 2 daliu oksidanto. O kaip maisyt pacias spalvas neisivaizduoju:)
Atsakyti
o kuo skirias kai dedi 2 dalis oksidanto,ir kai 1 dalį? tai silpniau nudažo su 1 dalim?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 06 01, 18:22)
o kuo skirias kai dedi 2 dalis oksidanto,ir kai 1 dalį? tai silpniau nudažo su 1 dalim?

jei sviesini 4-5- tonais reikia del 2 dalis, taip buna prie super blond spalvu
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 06 02, 16:15)
jei sviesini 4-5- tonais reikia del 2 dalis, taip buna prie super blond spalvu

aa,dėkui
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 05 31, 15:06)
jei kada netingi, gali atsidaryt krinona.lt ten yra prie yellow dazu ideta dazymo instrukcija pdf, tai tokie bendri desniai surasyti, kurie manau tinka visiem dazam. Tai geltona neutralizuoja violetas, o ne pilkas.
del maisymo, tai sviesiom spalvom (dazniausiai nuo 10-11 numerio) reikia 2 daliu oksidanto. O kaip maisyt pacias spalvas neisivaizduoju:)

aciu, skaiciau jau ana vakara. gan aiskiai ten viskas
Atsakyti
dar kilo klausimas gal kuri dazot su 9.1? man atrodo visai grazi viena spalva , tada nereiktu nei pilko nei violetinio gal uztektu vienos 9.1 spalvos?
Atsakyti
Labukas, šviesiaplaukės smile.gif!

Nesenai atradau superinį dalykėlį. Naujas Vichy aliejukas, tinka ir plaukams ir kūnui smile.gif galvojau, kad bus kaip paprastas aliejus, bet kai davė pabandyt - nustebau! Jis yra "sausas" užpurškus ant odos nelieka jokio "riebalo" ir lipnumo. smile.gif thumbup.gif tada pabandžiau ant plaukų, tepiau ant sauaų tai puikiai, neapsunkino, o dabar naudoju ant drėgnų, daug lengviau šukuojasi ir švelnūs smile.gif pasižiūrėjau gal sudėtis kokia labai cheminė, bet ne! nėra silokonų ir pan smile.gif 9 eteriniai aliejai smile.gif puikiai tinka kam skilinėja plaukų galiukai wink.gif

Verta pbandyti smile.gif ! bigsmile.gif
http://www.google.lt...E...tml;500;500
Atsakyti
niu va pabandziau ant sruogos dvi dalys 11/2 violeto, 1 dalis 8.0 ir dvi dalys 6% peroksido. rezultate saknys ryzos smile.gif

vis tik reiks klausyt gertrudos ir bandyt imt 10.0 su 11.2 tik galvoju gal man neuztenka to 6%?
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2013 06 03, 15:15)
niu va pabandziau ant sruogos dvi dalys 11/2 violeto, 1 dalis 8.0 ir dvi dalys 6% peroksido. rezultate saknys ryzos smile.gif

vis tik reiks klausyt gertrudos ir bandyt imt 10.0 su 11.2 tik galvoju gal man neuztenka to 6%?

gal tu gali tiksliau parasyt kokias dazais dazais? Ir kokie tavo naturalus mazdaug? siaip del peroksido, tai zenkliai mazokas procentas, manau 9 tikrai reiktu, jei ne 12 proc. As su 12 dazaus, nes man 9 ryzokai nuima. del spalvos pacios, tai 10,0 turetu but naturalus sviesus blondinas, tai gali bandyt imi kur 10,1 (nu kad vadintusi spalva ne tiesiog light blonde, o light ash ar light platinum) tada tos violetines ir 9 proc.
Atsakyti
as pirkau oyster italiskus perlacolor.
mano naturalus tai tokie tikri lietuviski 6-7 atspalvis
as galvojau bandyt 9.1 arba 10.1 bet tada jau be violeto. kiek zinau dazu turinciu pilko atspalvio su violetu maisyt negalima 4u.gif gaunasi purvina spalva.
tai galvoju 10.0 + violetas (irisas 11.2) lygiom dalim ir +6% arba 9% dvi dalys
o jeigu bus per tamsus tada reik 10.0 pamaisyt su mano turimais 8.0 doh.gif

arba 9.1 bandyt su 6% arba su 9%
arba 10.1

nu va kiek variantu. bet bandysiu tik ant sruogu dabar biggrin.gif

mano dabar plaukai atrodo va taip. taip jeigu ne tos ryzos saknys ir galai is vidaus tai man spalva butu labai grazi. bet cia turbut daugiau 9 numeriukas nei 10

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esu-mama: 03 birželio 2013 - 15:46
esu-mama, man visi plaukai, per visą ilgį daugmaž įgavę ryžumo yra, netgi kaip sruoguoti atrodo g.gif Asmeniškai man per tamsi plaukų spalva ir nesupykit, nieko asmeniškai, bet negraži 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 03 birželio 2013 - 17:34
QUOTE(esu-mama @ 2013 06 03, 15:46)
as pirkau oyster italiskus perlacolor.
mano naturalus tai tokie tikri lietuviski 6-7 atspalvis
as galvojau bandyt 9.1 arba 10.1 bet tada jau be violeto. kiek zinau dazu turinciu pilko atspalvio su violetu maisyt negalima  4u.gif  gaunasi purvina spalva.
tai galvoju 10.0 + violetas (irisas 11.2) lygiom dalim ir +6% arba 9% dvi dalys
o jeigu bus per tamsus tada reik 10.0 pamaisyt su mano turimais 8.0  doh.gif

arba 9.1 bandyt su 6% arba su 9%
arba 10.1

nu va kiek variantu. bet bandysiu tik ant sruogu dabar biggrin.gif

paziurejau ta palete, tai as dazyciau su 10.1 ir 9 arba 12 proc peroksidu, arba net 11,1 su 12 proc. Rezultatas nuo plauko priklauso, pvz ant mano plauku su 11,1 ir 12 proc nesigautu balti, butu tokie siaudelio spalvos. Kitiem labai gerai ima plauka dazas ir toks peroksidas jau labai nubalintu. reik bandyt. Buna atveju, kad pvz silpnesnis dazas tarkim 10.1 ir 12 proc peroksidas nuima taip pat kaip 11,1 ir 9 proc. Na bet is to, kaip atrodo foto, tai tikrai reik stipresnio peroksido ir bent 10.1 spalvos. Nors gali imt ir 11.1 vistiek per viena karta nenubalins labai. O peroksida jei perki didesni kieki, tai gali imt 12 proc ir jei reikia prasiskiest pasiskaiciavus vandeniu ar kokiu sampunu kad 9 proc gautusi.
Atsakyti