Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Flika @ 2013 06 03, 17:34)
esu-mama, man visi plaukai, per visą ilgį daugmaž įgavę ryžumo yra, netgi kaip sruoguoti atrodo g.gif Asmeniškai man per tamsi plaukų spalva ir nesupykit, nieko asmeniškai, bet negraži 4u.gif  blush2.gif

cia dabar kokios keturios tos spalvos mano biggrin.gif as dar bandymu darysiu kol man gausis grazi spalva o tada jau parasysiu kuris variantas geresnis. biggrin.gif
bijau 12 % peroksido, net 9 bijau, bet ka padarysi. man pati spalva irgi mano nepatinka. tik man spalvos sviesumo lygis tas kur vidury galvos tinka biggrin.gif biggrin.gif

buvo sviesi normali spalvyte bet bandymai daro savo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2013 06 03, 18:54)
cia dabar kokios keturios tos spalvos mano biggrin.gif as dar bandymu darysiu kol man gausis grazi spalva o tada jau parasysiu kuris variantas geresnis. biggrin.gif
bijau 12 % peroksido, net 9 bijau, bet ka padarysi. man pati spalva irgi mano nepatinka. tik man spalvos sviesumo lygis tas kur vidury galvos tinka biggrin.gif biggrin.gif

buvo sviesi normali spalvyte bet bandymai daro savo biggrin.gif

o tu nenori nueit viena kart pas kirpeja, kad nudazytu, tada paklausi kokia spalva ir dazysies namie. Pvz as nueinu kas 3-4 men pas kirpeja, ji pakerpa, padazo saknis, po to pertepa visus. O po to 2-3 kartus namie dazaus saknis tik.
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 06 03, 19:58)
o tu nenori nueit viena kart pas kirpeja, kad nudazytu, tada paklausi kokia spalva ir dazysies namie. Pvz as nueinu kas 3-4 men pas kirpeja, ji pakerpa, padazo saknis, po to pertepa visus. O po to 2-3 kartus namie dazaus saknis tik.

paskutini kata kai buvau daze sruogomis. dabar nezinau dar nuspirkau 10.1 siandien. pabandysiu ryt pazaist ant sruogeles su 9% paziuresiu kas gausis. nu jau greit turesiu dazu kaip kirpeja.
jeigu jau visiskai nieko nesigaus ir pasiduosiu tai aisku eisiu pas kirpeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2013 06 03, 21:13)
paskutini kata kai buvau daze sruogomis. dabar nezinau dar nuspirkau 10.1 siandien. pabandysiu ryt pazaist ant sruogeles su 9% paziuresiu kas gausis. nu jau greit turesiu dazu kaip kirpeja.
jeigu jau visiskai nieko nesigaus ir pasiduosiu tai aisku eisiu pas kirpeja smile.gif

as anksciau buvau tamsi, tai kuo nusidazydavau, tas gera budavo, galvojau, kad ir su sviesiom spalvom tas pats. Bet cia tokia loterija:) Pasiseka arba ne ta grazu atspalvi isgaut. Net ne visom kirpejom pavyksta...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 06 04, 07:08)
as anksciau buvau tamsi, tai kuo nusidazydavau, tas gera budavo, galvojau, kad ir su sviesiom spalvom tas pats. Bet cia tokia loterija:) Pasiseka arba ne ta grazu atspalvi isgaut. Net ne visom  kirpejom pavyksta...smile.gif

o as kai buvau tamsi man labai patiko, bet sunku budavo isgaut norima spalvos lygi. daznai gaudavosi per tamsi. o saknys vos atauge tada budavo sviesesnes uz visus tamsius plaukus ir tada visai ne kas ... ta i jau man geriau dazyt sviesiai kai saknys tamsesnes atauga. arba vis pasvajoju vel apie sviesiai sokoladine spalva. blush2.gif
Atsakyti
Dazau su keune 1517, bet spalva tokia vistiek nelygi, gal yra kurios poto tonuoja ? Kokius dazus rinktis ir pan ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2013 06 04, 14:10)
Dazau su keune 1517, bet spalva tokia vistiek nelygi, gal yra kurios poto tonuoja ? Kokius dazus rinktis ir pan ?  4u.gif

as pakeiciau keune 1517 i igora royal 12-1, man geriau ir tolygiau pasidengia ir maziau to geltonumo buna.
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 06 04, 16:20)
as pakeiciau keune 1517 i igora royal 12-1, man geriau ir tolygiau pasidengia ir maziau to geltonumo buna.

O jis yra su kokiu atspalviu pilku ? Mano kursioke su siais daze, bet ji minejo,kad situ daziuku nebegamins g.gif ir ji jau nebegauna ju dazosi su kitais.
Atsakyti
Turiu klausimeli ax.gif Pirkau plauku dazus loreal preference extreme platinum blonde. Visur uzsienio saitai ir net per youtube kai rodo kaip maiso ir siuos dazus, pakuoteje yra hi shine complekso aliejus 4,4ml. Bet pvz as pakuotej jo neradau. Ar cia tik Lietuvoj tokia preke parduoda? verysad.gif doh.gif blink.gif
..bet ant pakuotes nurodyta kad jis yra......

Apskritai kuri nors is Jusu radot ta aliejuka???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 06 04, 23:33)
Turiu klausimeli ax.gif  Pirkau plauku dazus loreal preference extreme platinum blonde. Visur uzsienio saitai ir net per youtube kai rodo kaip maiso ir siuos dazus, pakuoteje yra hi shine complekso aliejus 4,4ml. Bet pvz as pakuotej jo neradau. Ar cia tik Lietuvoj tokia preke parduoda? verysad.gif  doh.gif  blink.gif
..bet ant pakuotes nurodyta kad jis yra......

Apskritai kuri nors is Jusu radot ta aliejuka???? blush2.gif

Jau kuris laikas dazau su tais dazais, visada buvo aliejukas pakutes viduje. Dabar vel nusipirkau dvi naujas pakuotes,o ten vietoj milteliu kremas idetas buvo.... Viska dariau kaip visada,o spalva per tamsi nuo saknu gavosi,dabar nzn ka daryti,nes perejimas negraziai atrodo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2013 06 05, 00:42)
Jau kuris laikas dazau su tais dazais, visada buvo aliejukas pakutes viduje. Dabar vel nusipirkau dvi naujas pakuotes,o ten vietoj milteliu kremas idetas buvo.... Viska dariau kaip visada,o spalva per tamsi nuo saknu gavosi,dabar nzn ka daryti,nes perejimas negraziai atrodo. unsure.gif

milteliai privalo buti . O anksciau kremo nebudavo pakuotej? pvz pas mane buvo ir kremas ir milteliai. Kur Jus pirkot dazus?

Atsakyti
QUOTE(Eleonora G @ 2013 06 03, 15:11)
Labukas, šviesiaplaukės smile.gif!

Nesenai atradau superinį dalykėlį. Naujas Vichy aliejukas, tinka ir plaukams ir kūnui smile.gif galvojau, kad bus kaip paprastas aliejus, bet kai davė pabandyt - nustebau! Jis yra "sausas" užpurškus ant odos nelieka jokio "riebalo" ir lipnumo.  smile.gif  thumbup.gif  tada pabandžiau ant plaukų, tepiau ant sauaų tai puikiai, neapsunkino, o dabar naudoju ant drėgnų, daug lengviau šukuojasi ir švelnūs smile.gif pasižiūrėjau gal sudėtis kokia labai cheminė, bet ne! nėra silokonų ir pan smile.gif 9 eteriniai aliejai smile.gif puikiai tinka kam skilinėja plaukų galiukai wink.gif
Verta pbandyti smile.gif ! bigsmile.gif
http://www.google.lt...E...tml;500;500

Kokia kainyte? smile.gif
Atsakyti