Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(gertruda6 @ 2013 06 04, 14:20)
as pakeiciau keune 1517 i igora royal 12-1, man geriau ir tolygiau pasidengia ir maziau to geltonumo buna.

tik viena spalva dedate? koki oksidanta 9proc? viena dalis jo ar dvi?
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2013 06 04, 20:48)
O jis yra su kokiu atspalviu pilku ? Mano kursioke su siais daze, bet ji minejo,kad situ daziuku nebegamins  g.gif ir ji jau nebegauna ju dazosi su kitais.

QUOTE(renatuxaass @ 2013 06 05, 09:27)
tik viena spalva dedate? koki oksidanta 9proc? viena dalis jo ar dvi?

sita spalva yra super ash (pelenu) blond, tai kai nusidazai to pilkumo nebuna, tiesiog sviesi negeltona spalva. Yra dar 12-111 su daugiau pilkos, bet nebandziau. Maisau su 2 dalim 12 proc peroksido (pvz saknim 20 ml dazu ir 40 ml peroksido) laikau apie 40 min, bet kadangi vyras saknis tepa, tai kol visa galva sutepa, dar kokios 10 min praeina. Smirda klaikiai pradzioj, bet galvos negrauzia (bent jau man). Dabar kol as apsistosiu ties sita spalva, nes man kol kas is visu bandytu geriausia variantas.
Atsakyti
pasidlinsiu su Jumis savo plauku dazymo atradimais:)

Mano pagrindinis tikslas isgauti plauku spalva saltesnio atspalvio be jokiu geltonumu.

1.green light luxury hair color extreme ash blondeuser posted image

siais dazais daziau mazdaug pries tris savaites. Privalumai - lb gerai sviesina ir prof dazai. Minusai lb stipriai grauzia galvos oda,akis . Plaukai igauna rysku auksini atspalvi(nors turejo buti pelenu). Naudojau 12 proc. oksidanta ir dazomas kremas 11 lygio. Dazyta buvo ant 10 lygio plauku.
p.s. isgelbejo jura ir saule lotuliukas.gif Nuo ju plaukuciai igavo grazu platinos atspalvi.

2.loreal extreme blond
user posted image
siandien isbandziau siuos. tikejaus bus blogiau. Minusas- sausina,pazeidzia plaukus siek tiek, sunkiai maisosi dazu mase. Pliusai - negrauzia galvos odos, lb gerai paeme saknis. Daba jos nesiskiria nuo visu likusiu plauku:D likau patenkinta. Nuo siol tik jais dazysiu 4u.gif
plaukuciai atrodo vat sitaip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 06 birželio 2013 - 20:46
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 06 05, 00:53)
milteliai privalo buti . O anksciau kremo nebudavo pakuotej? pvz pas mane buvo ir kremas ir milteliai. Kur Jus pirkot dazus?

Na nebuvo nei toj pakuotej kur daziau,nei toj kur dar lentynoj guli blush2.gif ir ant pakuotes stovi NEW,manau,pakeite sudeti,todel dazant jais kaip visada,spalva gavosi netolygi ir i gelsvuma( laikiau tik 20 min....) Perku Muller parduotuveje,DE ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 06 06, 20:43)
pasidlinsiu su Jumis savo plauku dazymo atradimais:)

plaukuciai atrodo vat sitaip:
user posted image

mano svajone igauti toki rezultata smile.gif tik vat ne su tokais dazais, nes nieko is ju tuomet nebeliktu blink.gif
Atsakyti
daziau ir as su user posted image
siaip spalva super... bet tokia be atspalvio, balta ir tiek, aisku, nusviesino super. bet ziauriai pazeide plaukus. Visgi milteliai
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2013 06 07, 12:27)
Na nebuvo nei toj pakuotej kur daziau,nei toj kur dar lentynoj guli blush2.gif ir ant pakuotes stovi NEW,manau,pakeite sudeti,todel dazant jais kaip visada,spalva gavosi netolygi ir i gelsvuma( laikiau tik 20 min....) Perku Muller parduotuveje,DE ax.gif

reikes paziureti kai busiu droge pakuote 4u.gif jei LT nebus tos normalios sudeties, siusiuos is UK:)
Papildyta:
QUOTE(renatuxaass @ 2013 06 07, 12:32)
mano svajone igauti toki rezultata smile.gif tik vat ne su tokais dazais, nes nieko is ju tuomet nebeliktu  blink.gif

saknu dazymui pats tas:) kai naturalus plaukai ne tamsesni nei dark blond, tai stipriai lb ir nepakenks. Jei per visa ilgi dazant siais dazais ir taip kiekviena menesi tai plaukam butu amen doh.gif
p.s. pati tai planuoju kas 2 menesius dazyt tik saknis jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 06 07, 11:09)
reikes paziureti kai busiu droge pakuote 4u.gif  jei LT nebus tos normalios sudeties, siusiuos is UK:)
Papildyta:
saknu dazymui pats tas:) kai naturalus plaukai ne tamsesni nei dark blond, tai stipriai lb ir nepakenks. Jei per visa ilgi dazant siais dazais ir taip kiekviena menesi tai plaukam butu amen doh.gif
p.s. pati tai planuoju kas 2 menesius dazyt tik  saknis jais smile.gif

o tai kaip jus istempiat kas du menesius dazant saknis. Pvz mano plaukai ner labai juodi ir tikrai nesu ta, kuriai per metus ilgiausios kasos uzauga. NU bet 4 savaites max riba, kai jau man nebegrazu tas ataugimas. Dabar dazau kas menesi, nes auginu maze namie. Bet kai grisiu i darba, tai kas kokias 3.5 sav dazysiu.
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 06 07, 13:54)
o tai kaip jus istempiat kas du menesius dazant saknis. Pvz mano plaukai ner labai juodi ir tikrai nesu ta, kuriai per metus ilgiausios kasos uzauga. NU bet 4 savaites max riba, kai jau man nebegrazu tas ataugimas. Dabar dazau kas menesi, nes auginu maze namie. Bet kai grisiu i darba, tai kas kokias 3.5 sav dazysiu.

dazydavau anksciau kas menesi. Man bent jau per du menesius kokie 2 cm paaugs. Nemaiso ataugusios saknys. Tegul plaukai pailsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Parodysiu savo plaukus ir spalvytę.. ax.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Flika, spalvyte ir patys plaukai - grazu:) jei ne paslaptis su kokiais dazais dazet? ir kokia Jusu naturali plauku spalva?
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 06 10, 20:50)
Flika, spalvyte ir patys plaukai - grazu:) jei ne paslaptis su kokiais dazais dazet? ir kokia Jusu naturali plauku spalva?

Dėkui 4u.gif Jau esu minėjusi, kad kažkada dažiausi Keune 1517, bet buvau žila žila, dabar tokią būtent spalvytę išgaunu su Garnier 111, o mano pačios plaukai rudi, bet turi to ryžo pigmento. Man asmeniškai labai patinka plaukų spalva. Dažaus pati, tik šaknis, laikau apie 35-40 min. Kaip aiškino mano kirpėja, visus šviesinančius dažus reikia laikyti apie 40-50 min, nes tik tada įsisavina pilkumo poveikis..
Atsakyti