Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(Lerikyte @ 2013 06 19, 17:55)
šiandien jau lieju arbūzus, sausra  ax.gif

kada jus jos liejat? ryte, vakare?
Atsakyti
kada man patogu biggrin.gif į vakarą daugiau
Atsakyti
Merginos, kurios sniegius uzauginsit , nepatingekit seklu atidet , stosiu ir as i eiles gala .

Aginu parduotuvinius sugar baby ir pan. Labai letai auga (siltanmy) , o vienas toks mazylis zieda sukrove. Uzgozia juos pomidorai ir agurkai.

Atpjoviau paskutini moliuga ar cukinija . Puikiai islaikes , gaila net nezinau kas tai , nes padovanojo , ne pati auginau. Vaisius didelis , ilgas tamsiai zalias , o vidus oranzinis. Nors stovejo vos ne metus , vidus sultingas gan , kepsim blynus ir i salotas itarkuoju.
Atsakyti
kad tik užaugtų dar tie sniegiai doh.gif tada tikrai galėsiu kam sėklikių duot. Kolkas atrodo auga.... bet kai keli maniškiai toli nuo manęs auga tai nežinau kaip bus...... reiks prašyt kad šiandien palietų, kad karščius atlaikytų. Pamulčiavus tai taip nesausėja ale visvien..........
Atsakyti
Saviškius vakar Seasol'iu prilaisčiau, sumuštinio metodu antrą kartą storai primulčiavau. Mažyčių užuomazgyčių tiek Sniegiai, tiek rusiškų sėklų augaliukai jau turi. Kolkas dukros prognozės pildosi biggrin.gif
Atsakyti
na aš irgi apmulčiavus jau dviem sluoksniais ir dar tokiais sakyčiau neplonais. Ale kad visos čia pradėjo kalbėt kad negerai - žemė neįkaista...... bet visvien palikau, bijau kad išdžiūtų jie man be to mulčiaus doh.gif beto tokius karščius vėl praneša, tai nemanau kad jie man sušals biggrin.gif o paskui jei ką atkapstysiu mulčą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ilgai laukta dryžuota Stratio d'Italia (paveiksluota pirmadienį ir trečiadienį)- auga kaip ant mielių
user posted image user posted image
Atsakyti
labai įdomu. Sugar baby tuoj žydės pirmaisiais žiedais ir visi kiek matosi moteriški g.gif o va sniegiai pradėjo irgi žydėt tai kaip ir priklauso - pirmi vyriški.
Atsakyti
Lerikyte, jei nerinksite savų sėklų- padirbėkite bitute, jei augalai auga ne šalia. Jei šalia- galite tą darbą palikti vabzdžiams.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 06 20, 12:02)
Lerikyte, jei nerinksite savų sėklų- padirbėkite bitute, jei augalai auga ne šalia. Jei šalia- galite tą darbą palikti vabzdžiams.

aham turėjau tokią mintį. Nes iš sugar baby tikrai nerinksiu sėklų ir jie ne šalia. Bet sustabdė mintis,kad augalai dar sąlyginai nedideli, nenuvarginsiu jų?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 06 20, 12:39)
...Bet sustabdė mintis,kad augalai dar sąlyginai nedideli, nenuvarginsiu jų?

Jeigu augalas gauna pakankamai maistinių medžiagų (dilgėlių raugas, mėšlas ar kt. trąšos, mulčiavimas (būtent mulčiavimo (mulčiuoju smulkintomis pievos žolėmis ir šienu) naudą pastebėjau po daigų persodinimo- tie, kurie buvo mulčiuoti smulkinta pievos žole labai greitai pradėjo augti, virksčios yra storesnės, jų moteriški žiedai jau ant visų daigelių žydi, lapai žalesni ir didesni negu tų mulčiuotu šienu (kur virksčių viršūnėse miniatiūriniai moteriški žiedai dar tik pasirodė), jau nekalbant apie neapmulčiuotus augalėlius) ir pan.)- galima apvaisinti ir pats augalas neturėtų atmesti užuomazgos.
Maniškiai Burgess Buttercup nėra net 30 cm ilgio, o apvaisinau jau 2 greta esančius moteriškus žiedus. Po geros savaitės bus aišku ar toliau augs:
user posted image
Atsakyti
man tai irgi pasirodė kad mano moliūgėliam patiko mulčiavimas, gražuoliai tokie dabar, na plius dar paraugintu mėšliuku perliejau bet labai jau silpnučiu....vos vos..... nesinori persistengt smile.gif jau geriau jei matysiu kad kažko trūksta - vėl patręšiu.
Atsakyti