Vakar žiūriu nemažai Sniegių auga. Vienas jau kumštuko dydžio. Galėtų nenukristi užuomazgos..

aha merginos tikrai anksčiau valgys, na ir gerai nepavydu
mes gal irgi kokia savaite anksčiau valgysim, bet dar tikrai negreit

Gerai, lauksiu tada gausaus derliaus ir busiu izuliausia 
Pirktiniu ir as pasisodinau siemet, tik susivelinau del tam tikru aplinkybiu su seklu pirkimu. Tai tik ryt daigus isvesiu dar i darza. Ir tuos tik du turiu - pabandymui sejau, o is ju 6 dar nudaigojo kazkas

Pirktiniu ir as pasisodinau siemet, tik susivelinau del tam tikru aplinkybiu su seklu pirkimu. Tai tik ryt daigus isvesiu dar i darza. Ir tuos tik du turiu - pabandymui sejau, o is ju 6 dar nudaigojo kazkas

QUOTE(Profit @ 2013 06 20, 19:24)
o jei neskabant toliau augančios šakos ir toliau naujai mezgamų melionų pats melionas turėtų "susitvarkyti" su perteklium ar geriau nerizikuot jau užmegztais ir skabyt? Melionas pašonėj tad laiko žaidimams turiu, tik va kad gaila kai taip gražiai moteriškų žiedų vis daugėja ir kol kas sėkmingai mezga..

Kokie dideli jūsų arbūziukai. Maniškis vienas šiltnamy tik graikiško riešuto dydžio, o lauke gal vienas ar du užmegzti. Arbūzai kažkaip nelabai.
Užtat melionai
Šiltnamy už mane didesni ūgliai ir mezga kaip pašėlę, lauke irgi gražūs. Bet negi tik 3-4 vaisius ant augalo palikti? Tiek vargo dėl kelių vaisių. Pernai buvau palikus visus, tiesa , ne per dideli buvo, bet buvo visą rugpjūtį kasdien bent po vieną paskanauti.

Kai nuotraukoj, tai atrodo nemažas, bet visumoje moteriško kumštuko dydžio.
sakykit kur isigyti tos sietelius arbuzam laikyti? T.y. priristi siltnamyje, nes pagrindinis stiebas paleistas i virsu
na gerai nuraminot mane, kad pas jus dar arbūziukų nebuvo praeitą savaitę. Aš jau irgi pamačiau vieną pas save tai pagalvojau kad jau ant visų daigų turėtų būti arbūzai. Tai puoliau bitute dirbt
aš tąm savo vieninteliui tai pakišau po užpakaliu grindų plytelę, kad tik nesupūtų

Visos tik apie arbūzus
. o kur cukinijos, moliūgai - pamiršot, a?
Aš tai dar neauginu arbūzų, ir sėklyčių neturiu, ir vietos tiek. Nes moliūgas labai daug vietos užima, nors vaikai mieliau arbūzus valgytų. Gal jau reiks mėginti kitais metais? Gal jums daug užaugs ir pasidalinsit
Šiemet pamėginau cukinijas po kartonu ant velenos sodinti, na, matysiu, kas bus, nes dabar nelabai joms ten patinka.

Aš tai dar neauginu arbūzų, ir sėklyčių neturiu, ir vietos tiek. Nes moliūgas labai daug vietos užima, nors vaikai mieliau arbūzus valgytų. Gal jau reiks mėginti kitais metais? Gal jums daug užaugs ir pasidalinsit

Šiemet pamėginau cukinijas po kartonu ant velenos sodinti, na, matysiu, kas bus, nes dabar nelabai joms ten patinka.
Niekas neraso apie geltonuojancius arbuzų lapus,tai sprendžiu,kad tinkamai prižiūrincios tokios bedos ir neturi? Pas mane gelto,bet priežastsčiu pati galečiau rasti daug-kieta,molinga pieva,o ne durbama žeme,netikkamas,nesavalaikis laistymas irgi kenkia,manau. Ir klausimas-ar galima laistyt šaltu grezinio vandeniu,ar geriau palikti gamtos globai?
Geltonuoja ir pas mane, bet tik arbūzai, tiksliau ūglių viršūnės. Šalia už metro melionams nieko nėra. Apčiupinėjau tuos daigus, įtarimas, kad voratinklinė erkė įsimetus. Tingėjau keliauti iki namų lupą atsinešti ir pasididinus apžiūrėti.Be to, neseniai liejom, lyg tai taisosi nauji lapai