Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

Laba diena, mano arbūzų lapai kažko gelsta, lyg kažkokių rudų dėmelių atsirado. Kas tai galėtų būt? Kaip gelbėt? Dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2013 06 18, 18:54)
Palaukite naujų atšakų ir bus moteriškų žiedų su melioniukais. Tik reikia gerai genėti  mirksiukas.gif

Supratau lauksiu 4u.gif tik su tuo genejimu ne visai supratau, kadangi pas mane tik pagrindiniu stiebu ir auga-nera jokiu atshaku, tai gaunasi kad po 5 lapo nukirpt augalui galva? blush2.gif ir tada gal atsakos prades augt? doh.gif nes su agurku genejimu man jau senai viskas aisku ir akivaizdu, o meliona tai baisoka karpyt, kad nenukirpt ko nereik tokiam brangiam augaleliui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 06 20, 13:13)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 20 birželio 2013 - 12:44
Tikrai taip, Keretoja, trumpinkite pagrindinį stiebą. Bus šoninių atšakų, o su jomis ir melionų.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 06 19, 10:49)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kadangi kol kas labai palanki vasara arbuzams, tai as is anksto paklausiu. Butu labai izulu, aktyvaus derejimo metu paprasyti parduoti koki nors sniegiaus arbuza, kad as galeciau seklu issikrapstyti? Zinau, kad teigiamietes dalinasi seklomis, o as vat toki izulu nora issakiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2013 06 20, 13:54)
Butu labai izulu, aktyvaus derejimo metu paprasyti parduoti koki nors sniegiaus arbuza, kad as galeciau seklu issikrapstyti?

jei išgrius laimė turėti tiek derliaus kiek pernai - tikrai galėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiote @ 2013 06 20, 14:54)
Kadangi kol kas labai palanki vasara arbuzams, tai as is anksto paklausiu. Butu labai izulu, aktyvaus derejimo metu paprasyti parduoti koki nors sniegiaus arbuza, kad as galeciau seklu issikrapstyti? Zinau, kad teigiamietes dalinasi seklomis, o as vat toki izulu nora issakiau  blush2.gif

Jei vogti, tai milijoną? bigsmile.gif

Juokas juokais, anksčiau kompostinėj pirktinių arbūzų sėklos sudygdavo. Tik tiek, kad nelabai įmanoma tokius perkelti į daržą.
Atsakyti
QUOTE(Keretoja @ 2013 06 20, 13:37)
Supratau lauksiu  4u.gif  tik su tuo genejimu ne visai supratau, kadangi pas mane tik pagrindiniu stiebu ir auga-nera jokiu atshaku, tai gaunasi kad po 5 lapo nukirpt augalui galva?  blush2.gif ir tada gal atsakos prades augt?  doh.gif  nes su agurku genejimu man jau senai viskas aisku ir akivaizdu, o meliona tai baisoka karpyt, kad nenukirpt ko nereik tokiam brangiam augaleliui  wub.gif

bendras principas toks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 20, 15:19)
jei išgrius laimė turėti tiek derliaus kiek pernai - tikrai galėsiu  smile.gif

na tai jau ruoškis, mes kaip planavom čia kai tu spjaudysi sėklikes valgydama savo arbūziukus, tai mes tykosim ir viską susirinksim. Na nebent užaugtų ir pas mus šie gėriai biggrin.gif tada nė tykot nereiktų.
bet tai greit tie arbūzai užauga jei sakai kad rugpjūčio vidury jau valgei. Nes prieš savaitę buvo vienas arbūziukas jau obuolio dydžio, tai ką jis spės taip greit? Bet deja tik vienas dar toks...... kiti tik megsis dar g.gif prašiau palieti savo gražuolius - laukiudabar žinių apie manąjį arbūzėlį biggrin.gif bet kaip faina kai gyvenimas susideda iš tokių mažų regis malonumų - lauki sėklikių sudygstant, tada lauki kada arbūziukai užsimegs, tada lauki ir žiūri kaip auga. O tada finišas - arbūzo degustacija lotuliukas.gif
Atsakyti
Profit, aciu labai, labai aiski schema thumbup.gif tik nzn ar pas mane ankstyvieji ar velyvieji, parduotuvines seklos tos dazniausiai parduodamos, nepamenu kaip vadinas sweet kazkas berods doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 06 20, 18:33)
na tai jau ruoškis, mes kaip planavom čia kai tu spjaudysi sėklikes valgydama savo arbūziukus, tai mes tykosim ir viską susirinksim. Na nebent užaugtų ir pas mus šie gėriai  biggrin.gif  tada nė tykot nereiktų.

man atrodo, kad šiemet jūs kur kas anksčiau spaudysitės sėklom už mane biggrin.gif
Prieš savaitę tikrai nepalikau obuolio dydžio arbūziukų, kaip čia ne viena mergiotė jau rašė smile.gif Išvis jokių arbūziukų nepalikau, tik uodegas, ir tas ne pačias ilgiausias smile.gif
Atsakyti