Laba diena, mano arbūzų lapai kažko gelsta, lyg kažkokių rudų dėmelių atsirado. Kas tai galėtų būt? Kaip gelbėt? Dėkui už atsakymus

QUOTE(Profit @ 2013 06 18, 18:54)
Palaukite naujų atšakų ir bus moteriškų žiedų su melioniukais. Tik reikia gerai genėti 

Supratau lauksiu

Tikrai taip, Keretoja, trumpinkite pagrindinį stiebą. Bus šoninių atšakų, o su jomis ir melionų.
Kadangi kol kas labai palanki vasara arbuzams, tai as is anksto paklausiu. Butu labai izulu, aktyvaus derejimo metu paprasyti parduoti koki nors sniegiaus arbuza, kad as galeciau seklu issikrapstyti? Zinau, kad teigiamietes dalinasi seklomis, o as vat toki izulu nora issakiau

QUOTE(ingiote @ 2013 06 20, 13:54)
Butu labai izulu, aktyvaus derejimo metu paprasyti parduoti koki nors sniegiaus arbuza, kad as galeciau seklu issikrapstyti?
jei išgrius laimė turėti tiek derliaus kiek pernai - tikrai galėsiu

QUOTE(ingiote @ 2013 06 20, 14:54)
Kadangi kol kas labai palanki vasara arbuzams, tai as is anksto paklausiu. Butu labai izulu, aktyvaus derejimo metu paprasyti parduoti koki nors sniegiaus arbuza, kad as galeciau seklu issikrapstyti? Zinau, kad teigiamietes dalinasi seklomis, o as vat toki izulu nora issakiau 

Jei vogti, tai milijoną?

Juokas juokais, anksčiau kompostinėj pirktinių arbūzų sėklos sudygdavo. Tik tiek, kad nelabai įmanoma tokius perkelti į daržą.
QUOTE(Keretoja @ 2013 06 20, 13:37)
Supratau lauksiu
tik su tuo genejimu ne visai supratau, kadangi pas mane tik pagrindiniu stiebu ir auga-nera jokiu atshaku, tai gaunasi kad po 5 lapo nukirpt augalui galva?
ir tada gal atsakos prades augt?
nes su agurku genejimu man jau senai viskas aisku ir akivaizdu, o meliona tai baisoka karpyt, kad nenukirpt ko nereik tokiam brangiam augaleliui 

bendras principas toks

QUOTE(saintlina @ 2013 06 20, 15:19)
na tai jau ruoškis, mes kaip planavom čia kai tu spjaudysi sėklikes valgydama savo arbūziukus, tai mes tykosim ir viską susirinksim. Na nebent užaugtų ir pas mus šie gėriai

bet tai greit tie arbūzai užauga jei sakai kad rugpjūčio vidury jau valgei. Nes prieš savaitę buvo vienas arbūziukas jau obuolio dydžio, tai ką jis spės taip greit? Bet deja tik vienas dar toks...... kiti tik megsis dar

Profit, aciu labai, labai aiski schema
tik nzn ar pas mane ankstyvieji ar velyvieji, parduotuvines seklos tos dazniausiai parduodamos, nepamenu kaip vadinas sweet kazkas berods

QUOTE(Avijacija @ 2013 06 20, 18:33)
na tai jau ruoškis, mes kaip planavom čia kai tu spjaudysi sėklikes valgydama savo arbūziukus, tai mes tykosim ir viską susirinksim. Na nebent užaugtų ir pas mus šie gėriai
tada nė tykot nereiktų.

man atrodo, kad šiemet jūs kur kas anksčiau spaudysitės sėklom už mane

Prieš savaitę tikrai nepalikau obuolio dydžio arbūziukų, kaip čia ne viena mergiotė jau rašė