Kažkada seniai seniai, gal prieš 4 metus buvau čia prisijungusi kupina nevilties ir liūdesio. Skausmai buvo tragiški. 2010 daryta LP, rasta IIIst. endo, pašalinta endo cista, sąaugos ir kairės kiaušidės palikta tik 20 proc. Endo židiniai išplitę ir ant tiesiosios žarnos, jų pašalinti neįmanoma. Tai po mmmm dar turiu apie savaitę labai faino užpakalio skausmo

Pasitarusi su savo gine, nusprendžiau nesileisti Diferelino, labai jau baisūs pašaliniai poveikiai. Skyrė man KT. Deja, nuo jų man visą mėnesį terliodavo, praktiškai nei vienos švarios dienos.
Tada nuėjau į KMUK pas docentą Krūminį, jis man paskyrė gerti KT ilgais ciklais t.y. sugeriu 3 dėžes iš eilės KT ir tik tada 7d, pertrauka darau. Periodiškai vis eidavau pas jį pasirodyti. Man toks gydymas labai tiko, jaučiausi pakankamai gerai, nebeterliojo ir, kaip supratau, endo buvo prislopinta. Per tą laiką spėjau ištekėti

Gydytojas vis užsimindavo, kad kaip ir laikas būtų man pastoti (man 30m.), nes bus labai sunku tai padaryti, tai po vestuvių iškart ir kibom į darbus. Nustojus gert KT, vėl sužinojau, ką reiškia endo skausmai... Ir ką jūs manot? Pastojau per 3 ciklą! Nėštumo metu jaučiausi puikiai, nei pykino, nieko, sportavau, žydėjau, kaip rožė

Taip kad, nenusiminkit, pastoti įmanoma ir su tokia baisia stadija ir su viena kiaušide