QUOTE(dangira1 @ 2014 10 21, 14:56)
O jus puse metu vartojote visannette,klausimelis ar ilgiau netikslinga vartoti del poveikio,ar yra tikymybe pastoti?mes su daktare sio klausimo net negvildenom,nes pagal tyrimus man sansu nera,tai as noreciau jas toliau naudoti,nes nutraukus bijau ,kad sugris vissas blogumas

O kaip jus jauciates nebegeriant ju?
As naudojau truputi daugiau nei puse metu , bet mano savijauta nuo ju nebuvo ideali nuo pat pradziu , o ir veliau jauciau sioki toki diskomforta , todel nutariau daryti pertrauka , kada vel ju imsiuosi dar nezinau . Siaip mm po ju vartojimo kokius 4 menesius buvo idealios , buvau pamirsusi betkokius nuskausminamuosius, bet deja , skausmai gryzta po truputi , dar iki buvusiu toli grazu , o , bet , taciau
Dabar eina penktas menuo kaip ju nevartoju, pas gine buvau , jokiu blogumu nemate , tpfu , tpfu , tpfu
Pastoti net vartojant visannette imanoma, lapelyje rasoma, kad tai nera kontraceptikas, bet kokia ta tikimybe

speju jokios , bet jau mano atveju

Tyliai tikiuosi , kad kai vel ju imsiuosi , jausiuosi geriau ir pertrauku nebereikes daryt , nes mm ir skausmu nebuvimas yra
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery...