Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kokyte @ 2014 10 19, 17:26)
Ner uz ka  4u.gif bet cia tik mano patirtis, o kiekvienos organizmas kitoks , gali ivairiai buti , kiek teko girdeti , tai daugumai panasiai prasideda, bet yra kam ir po 30 ir daugiau dienu , taip, kad cia vienos taisykles nera  smile.gif

O jus puse metu vartojote visannette,klausimelis ar ilgiau netikslinga vartoti del poveikio,ar yra tikymybe pastoti?mes su daktare sio klausimo net negvildenom,nes pagal tyrimus man sansu nera,tai as noreciau jas toliau naudoti,nes nutraukus bijau ,kad sugris vissas blogumas schmoll.gif O kaip jus jauciates nebegeriant ju?
Atsakyti
QUOTE(dangira1 @ 2014 10 21, 14:56)
O jus puse metu vartojote visannette,klausimelis ar ilgiau netikslinga vartoti del poveikio,ar yra tikymybe pastoti?mes su daktare sio klausimo net negvildenom,nes pagal tyrimus man  sansu nera,tai as noreciau jas toliau naudoti,nes nutraukus bijau ,kad sugris vissas blogumas schmoll.gif O kaip jus jauciates  nebegeriant ju?

As naudojau truputi daugiau nei puse metu , bet mano savijauta nuo ju nebuvo ideali nuo pat pradziu , o ir veliau jauciau sioki toki diskomforta , todel nutariau daryti pertrauka , kada vel ju imsiuosi dar nezinau . Siaip mm po ju vartojimo kokius 4 menesius buvo idealios , buvau pamirsusi betkokius nuskausminamuosius, bet deja , skausmai gryzta po truputi , dar iki buvusiu toli grazu , o , bet , taciau unsure.gif
Dabar eina penktas menuo kaip ju nevartoju, pas gine buvau , jokiu blogumu nemate , tpfu , tpfu , tpfu
Pastoti net vartojant visannette imanoma, lapelyje rasoma, kad tai nera kontraceptikas, bet kokia ta tikimybe doh.gif speju jokios , bet jau mano atveju smile.gif
Tyliai tikiuosi , kad kai vel ju imsiuosi , jausiuosi geriau ir pertrauku nebereikes daryt , nes mm ir skausmu nebuvimas yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2014 10 21, 18:13)
Tyliai tikiuosi , kad kai vel ju imsiuosi

Kokyte, vilkis kad jų nereiks bent kelerius metus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2014 10 21, 18:13)
As naudojau truputi daugiau nei puse metu , bet mano savijauta nuo ju nebuvo ideali nuo pat pradziu , o ir veliau jauciau sioki toki diskomforta , todel nutariau daryti pertrauka , kada vel ju imsiuosi dar nezinau . Siaip mm po ju vartojimo kokius 4 menesius buvo idealios , buvau pamirsusi betkokius nuskausminamuosius, bet deja , skausmai gryzta po truputi , dar iki buvusiu toli grazu , o , bet , taciau  unsure.gif
Dabar eina penktas menuo kaip ju nevartoju, pas gine buvau , jokiu blogumu nemate , tpfu , tpfu , tpfu
Pastoti net vartojant visannette imanoma, lapelyje rasoma, kad tai nera kontraceptikas, bet kokia ta tikimybe  doh.gif speju jokios , bet jau mano atveju smile.gif
Tyliai tikiuosi , kad kai vel ju imsiuosi , jausiuosi geriau ir pertrauku nebereikes daryt , nes mm ir skausmu nebuvimas yra  thumbup.gif

dabar as jau 5 men geriu,aisku nera kad visai nieko neskaudetu ir skauda ,ir pateploja,bet daug geriau nei be ju smile.gif manau tik nutraukus man prasidetu kosmaras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dangira1 @ 2014 10 27, 18:02)
dabar as jau 5 men geriu,aisku nera kad visai nieko neskaudetu ir skauda ,ir pateploja,bet daug geriau nei be ju smile.gif manau tik nutraukus man prasidetu kosmaras verysad.gif

o ka pradejai jausti?nes su nervine sistema as matau,kad man kazkas ne taip,tik nzn,kiek cia turi itakos mano siuo metu pargyventi ivykiai ar tie vaistai cia man jaukia?
Atsakyti
Aš irgi geriu visannette, tai mano savijauta puiki, organizmas prisitaikė prie jų, kad praktiškai jokių šalutinių poveikių thumbup.gif Pirmus tris mėnesius šiek tiek pykino, svoris krito. Dabar jau šeštas mėnuo ir gersiu dar 6 mėnesius, nes pas mane endo 4 stadijos ir labai aktyvi, tai kaip sakant "užtvirtinimui". Po to gyd. siūlo IVF mėgint, bet aš nežinau ar noriu...
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2014 11 04, 19:26)
Aš irgi geriu visannette, tai mano savijauta puiki, organizmas prisitaikė prie jų, kad praktiškai jokių šalutinių poveikių thumbup.gif Pirmus tris mėnesius šiek tiek pykino, svoris krito. Dabar jau šeštas mėnuo ir gersiu dar 6 mėnesius, nes pas mane endo 4 stadijos ir labai aktyvi, tai kaip sakant "užtvirtinimui". Po to gyd. siūlo IVF mėgint, bet aš nežinau ar noriu...

laba diena.klausimelis smile.gif gersite be pertraukos?Šis vaistas kompensuojamas,man kompensavo 6 mėn.o taliau net nepasvarstem su daktare kaip ir kas?pas mane irgi 4 stadija ir labai isvesejusi,pikta verysad.gif
Atsakyti
nezinau ar pataikiau cia, jau keliose temose parasiau, bet vis nerandu draugiu smile.gif man endometrioze, tiksliau rando endometrioze, kuri auga ant cezario rando, gimdoje jos pas mane nera, pries du menesius pasalino darini nuo rando golfo kamuoliuko dydzio, galvojau tuo viskas ir pasibaige, bet deje vel jauciu skausma, aisku ne toki stipru kaip buvo, bet jauciu kad vel vyksta veiksmas, isietis viena, hormonai.bet cia ir beda, kad esu vartojus jau savo gyvenime hormonu ir zinau kaip buna, didziausia beda, sumazejas potraukis vyrui, nu katastrofiskai sumazejes, tada prasau jusu pasidalinkit savo patirtim, jus geriat kiek maciau dauguma visonnette, kaip su tuo potraukiu? ar organizmas prisitaiko, ir jis atsiranda? ar istikruju taip jau nebera to noro ir nuo siu vaistu?
Atsakyti
QUOTE(dangira1 @ 2014 11 26, 18:25)
laba diena.klausimelis smile.gif gersite be pertraukos?Šis vaistas kompensuojamas,man kompensavo 6 mėn.o taliau net nepasvarstem su daktare kaip ir kas?pas mane irgi 4 stadija ir labai isvesejusi,pikta verysad.gif

Geriu ir toliau be pertraukos, nes nenoriu rizikuoti, plius gyd. taip siūlė. Man kitokių variantų ir nesiūlo: arba hormonai stabdantys veiklą, arba dar daugiau hormonų ir IVF, nes jau turėjus 2 LP. Taip yra dėl to, kad sugebu per 1 mėn 3 cm cistą pasiauginti, o per 6 mėn rezultatas būna toks, kad operuojantis gyd. 1,5 h kuičiasi, kol visus blogius išnaikina. Net KT taip gerai neveikė, kaip kad Visannette. Beje, šalutiniai vaisto poveikiai priklauso nuo organizmo. Man po trijų mėnesių viskas grįžo į vėžes, o KT kur kas daugiau nepatogumų kėlė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 16 gruodžio 2014 - 17:52
sveikos merginos noriu taipat prisijungti prie jusu, jau 4metai kaip zinau kad turiu 4st endometrioze ir kuo toliau tuo blogiau..sad.gif kokios jusu patirtis? man liepe daktaras antra karta leistis difereline..puse metu:( nezinau nei ko tiketis nei kaip gyventi toliau nes jau ir su zarnynu dideles problemos yra,kaip jus palengvinat gyvenima gal galit pasidalinti?
Atsakyti
[quote=tildushka,2014 12 16, 17:51]
Geriu ir toliau be pertraukos, nes nenoriu rizikuoti, plius gyd. taip siūlė. Man kitokių variantų ir nesiūlo: arba hormonai stabdantys veiklą, arba dar daugiau hormonų ir IVF, nes jau turėjus 2 LP. Taip yra dėl to, kad sugebu per 1 mėn 3 cm cistą pasiauginti, o per 6 mėn rezultatas būna toks, kad operuojantis gyd. 1,5 h kuičiasi, kol visus blogius išnaikina. Net KT taip gerai neveikė, kaip kad Visannette. Beje, šalutiniai vaisto poveikiai priklauso nuo organizmo. Man po trijų mėnesių viskas grįžo į vėžes, o KT kur kas daugiau nepatogumų kėlė
Buvau pas savo gydancia daktare,pasiule nenutraukti Vissannetes darytis vel magneti.O nezinot kiek ilgai kompensuoja si vaista?
Atsakyti
Labutis merginos.ir as 10 dienu po lap.3 st endo.kaip is dangaus...metus laiko stebejome tirsto turinio 4 cm cista kol prisiruosiau ja pasalinti .dabar blaskausi tarp gydytoju nuomoniu bandau deliotis mintis ka toliau daryti,tikriausiai ir jum taip buvo.niekur nerandu merginu kurios serga sia liga bet jau nebeplanuoja vaikuciu.vienas gydytojas skiria janine ,nes visanete tik didziule reklama o naudos ner , kitas tik visanete ir net nekomentuoja nieko.gal ka patarsit jus is patirties savo.aciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretike: 20 gruodžio 2014 - 19:01