Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 09 01, 08:54)
Sveika,
Pas jus bloge matau receptus "endo" mitybai. O kur radot, koki maista tureti valgyti sergancios endo? Gal galite atsiusti linkus?  smile.gif

pagrinde is cia:

http://www.endo-resolved.com/diet.html

ir angliskai ivedus "endo (endometriosis) diet" - daug puslapiuku ismeta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 09 01, 15:40)
pagrinde is cia:

http://www.endo-resolved.com/diet.html

ir angliskai ivedus "endo (endometriosis) diet" - daug puslapiuku ismeta  4u.gif

Ok, as sita puslapi esu skaicius, tik jame nera jokio irodymu...
Ir straipsnius mokslinius esu perskaicius, tai daugumoje tyrimai rodo, jog raudonos mesos ir gyvuliniu augalu vartojimas didina endo tikimybe, bet beda, kad esu jau ant mazakraujystes ribos ir nori nenori, bet turbut teks pora kartu i savaite raudonos mesos pavalgyt.
Atsakyti
Viskas, kas su saiku, tas yra gerai 4u.gif as dabar viska valgau, nes nestuke.gif ir tikiupsi, kad ir endo kazkiek apnyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 09 01, 17:38)
Viskas, kas su saiku, tas yra gerai  4u.gif as dabar viska valgau, nes  nestuke.gif ir tikiupsi, kad ir endo kazkiek apnyks  ax.gif

As tikiuosi, kad ta taisykle apie saika galioja ir endo mitybai...
Lengvo laukimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 09 01, 19:08)
As tikiuosi, kad ta taisykle apie saika galioja ir endo mitybai...
Lengvo laukimo  wub.gif

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 09 01, 18:38)
Viskas, kas su saiku, tas yra gerai  4u.gif as dabar viska valgau, nes  nestuke.gif ir tikiupsi, kad ir endo kazkiek apnyks  ax.gif

4u.gif Sveikinimai. O naturaliai ar daretes IVF? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuvyte @ 2014 09 03, 16:11)
4u.gif  Sveikinimai. O naturaliai ar daretes IVF?  bigsmile.gif

ICSI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 09 03, 19:24)

Sveikinimai wub.gif Graziu akimirku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowryte @ 2014 09 01, 13:42)
Riuosiuosi IVF, taigi bus super ilgas protokolas. Galvojau gal bent diferelinui kiek sutaupyciau (numatyta leist 2-3 men. diferelina ir po to startuoti).

Nu aš žinok su pirma stadija nesileisčiau dar diferelino, tačiau su I/IIstad ir visanete nekompensuoja - baisūs pinigai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2014 09 03, 16:26)
Sveikinimai  wub.gif Graziu akimirku  4u.gif

aciu 4u.gif dabar svarbu, kad isbutu tuos 9 men, o gal tuo paciu ir endo apsigydys ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Lankausi cia laiks nuo laiko jau senai. Tik rasau retokai :-)
Dabar toks iskilo. Gal kuri esat susidurus su tokia situacija. As turiu IV st.endo ir rudi tepliojimai pries ir po mm man ne naujiena. Tik va si cikla rudos isskyros pasirode 19 ciklo diena. Ir taip idomiai - teplioja tik vakarais. Visa diena nieko. Gal kuri jau esat su tuo susidurus ? Ar man jau lekt pas savo gine ar cia tiesiog ciklo sutrikimas ar dar kas nors ?
Atsakyti
QUOTE(Felem @ 2014 09 21, 14:53)
Sveikos merginos,
Lankausi cia laiks nuo laiko jau senai. Tik rasau retokai :-)
Dabar toks iskilo. Gal kuri esat susidurus su tokia situacija. As turiu IV st.endo ir rudi tepliojimai pries ir po mm man ne naujiena. Tik va si cikla rudos isskyros pasirode 19 ciklo diena. Ir taip idomiai - teplioja tik vakarais. Visa diena nieko. Gal kuri jau esat su tuo susidurus ? Ar man jau lekt pas savo gine ar cia tiesiog ciklo sutrikimas ar dar kas nors ?

Labas.man irgi 4st.teplioti pradeda 19-20 ciklo diena,ir teplioja labai netolygiai,tai daugiau ,tai atrodo visa diena ramu,taip kol prasideda menesines,baisios ir skausmingos doh.gif
Atsakyti