Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Urkis, sveikinimai visu pirma 4u.gif 2.gif
Gal gali tiksliau apie borovaja matka vartojima papasakoti ax.gif ? Supratau, kad negalima jos per mmm, o visa likusi cikla galima? Kai kur raso gerti iki O, kitur iki mmm, o kaip istikruju g.gif ? Turiu as jos, pagerciau, bet bijau daugiau zalos, nei nados pasidaryt, visgi stipri zole g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 06 15, 11:44)
Urkis, sveikinimai visu pirma 4u.gif  2.gif
Gal gali tiksliau apie borovaja matka vartojima papasakoti ax.gif ? Supratau, kad negalima jos per mmm, o visa likusi cikla galima? Kai kur raso gerti iki O, kitur iki mmm, o kaip istikruju g.gif ? Turiu as jos, pagerciau, bet bijau daugiau zalos, nei nados pasidaryt, visgi stipri zole g.gif
Aciu 4u.gif

As geriau visa cikla isskyrus ne per mm. Plikydavau po 1 sauksteli per diena, tai gaudavosi 1pakelis 1 ciklui mazdaug smile.gif
Atsakyti
Supratau, Urkis, aciu aciuks.gif Jau geriu, visai skani rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bella Donna: 17 birželio 2013 - 09:52
QUOTE(urkis @ 2013 06 07, 17:45)
As geriau Borovaja matka zole (arbata). Gerti reikia grieztai taip, kad nurodyta. Gydytojai neskiria siu vaistu, nes jie yra zoliniai, o gydytojai nera zolininkai. Dauguma pacios merginos pasiskaito ir vartoja... Sita zole yra labai stipri, todel ir vartoti ja reikia labai atsakingai ir nenustebti, jeigu atsiras salutiniai poveikiai. Man pvz labai suskystejo ismatos ir kazkokie pilvo diegliukai atsirade buvo. Bet bala nemate tu pilvo skausmu, pageriau Borovaja matka 2 ciklus ir turiu suneli wub.gif

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif O kazin galima Ginekol ir Borovaja matka kartu gerti, ar tik kazkuri viena? Nes dabar prisiskaiciau ir noreciau Ginekol, Borovaja matka ar salavijus isbandyti. Tik turbut visus atskirai, atskirais laikotarpiais reikia vartoti? g.gif

QUOTE(Bella Donna @ 2013 06 17, 11:52)
Supratau, Urkis, aciu aciuks.gif Jau geriu, visai skani rolleyes.gif

Jei ne paslaptis- kur pirkote? bigsmile.gif noriu ir as sitos skanios arbateles... smile.gif
Atsakyti
Saule 7, yra beveik visur, kur rusiska kosmetika/vaistais prekiauja. Jei jus is Vilniaus, tai prie Hales turgaus mirksiukas.gif
Man irgi toks pats klausimas del Ginekol + Borovaja vartojimo iskilo... g.gif Reikia atidziau pasistudijuoti sudedamasias dalis. Manau gersiu abu kartu, gal bedos neprisidarysiu unsure.gif
Salaviju alieju buvau nusipirkus, nezinau, gal arbateles pavidalu geriau gertusi, nes aliejus man, svelniai tariant, 'nelindo' schmoll.gif blink.gif Ismeciau pora kartu pasikankinus, bet arbatos neradau.
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 06 17, 20:15)
Saule 7, yra beveik visur, kur rusiska kosmetika/vaistais prekiauja. Jei jus is Vilniaus, tai prie Hales turgaus mirksiukas.gif
Man irgi toks pats klausimas del Ginekol + Borovaja vartojimo iskilo... g.gif Reikia atidziau pasistudijuoti sudedamasias dalis. Manau gersiu abu kartu, gal bedos neprisidarysiu unsure.gif
Salaviju alieju buvau nusipirkus, nezinau, gal arbateles pavidalu geriau gertusi, nes aliejus man, svelniai tariant, 'nelindo' schmoll.gif  blink.gif Ismeciau pora kartu pasikankinus, bet arbatos neradau.

As Salaviju arbata Camelios vaistineje pirkau. Jau turiu, tik dar gerti nepradejau, bandau eiliskuma susigalvoti. O Borovajos ir Ginekol teks internetu uzsisakyti, nes ne is Vilniaus esu.
As ir kazkaip nemanau, kad turetu Ginekol ir arbata vienas kitam maisyt, nes sudetys sirtingos g.gif
Atsakyti
šalavijo pabandykite prieskonių pardėse paieškot, o baravaja matka yra viena ginekol sudedamųjų dalių ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 06 17, 19:31)
As Salaviju arbata Camelios vaistineje pirkau. Jau turiu, tik dar gerti nepradejau, bandau eiliskuma susigalvoti. O Borovajos ir Ginekol teks internetu uzsisakyti, nes ne is Vilniaus esu. 
As ir kazkaip nemanau, kad turetu Ginekol ir arbata vienas kitam maisyt, nes sudetys sirtingos g.gif

Ginekol sudetyje yra barovaja matka (vienasale uzgina). Nedubliuok.
Atsakyti
O jos (uzginos) imanoma perdozuoti g.gif ? Labai mazai informacijos apie tas visas zoles..
Atsakyti
visko galima perdozuoti, geriau gerti pagal rekomendacijas. Ko per daug- tas nesveika 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Prisijungiu prie jūsų grupės, katik grįžau namo po laparoskopijos smile.gif Išoperuota aštuonių cm šokoladinė cista už gimdos, bei operacijos metu aptikta pusantro cm cista kiaušidėje.Nustatyta trečios stadijos endometriozė doh.gif Dabar belieka sulaukti histologinio tyrimo, ar cistos nepiktybines. Man 23 metai, pastoti dar neplanuojam, o kontraceptiniu tableciu gerti negaliu - turiu zilberio sindroma (turint zilberi, kontraceptikai draudziami). Smagu, kad cia esate ir dalinates savo patirtimi, patarimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julya7 @ 2013 07 13, 22:38)
Sveikos merginos  4u.gif
Prisijungiu prie jūsų grupės, katik grįžau namo po laparoskopijos smile.gif  Išoperuota aštuonių cm šokoladinė cista už gimdos, bei operacijos metu aptikta pusantro cm cista kiaušidėje.Nustatyta trečios stadijos endometriozė  doh.gif Dabar belieka sulaukti histologinio tyrimo, ar cistos nepiktybines. Man 23 metai, pastoti dar neplanuojam, o kontraceptiniu tableciu gerti negaliu - turiu zilberio sindroma (turint zilberi, kontraceptikai draudziami). Smagu, kad cia esate ir dalinates savo patirtimi, patarimais 4u.gif

kankinausi su endo pries pastodama (irgi III stad), po gimdymo kankinuosi ir toliau - auga cistos kaip grybai.. planuoju ir vel lapar. kol kas vartoju KT (nors cistos nepaisydamos ju vis tiek auga..), taciau gyd per paskutine konsultacija minejo apie progesterono terapija. kol kas nesigilinau, bet gal ir tau tai butu galima alternatyva? tik norejau pasakyti, kad KT nera vienintelis budas stabdyti endo plitima.
Atsakyti