Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgome po 18 val.

Sveikos 4u.gif
Oi nuodemiu kiek dariau oiiii kiek dariau pradedant penktadieniu doh.gif
Norvegijos nepriklasomybes diena buvo.. CIA jiem labai didele svente Tai nuo penktadienio nedarbo dienos I darbus tik antradieni, kaip tycia oras nerealus pagaliau ir I Norge vasara atejo thumbup.gif tai visos dienos tokios desriskos, saslykiskos ir kepsniskos biggrin.gif vasaros sezono atidarymas.. O kefyras kuri pirkau gerti po sito turbo savaitgalio, suteptas ant kuno doh.gif saulute nubuciavo blink.gif bet labai staigiai ir daaug, pirma karta taip baisiai ir skaudmingai.. Nu bet gal ryt jau pargrys normalus valgymai, ir kuna ne taip skaudes
biggrin.gif
jauciu vel perkopiau 70 riba biggrin.gif nu bet Juk tokia proga biggrin.gif vasara atejo ir pas muuus thumbup.gif drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Evdaivute @ 2013 05 20, 00:44)
Sveikos 4u.gif
Oi nuodemiu kiek dariau oiiii kiek dariau pradedant penktadieniu doh.gif
Norvegijos nepriklasomybes diena buvo.. CIA jiem labai didele svente Tai nuo penktadienio nedarbo dienos I darbus tik antradieni, kaip tycia oras nerealus pagaliau ir I Norge vasara atejo thumbup.gif tai visos dienos tokios desriskos, saslykiskos ir kepsniskos biggrin.gif vasaros sezono atidarymas.. O kefyras kuri pirkau gerti po sito turbo savaitgalio, suteptas ant kuno doh.gif  saulute nubuciavo blink.gif bet labai staigiai ir daaug, pirma karta taip baisiai ir skaudmingai.. Nu bet gal ryt jau pargrys normalus valgymai, ir kuna ne taip skaudes
biggrin.gif
jauciu vel perkopiau 70 riba biggrin.gif nu bet Juk tokia proga biggrin.gif  vasara atejo ir pas muuus thumbup.gif  drinks_cheers.gif  cool.gif

jetau kaip pavydziu, kazin kada ateis pas mus sad.gif va vel plaiupe lietus visa nakti, vaikstau su ta pacia striuke kur ir ziema vaiksciojau sad.gif na bet gal po vestuviu atsils kai grisim po atostogu, masinos dbr vistiek neturim tai ir sirdies neskauda smile.gif
Atsakyti
O pas mus vasara tesiasi, tai liudna, kad reikia darbe sedeti, bet pagundoms tada lieka maziau laiko biggrin.gif .
Siandien bandysiu pasidaryti mazo kaloringumo diena, nes vakar iskrova taip ir nepavyko doh.gif

Atsakyti
Nu panos kas dbr savaitgaliais iskrovas daros biggrin.gif nejuokaukit biggrin.gif antradienis yra geriausia diena iskrovai smile.gif
Atsakyti
Ko taip tuscia? Buvau uzejus I albuma prisijuokoau is Saulytes komentaru smile.gif
Snd grizo bendradarbe is atostogu sako kiek tu daug svorio numetei ka valgai pasakok. Bet ji tokia pavydi yra tai as jai sakau ai pasnekejau su dietologe geru patarimu dave.tai ziuriu jau kalbas po 10 minuciu biggrin.gif man tai negaila tegu kudinas bet praeita syki tai man sake oi tavo veidas toks mazas paliko bet ne del to kad sukudai o del to, kad sergi. Nu del tu mano kvepavimo taku amziais. smile.gif tai mane kaip nervina bobos, ka cia valgai paesk normaliai arba nueini lurnors visos nervinas kad grazeji. O pacios nieko nedaro tik siunta.
Merginos ar yra cia rukiusiu ilgai ir metusiy? Nes as jau nebesuptantu kas daros valos cia plauciai ar chroniskas brpnchitas sad.gif

Meniu:

Du sumustiniai vienas su panemunes suriu, kitas su desra, maribuotas pomidoras, virtas kiausas,kava
Obuolys, bananas
Svi desreles, keli saukstai ryziu makaronu

Is po darbo bus arbata ir apelsinas arba jogurtas ir arbata.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Traukiasi geri orai tai daugiau prie kompo laiko bus sedet biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, mano brangiosios 4u.gif
Kam kavos?
Mano telefonas sugedes,todel retai ilendu pas jus.
Nu tai ka, aptarkim praejusi savaitgali ir jo nuodemes ax.gif . Mano savaitgalis prasidejo penktadieni pikniku su avienos saslais ir dideliu kiekiu alaus. Buvo ir blogu uzkandziu. Sestadieni vel saslai, vynas. Sekmadienis - sazines pagirios doh.gif . Reziume:
+1kg. Penktadieni ryte buvo 58.2, o sekmadieni 59.3 doh.gif . Taigi, vakar atlaikiau kefyro iskrova, kazkaip padeda po savaitgaliniu nukrypimu ji man. Ir ka jus manot? bigsmile.gif Siandien 58.1 bigsmile.gif . Eisiu nusifotkinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucy @ 2013 05 21, 08:59)
Labas rytas, mano brangiosios 4u.gif
Kam kavos?
Mano telefonas sugedes,todel retai ilendu pas jus.
Nu tai ka, aptarkim praejusi savaitgali ir jo nuodemes ax.gif . Mano savaitgalis prasidejo penktadieni pikniku su avienos saslais ir dideliu kiekiu alaus. Buvo ir blogu uzkandziu. Sestadieni vel saslai, vynas. Sekmadienis - sazines pagirios doh.gif . Reziume:
+1kg. Penktadieni ryte buvo 58.2, o sekmadieni 59.3 doh.gif . Taigi, vakar atlaikiau kefyro iskrova, kazkaip padeda po savaitgaliniu nukrypimu ji man. Ir ka jus manot? bigsmile.gif Siandien 58.1 bigsmile.gif . Eisiu nusifotkinti biggrin.gif

Labas

Eisiu as kavos smile.gif
Smagu, viska ka suvalgei pirmadieni iskakojai biggrin.gif kartais gausesnis pavalgymad iseina I nauda. Bet as esu pastebejus kad max dvi dienas tada kazkaip medziagu apykaita pagreiteja. Bet jei ilgiau kemsu tada jau sokteli svoris.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As bandau issivalyt siandien irgi po "turiningo" valgaus savaitgalio doh.gif vel 70 siekiu, bet tikiu kad gerai wc pasibusiu ir bus ok biggrin.gif
Atsakyti
Kodel antradienis, gabriela? smile.gif
Atsakyti
Todel, kad po prisikimsimo iskart yra labai negerai beveik nieko nevalgyt biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 05 21, 17:41-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 05 21, 17:41)
Todel, kad po prisikimsimo iskart yra labai negerai beveik nieko nevalgyt biggrin.gif

Matai kaip biggrin.gif man geriausia ketvirtadienis iskrovauti, bet cia grynai su darbo grafiku siejasi biggrin.gif
Atsakyti