Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgome po 18 val.

Sveikutės, vakar tėtį sveikinau, suvalgiau duonos keptos keletą gabaliukų (4 vnt, bet jie ten kaip čipsai tokie), tai atsikėliau baisu baisu kokia, net verkti norisi, pirštai nesilanksto kiek sutinę sad.gif tai kavos išgersiu, o daugiau nieko negersiu ir nevalgysiu, senai taip buvo, nelinkusi esu tinti, bet matyt sūrus maistas skysčius sulaikė.

Gero savaitgalio, man pats darbymetis, tai kartais grįžusi iš po darbo nei prie PC nebeprisėdu
Atsakyti
Sveikutes,
Na as prisiduodu siandien. Vakarykscio meniu nerasysiu, nes nelabai visus uzkandziavimus ir pamenu blush2.gif . Kadangi vakarop sugalvojom nulekti i Palanga pasivaikscioti, tai dar visokio "briedo" priragavau. Bet gerai, kad bent pliuso nėra, nes kitaip uzsigrauzciau. Reikia susiimti, o uz poros sav. bandysiu padelcaivoti (4 d.). Sia sav. iskrovos nedariau, tai ir nera zymaus minuso. Bet gal ryt pasidarysiu, nes visa diena busiu darbe, nebus kada uzkandziauti, teks turbut vien kefyriuku pasisotinti.
Grazaus ir turiningo savaitgalio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orintano: 18 gegužės 2013 - 10:06
Labas rytas merginos smile.gif

user posted image

na pagaliau ir as perzengiau ta 70 riba biggrin.gif laimes pilnos kelnes smile.gif dideliu baliu nenusimato siandien, nes ryt i darba smile.gif
Atsakyti
Aciu Gabrielai uz lenetele. Ir sveikinu pagaliau pasiekus "Kita desimti" smile.gif
Atsakyti
Sveikos manekenes 4u.gif

As trumpam :
tikrai labia pergyvenau kad busiu pavelavusi su sveikinimais gabrielai vestuviu proga, bet pasirodo nepavelavau. tai dar spesiu pasveikinti biggrin.gif o va su ciobrelio gimtadieniu tai susivelinau, sorry ir paveluoti sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kaip matau ciobrelis ir gabriela tebelaikot fronta - saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kitos turbot net nepamena, manes, noreciau tikrai dazniau prisijungti, bet visokiu nesamoniu mas mane doh.gif
Bet kas liecia svarbiausia , tai svoris pas mane liko tas pats, tai pamazeja tai padideja, bet siuo metu sveriu 53 kg ir kas svarbiausia esu tuo patenkinta.

labai pasiilgau sios temos, bet del laiko stokos nebera galimybiu taip daznai pabendrauti.

kiek skaiciau tai radau pazistama nica lauryna mes pries kokius pora metu buvome susitikusios bendroj temoj, sportavom ir valgem o needem, siulyciau naudotis jos patarimais.

Sekmes visom lieknejant 4u.gif
Atsakyti
nu grazu ziuret i lentele thumbup.gif
Gucy kaip tau taip pavyksta tipdyti svori? blush2.gif nu grazu ziuret kaip sparciai arteji tikslo tink 4u.gif
Atsakyti
Snd meniu:

Sumustinis su suriu ir desra, agurkas, kava
Bananas, sokolado 4 plyteles, dearos gabalas
Befstrogeno lekste su agurku, spaito buteliukas
Du astrios vistienos gabalai, bulviu koses kalnas, salotos

Ir sidra geriam biggrin.gif oi snd padauginta siaubas, na bet pas mane visi sestadieniai tokie smile.gif
Atsakyti
Orintano dekui.
Gabileja, taves truksta temoje labai smile.gif

Kur Ciobrelis???????
Atsakyti
smile.gif+2013 05 19, 01:43-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 05 19, 01:43)
Kur Ciobrelis???????

Ciobreliai pievose auga biggrin.gif

Cia cia as 4u.gif valgau tvarkingai, dar net daugiau nukrito netycia nei planavau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, na kokios nuotaikos po Eurovizijos. Manes nugaletojai visai neitikino, man patiko Ukraina ir Norvegija. Bandau rasyti vakaryksti meniu, nors jis visiskas pravalas, ypac vakarine dalis doh.gif :

Desrele, pomidoriukas ir juoda duona+kava su pienu.
Plovas su marinuotu agurkeliu.
Saltos (kepta duona, varskes suris, rukytos desreles, avinzirniai)+juoda kava.
O naktipieciams: vistienos kepsnelis, alyvuogiu gera saujele, puse pomidoro, rukyta sonine, juoda duona+tamsus alus 0,5 l.

Tai po vakar vel svoris soktelejo. Kaip as pykstu del to, kad vakare neatsilaikiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 19, 06:44)
Ciobreliai pievose auga biggrin.gif

Cia cia as  4u.gif valgau tvarkingai, dar net daugiau nukrito netycia nei planavau  rolleyes.gif

lotuliukas.gif neisnyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(orintano @ 2013 05 19, 11:21)
Sveikutes, na kokios nuotaikos po Eurovizijos. Manes nugaletojai visai neitikino, man patiko Ukraina ir Norvegija. Bandau rasyti vakaryksti meniu, nors jis visiskas pravalas, ypac vakarine dalis doh.gif :

Desrele, pomidoriukas ir juoda duona+kava su pienu.
Plovas su marinuotu agurkeliu.
Saltos (kepta duona, varskes suris, rukytos desreles, avinzirniai)+juoda kava.
O naktipieciams: vistienos kepsnelis, alyvuogiu gera saujele, puse pomidoro, rukyta sonine, juoda duona+tamsus alus 0,5 l.

Tai po vakar vel svoris soktelejo. Kaip as pykstu del to, kad vakare neatsilaikiau doh.gif

eurovizija briedas biggrin.gif

na as nesisveriu po baliusku niekada, nes tada automatiskai psichologiskai blogai nusiteikciau visai savaitei, man savaitgaliai ir yra tam kad atsipalaiduot, as ka vieninteli darau per savaitgalius tai nepersivalgsu, bet kaloriju tikrai neskaiciuoju smile.gif
Atsakyti
Meniu:

Sumustinis su desra, suriu ir agurku, kava, sokolado dvi plyteles
Ryziu makaronai ir befstrogenas, 4 sausainiai su sokoladu
Avienos kebabas, giros stikline, 3 marinuoti pomidorai ir du marinuoti patisonai biggrin.gif

Ai dar sauegrazu zadam kapot prie filmo sukrite biggrin.gif siandien puota biggrin.gif

Atsakyti