Sveikutes, man savaitgalis buvo toks nelengvas, sestadieni baliu turejome, sekmadieni bandziau savo skrandi istampyta sumazinti

Jeigu rimtai tai bandziau neprisiesti tiesiogine to zodzio prasme... Ant svarstykliu lipti bijau be penktadienio nelipsiu, o sestadieni sveciu turesime, draugai atvaziuoja ir vyro bei mano broliai su antromis pusemis ateina, dar teveliai mano bus, nes tecio gimtadienis, o siaip renkames Eurovizijos ziureti, cia pas mus tokia jau kaip tradicija, kiekvienais metais tai pas vienus tai pas kitus renkames ziureti, vat ir siandien laukiu, idomu ar musiskis pateks i finala...
Ka siandien valgiau, litras kefyro, kava, grikiai su zuvimi ir sviezios salotos su citrinos sultimis, grizusi o tai buvo jau gana po 18 buvo, bet suvalgiau saltibrasciu dubeneli, tai buvo 3 samteliai, be jokiu bulviu be nieko ir sugriesijau, nes suvalgiau 2 nedidelius sausainius su kava, ale taip norejau, bet zinau, kad uzejo man, juk mano moteriskos dienos beldziasi jau (tik kad visa savaite anksciau, matyt darbai, tempas, stresas ir visa kita padaro savo), noriu saldziai o ypac sokolado, bet tik juodo, vakar neatsilaikiau tai suvalgiau pora plyteliu
Tokia ta mano dienele