Sveikutes, Gabriela, sveik greiciau, paskalauk su druska gerkle, aisku jeigu gali, man tai padeda, pirmi vaistai man asmeniskai, arba pasikepinu druska ir dedu ant skareles ir apsirisu gerkle irgi gerai karsti anginos istraukia
Ka as siandien valgiau, nugi pasileidau, uzsakymai uzverte nera laiko nei pavalgyti, o po to vakare kaip nezinau kas, atrodo praryti galeciau viska, bet vis sakau sau, kad tiek pasiekiau, tai tikrai nesugadinsiu visko...
Pusryciai balinta kava 300 ml ir magija surelis su kondensuoto pieno idaru kcal gal apie 150;
Pietus: tikriausia nebuvo, nebuvo kada, tai jogurto litras iki 18. 30 buvo isgertas , o ten kcal buvo 600,
Vakariene: troskinys be prieskoniu, be jokiu padazu, troskinta viskas be jokiu priedu tik mesa ir sviezios darzoves, kava balinta, aisku dar po to veliau suvalgiau 6 naminius virtinukus su bulviu kose ir grietine tai kaloriju nakciai apie 400 kcal, ramiai, bet jauciuosi visai gerai, bet siandien jokiu sokoladu, jokiu sausainiu nebuvo, siaip miltiniu nevalgau produktu, nes rugstis man kelia, turiu siek tiek problemu, bet kazkaip matyt nepiktnaudziaujant, retkarciais visai nieko ir aisku siandien baigineju 3 litra vandens ir nespeju eiti i WC

Tai kiek cia tu kcal sunaudojau apie 1200, mazoka, bet uzteks
Net nezinau kiek penktadieni rodys svarstykles, bijau ir lipti
Kazka dar norejau parasyti bet pamirsau