Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 25, 23:56)
Cia raip tik is pradziu atrodo:) Pilna ko valgyti, kazkurioje temoje buvau surasiusi, tai tikrai kruva maisto, tik is pradziu taip greitai nepasijungia fantazija.

pagal šitą puslapį: http://www.thecandid.../foodstoeat.htm, tai nedaug variantų, bet pasiryžau kažkaip kovoti su baisiąja bėda.

Perskaičiau dvi paskutines temas ir nustebau, kad jus, merginos, tiria dėl chlamidijų, man nė karto nepasiūlė nė viena gydytoja tokio tyrimo, nors man pienligė kartojasi kaip laikrodis kas tris mėnesius jau du metus, o gydytojų daug pakeičiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Longitude @ 2014 01 25, 14:50)
laba diena, damos,

Mane taip pat vargina pienligė. Ir kaip daugumai,gydytojai vaistus siūlo, žvakutes, kurios padeda tik laikinai. Nusprendžiau išbandyti dietą, prisirinkau informacijos,  susidariau liestinų produktų sąrašą ir nustėrau, kiek mažai visko galima valgyti. Man įdomu, kaip jums pavyksta tiek daug visko atisisakyti? Ką jūs valgote, koks jūsų meniu?  4u.gif

Sveikos
Aš dar irgi tik kelinta savaitė kaip mokausi gyventi kitaip.. nors vis dar ir su skausmų, niežulių ir kt. palyda.. Rankos labai svyra.. bet nėra kito pasirinkimo..
Mano valgiaraštis kolkas nėra labai išradingas..trūksta ir man fantazijos..dažniausiai darbo dienom pusryčiams arba natūralus jogurtas arba kefyro pora stiklinių.. pietums vištiena su daržovėm..vakarienei arba vėl vištiena (kaip nors kitaip paruošta, arba kiauliena (žinau kad ji nėra labai gerai, bet nedidelius kiekius vartoju), arba aviena). Pavartoju riešutų..migdolų, lazdyno riešutai - per diena po nepilną saują (čia būna arba po pusryčių arba po pietų). Savaitgalį dariausi tuno kepsnelius. Tuną ir šiaip valgau dar ar vakarienei, ar pietums. Savaitgalį kiaušinienę kepiau su daržovėm. (Kiaušinio nepanaikinau savo meniu, nes ir iki susirgimo jį valgydavau kokius du - tris kartus per mėnesį, tai manau jis didelio minuso man neduoda..) Dar savaitgalį prisigaminau burokėlių, tai dariausi ir su morkom ir su žirneliais, ir dar bent porai dienų bus tos mišrainės. Vakar viriausi šviežių kopūstų sriubą.Dar suvartoju vieną kitą alyvuogę, vakare jei žiūrim tv (tarkim savaitgaliais) ir labai norisi kažką irgi kramtyt (kaip ir kiti šeimos nariai) pasipjaustau morkų ar alyvuogių atsinešu. Dar buvo kad po saują ryžių (bet tų nevalytų, rudųjų) ir grikių suvartojau..reiktų ir juos nuimt..tik nesumatau kuo juos pakeist..
Šaldytuve šiai savaitei turiu - jogurto, kefyro, vištienos, salotų lapų, avokado, kopūsto, tuno ir pan.

Būtų smagu, kad ir kitos dar pasidalintų savo meniu:)
Ačiū -Nidulia už patarimus.

QUOTE(**Elle @ 2014 01 25, 19:32)
Sveikos,
kankino ši liga lygiai metus: prasidejo vienų metų rugpjūtyje, tai kitų metų rugpjūtyje baigėsi. Prasidėjo nežinia iš kur, baigėsi nežinia, nuo ko. Matyt, atėjo laikas, tiek buvo skirta. Išbandyta buvo viskas, kas įmanoma ir priimtina, tiesiog vieną dieną baigės ir tiek. 1,5 metai dabar kai savijauta gera, bet gyvenu budriai, atsargiai prausiuosi, nuolat galvoju, kaip gyventi, kad nepakenkti. Bėda tame, kad ši liga paliko pėdsaką psichikoje, dabar metai laiko, kaip vartoju antidepresantus. Tikrai gilūs buvo pergyvenimai, nukentėjo gyvenimo kokybė ir pan.

Dėl psichologijos labai pritariu.. man irgi labai per "smegeninę" davė ir vis dar duoda ta pienligė.. Gal labiausiai kankina ta nežinomybė..padės ar nepadės... padės dieta ar ne... padės vaistai ar ne..ir kada viskas baigsis...
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2014 01 27, 23:11)
Sveikos
Aš dar irgi tik kelinta savaitė kaip mokausi gyventi kitaip.. nors vis dar ir su skausmų, niežulių ir kt. palyda.. Rankos labai svyra.. bet nėra kito pasirinkimo..
Mano valgiaraštis kolkas nėra labai išradingas..trūksta ir man fantazijos..dažniausiai darbo dienom pusryčiams arba natūralus jogurtas arba kefyro pora stiklinių.. pietums vištiena su daržovėm..vakarienei arba vėl vištiena (kaip nors kitaip paruošta, arba kiauliena (žinau kad ji nėra labai gerai, bet nedidelius kiekius vartoju) kas sake, kad nepervirta kiauliena yra blogai?? Viskas cia gerai. Sudyti lasinukai - itin vertingas maistelis smile.gif, arba aviena). Pavartoju riešutų..migdolų, lazdyno riešutai - per diena po nepilną saują (čia būna arba po pusryčių arba po pietų) kasdien nevalgykit riesuteliu. Savaitgalį dariausi tuno kepsnelius. Tuną ir šiaip valgau dar ar vakarienei, ar pietums. Savaitgalį kiaušinienę kepiau su daržovėm. (Kiaušinio nepanaikinau savo meniu, nes ir iki susirgimo jį valgydavau kokius du - tris kartus per mėnesį, tai manau jis didelio minuso man neduoda..) Dar savaitgalį prisigaminau burokėlių, tai dariausi ir su morkom ir su žirneliais, ir dar bent porai dienų bus tos mišrainės. Vakar viriausi šviežių kopūstų sriubą.Dar suvartoju vieną kitą alyvuogę alyvuoges ne aliejuje o konservuotos vandenyje - nieko blogo, tai augalinis riebalas., vakare jei žiūrim tv (tarkim savaitgaliais) ir labai norisi kažką irgi kramtyt (kaip ir kiti šeimos nariai) pasipjaustau morkų ar alyvuogių atsinešu. vytintos mesytes nemegstate?Dar buvo kad po saują ryžių - krakmolas=gliukoze sad.gif (bet tų nevalytų, rudųjų) ir grikių suvartojau..reiktų ir juos nuimt..tik nesumatau kuo juos pakeist..
Šaldytuve šiai savaitei turiu - jogurto be skonio, narutalaus?, kefyro, vištienos, salotų lapų, avokado, kopūsto, tuno ir pan.
o kur rauginti kopustai, ropes, dideli balti ridikai, saliero saknis, burokeliai, nu ir dar ten visko smile.gif

Būtų smagu, kad ir kitos dar pasidalintų savo meniu:)
Ryt imesiu sios dienos meniu, skaiciavimus ir paaiskinima, kodel pradejau skaiciuoti kiek kokiu medziagu  gaunu, ar islaikau balansa 4u.gif
Ačiū -Nidulia už patarimus.
Jei skaitete straipsnius apie kandidos isbujojima, tai labai patarima pradzioje nevalgyti ir pienisku. Zinau, kaip sunku, ypac pradzioje, bet ka daryti, kai taip uzpuola si nesamone. As labai norejau issikapstyti is visu nesamoniu, tai labai arsiai griebiausi smile.gifDėl psichologijos labai pritariu.. man irgi labai per "smegeninę" davė ir vis dar duoda ta pienligė.. Gal labiausiai kankina ta nežinomybė..padės ar nepadės... padės dieta ar ne... padės vaistai ar ne..ir kada viskas baigsis...

Tikrai viskas baigsis, tik kantrybes kazkiek smile.gif
O jus per viena prisedima sociai pavalgote, ar palesate kaip paukstelis ir po valandos vel alkana? O riebalo valgote salia baltymo ir darzoviu? As tai jau ziuriu savo A,R,B balansa, nes jau pradejau nuvairuoti I neteisinga puse:)

dėl chlamidijų - jei rastu pastaruju, aisku puls rasyti antibiotikus ir vel bus uzburtas ratas, nes jie isdauzys geraja flora o pienligei tik to ir reikia. Neverta dauzyti chlamidijų su antibais, reikia žiūrėt virškinimo ir šiek tiek pajudėti.
http://www.homosanit...lamidijos_namai
Ka reiskia, priziureti zarnyna, kad jis gerai veiktu ir jame nevyktu puvimo procesai, jau kalbejom ne karta.
Laikykites, zinau kaip vargina tokie dalykai, ir kaip tai veikia psichologiskai. Moterys esame ir tokios ligos baisiai sekina tiek fiziskai, tiek emociskai, psichologiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 sausio 2014 - 01:13
nebezinau smile.gif, ačiū, kad pasidalinote.

Man sunkiai kol kas pavyksta atsisakyti netinkamo maisto. Niekada nemėgau saldumynų, bet dabar, kai jie tapo uždraustais vaisiais, siaubingai norisi ko nors saldaus. doh.gif

Nidulia, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Longitude @ 2014 01 28, 18:28)

Man sunkiai kol kas pavyksta atsisakyti netinkamo maisto. Niekada nemėgau saldumynų, bet dabar, kai jie tapo uždraustais vaisiais, siaubingai norisi ko nors saldaus.  doh.gif

Nidulia, ačiū.

Rai cia visada riap buna-zakon podlosti:)
Paskaitykit dar karta apie cukru, tai nebesinores rokio brudo:)
http://www.homosanit...lizaciju_maista
Buvo ir man angliavandeniu gripas, bet jis pakankamai greitai praeina.
http://www.marksdail.../#axzz2em75Km1O
ir aguonu pyragas is mamos kepykleles vaidenosi, nes vyras buvo nupirkes, ir neatsilaikiau, ir suedziau smota. Bet po to geda pasidare. Tai buvo vienintelis neatsilaikymas:)
Kandidos isbujojima, kuri sukelia riek nemalonumu ir ligu, galima suvaldyti tik prieskandidine dieta. Bet gi po to bus laime smile.gif
Nepakanka tik ismesti is raciono nereikalingus produkrus, dar turi buti teisingas riebalu, baltymu ir angliavandeniu balansas. Riebalu turi buti daugiausia arba panasiai kiek ir baltymu (baltymo neturi buti daugiau nei riebalo ), angliavandeniu maziausia. Nors ir taip, near lengva net valgant kruva darzoviu, susirinkti is ju koki 50g. angliavandeniu:) Kol neturejau maistiniu svarstykliu, maniau, kad pakankamai teisingas proporcijas valgau. Dabar jau turiu ir pamaciau, kad ne velnio neteisingai valgiau - baltymo buvo per daug, angliavandeniu (darzoviu) per mazai. Tapo aisku, kad mesos turi buti leksteje visai nedaug, salia - koks nors riebalaitis ir kruuuuva darzoviu. Kai pasveriu maisteli, suvedu vieno valgymo gramus I lentele ir apacioje matau, kiek per viena valgyma gavau kcal., balt., angl., riebal. Su laiku nebereikes sverti, nes jau ir taip suprasiu is akies, kiek ko isidejau.
http://www.kalorijos.lt/
sitas geras chtononometras. Sumeti ka valgei arba gali planuotis porcija
http://www.cronometer.com/#
vakar valgiau virta vistos koja, alyvuoges (riebalas), sauksteli kokosos aliejaus (riebalas) balto ridiko prisipjausciau. Jis toks sultingas, kad man nereikia is jo salotu darytis, tiesiog uzsikandu juo mesa. Kai pakankamai gauni riebalo, labia ilgai buni soti ir nereikia landzioti I saldytubva, uzkandziauti. Vakar ryte - 3 skystai virti kiausiniai, sviesto, konservuotu zirneliu, gabaliukas sudytu lasinuku. Dabar valgysiu orkaiteje, maise keptos sonnies nedideli gabaleli ir pritusinau cukiniju, uzberiau smulkinro cesnakelio. Susivedziau I lentele, tai is kalnelio cukiniju visai mazai angliavandeniu gaunasi, bet vakariniam valgymui ir nereikia daug angliu, nes energijos miegui nereikia o anglys ir riebalas - suteikia energijos, tai galima siuos du pamazinti vakare.
Ryt noresiu virtu tarkuotu burokeliu su grietine ir siek tiek cesnako:) Galima ir virtos morko ipjaustyti, konservuotu zirneliu imesti (be cukraus sudetyje)Vistos sparnu gal issivirsiu, labia juos megstu. Mesa neturi buti pervirta, nes ji nebenaudinga tampa. Geriau maziukais gabaliukais susipjaustyti ir trumpai gaminri - ir laiko uzima mazai ir nauda. Pvz. smulkiai supjausryra vistos krutinele su kokiais moliugo gabaliukasi, tai gi kelios minutes ir gatava.
Viena nare pakiso ziauriai skania ideja:) Varske su cepelinu padazu. Toks skonis, kad valgai cepelinus su varske wub.gif Pakepi ant keptuves smulkiai supjaustytus sudytus lasinukus ir smulkiai supjaustytus svoguniukus. Kai viskas pakepa, isjungus kaitra, imeti gera sauksta grietines, ismaisai ir visa si padaza uzpili ant leksteje sudetos varskes. Jei, kaip skanu:)
paziurekit, kiek cia skanaus maisto, gal kas patiks:)
http://vorastinkle.b...p/receptai.html
http://vorastinkle.b...3-m-sausis.html
ten desineje paziurekit, dar visokiu receptu yra
sita knyga man labia patinka. Paprasta ir protinga
http://vorastinkle.b....html.html#iswf
o startavau su prieskandidine dieta, tik ne 30 dienu o visas 50.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 sausio 2014 - 19:42
QUOTE(nebezinau:) @ 2014 01 27, 22:11)
Dėl psichologijos labai pritariu.. man irgi labai per "smegeninę" davė ir vis dar duoda ta pienligė.. Gal labiausiai kankina ta nežinomybė..padės ar nepadės... padės dieta ar ne... padės vaistai ar ne..ir kada viskas baigsis...

Kai susiduri su kokia rimta problema (o chroniška pienligė - reali problema), neišvengiamai turi pereiti visas santykių su ja stadijas. Rašau iš atminties, gal ką ir praleidau.
- neigimas (išgersiu vaistukus ir viskas bus gerai)
- pyktis (aaaaaaaaaa už ką man taip)
- neviltis (viskas baigta, gyventi neįmanoma)
- susitaikymas (kaip jau yra, taip yra. Gyvenu. Ir pasimylėt ištaikau kada. Blogai, bet gyvent įmanoma, ką jau čia bepadarysi)
Tiksliai praleidau, buvo penki punktai g.gif

Išgijimas ateina tik susitaikius su savo bėdom ir atsipalaidavus. Ir prieš tai esančius punktus (įskaitant tą, kurį pamiršau biggrin.gif ) būtinai reikia pereiti, žmogaus psichologija taip sutvarkyta, kad neperšoksi. Pageidautina niekur neužstrigti, bo iki paskutinio neateisi. Psichosomatika - realus reiškinys.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 28, 19:32)
Susivedziau I lentele,

Nidulia, rašai realiai naudingus dalykus. Bet kažkaip man jaučiasi koks tai perlenkimas. Kai valgai ne tam, kad gyventum, o gyveni tam, kad teisingai valgytum. Kai esi problemiškoj zonoj (liga kokia, tipo pienligė mirtinai užpjauna), tai darai viską, kad tik išsivaduotum. Bet yra ketegorija žmonių, kurie visą gyvenimą gyvena tam, kad teisingai valgytų. Nejauti tokio pavojaus savo gyvenime? Jeigu klystu ar šiaip pasaulėžiūra skiriasi - iš anksto atsiprašau.
Atsakyti
Labai ačiū Nidulia wub.gif
Jogurtą tik be priedų valgau, ryžius tikiuos visai išmest, dėl rūkytos mėsos - kažkur skaičiau, kad negerai... g.gif bet jei tinka, tai vartosiu bigsmile.gif
Aš pavalgau sočiai. Bent taip jaučiuosi 4u.gif užkandžiauti nesinori, nu kartais retais atvejais gal sunkiau nuo pusryčių išlaukt iki pietų g.gif Gal kad pusryčiai kūdoki gaunasi g.gif Bet realiai valgau arba keturis arba tris kartus 4u.gif

QUOTE(Senmergiukas @ 2014 01 28, 23:34)
Kai susiduri su kokia rimta problema (o chroniška pienligė - reali problema), neišvengiamai turi pereiti visas santykių su ja stadijas. Rašau iš atminties, gal ką ir praleidau.
- neigimas (išgersiu vaistukus ir viskas bus gerai)
- pyktis (aaaaaaaaaa už ką man taip)
- neviltis (viskas baigta, gyventi neįmanoma)
- susitaikymas (kaip jau yra, taip yra. Gyvenu. Ir pasimylėt ištaikau kada. Blogai, bet gyvent įmanoma, ką jau čia bepadarysi)
Tiksliai praleidau, buvo penki punktai  g.gif

Išgijimas ateina tik susitaikius su savo bėdom ir atsipalaidavus. Ir prieš tai esančius punktus (įskaitant tą, kurį pamiršau biggrin.gif ) būtinai reikia pereiti, žmogaus psichologija taip sutvarkyta, kad neperšoksi. Pageidautina niekur neužstrigti, bo iki paskutinio neateisi. Psichosomatika - realus reiškinys.
Papildyta:
Nidulia, rašai realiai  naudingus dalykus. Bet kažkaip man jaučiasi koks tai perlenkimas. Kai valgai ne tam, kad gyventum, o gyveni tam, kad teisingai valgytum. Kai esi problemiškoj zonoj (liga kokia, tipo pienligė mirtinai užpjauna), tai darai viską, kad tik išsivaduotum. Bet yra ketegorija žmonių, kurie visą gyvenimą gyvena tam, kad teisingai valgytų. Nejauti tokio pavojaus savo gyvenime? Jeigu klystu ar šiaip pasaulėžiūra skiriasi - iš anksto atsiprašau.

Labai ačiū už palaikymą wub.gif 4u.gif Labai teisingai viską nurodėt visas stadijas thumbup.gif aš esu tarp nevilties ir susitaikymo unsure.gif viena minutę labai sunku ir pavydžiu visiem kam tokios bėdos nėra, kitą minutę - tikiuosi, kad kažkada baigsis ši nesąmonė.. doh.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Longitude @ 2014 01 28, 18:28)

Man sunkiai kol kas pavyksta atsisakyti netinkamo maisto. Niekada nemėgau saldumynų, bet dabar, kai jie tapo uždraustais vaisiais, siaubingai norisi ko nors saldaus.  doh.gif

Nidulia, ačiū.

Aš pastebėjau, kad reik reikiamu metu dingt iš virtuvės arba iš patalpos, kurioje yra draudžiamo maisto 4u.gif Galvojau bus sunkiau, tik kolkas darbe nervina.. kai nieks nesupranta kaip to ar ano nevalgau... (atsisakau pyrago, vaisių ir pan.) doh.gif
Ir dar padėjo, kaip kažkuri rašė - kad pauostai ir jautiesi kaip pavalgęs biggrin.gif aš taip darau su duona biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip užeina ši liga ir vėl dingsta, kai imi daugiau stresuoti tuoj pasireiškia...
žodžiu mano pastebėjimai tokie (beja tai tik mano kailiu išbandytos, kurios man padeda), bet manau čia nieko naujo neparašysiu, bet vis tiek wink.gif
-vartoti gerąsias bakterijas;
-apsiplovinėti su sodos ir vandens tirpalu ( tik ne makštį);
-depiliacija privaloma (gal juokingai skamba, bet tikrai švarumo jausmo priduoda);
-jokių tamponų per mėnesines, kasdienių įklotų;
-kažkas rašė, kad dirgina prezervatyvas, bet be jo, kai patenka viskas, tai neprideda gėrio;
saldumynų atsisakymas (drastiškai angliavandenių neatsisakiau, neišeitų taip maitintis, kaip pagal Paleo ax.gif ).
Kažkada Klion žvakutės gelbėjo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medag @ 2014 01 29, 00:21)
-depiliacija privaloma (gal juokingai skamba, bet tikrai švarumo jausmo priduoda);

O aš kaip tik dabar braziliškos planuoju bent kuriam laikui atsisakyt.. kaip tik prisiskaičiau kad vaškuose yra kvapniųjų detalių ir dar ten n dalykų, kurie irgi gali sugadinti tą ph ir t.t. g.gif ir šiaip per daug įsikišimo į ten gaunasi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2014 01 28, 23:34)
Nidulia, rašai realiai  naudingus dalykus. Bet kažkaip man jaučiasi koks tai perlenkimas. Kai valgai ne tam, kad gyventum, o gyveni tam, kad teisingai valgytum. Kai esi problemiškoj zonoj (liga kokia, tipo pienligė mirtinai užpjauna), tai darai viską, kad tik išsivaduotum. Bet yra ketegorija žmonių, kurie visą gyvenimą gyvena tam, kad teisingai valgytų. Nejauti tokio pavojaus savo gyvenime? Jeigu klystu ar šiaip pasaulėžiūra skiriasi - iš anksto atsiprašau.

oi ne, tikrai niekada nebuvau tokia skrupulinga. Apskritai - valgia viska. O ir paskutiniu metu jau atsipalaiduoju. Zinai, prie gero greitai priprantama.Tiesiog buvau labai ziauriai priremta prie sienos, tai jau nebuvo iseities. Krovesi, krovesi ligos keliais aukstais ant manes, bet jau kai kandidos isbujojimas kirto per skalpa, kuomet net I darba nustojau vaiskcioti, tai nebebuvo kitos iseities. Po triju menesiu jau buvau laiminga, nes baigesi vaginozes, pienliges, skalpo seboreja, kuno odos psoriaziniai dariniai-skraidziau laimes sparnais, bet po kurio laiko ziauriai krito energija, issivyste "nieko nenoriu". Todel tenka dabar truputi suprasti, kokiu medziagu gaunu per mazai, kad sitaip nupiepau. Padidinau ko nedavalgydavau ir situacija jau gereja. Taip, kad, dabar jau taip stipriai nesidusinu su maistu, nes viskas iprasta ir paprasta. O stengiuosi teisingai valgyti, t.y. - nevalgyti negeru dalyku, nes labai nenoriu grizti I ta busena, kurioje buvau rugpjucio pabaigoje, kai norisi ieskoti tik kilpos ir muilo. Zinau, kas mane privede prie tokios busenos. Turbut visos sutiksite, kad pagerejus, ne uz ka nesinoretu vel atkristi, todel truputi prisiziureti verta. Gal jums tik is sono pasirode, kad as taip paniskai ir nenormaliai viska darau?smile.gif
Kai pasakoju merginoms kas ir kaip, tai rasau visu rimtumu, nes norisi, kad ir jos stipriau susiimtu ir imtu sveikti, pasidziaugtu pasibaigusiomis kanciomis.
Ir nereikia atsiprasineti, nes savo klausimu, jokiu budu negalejote izeisti. normalus klausimas smile.gif

QUOTE(nebezinau:) @ 2014 01 28, 23:52)
Labai ačiū Nidulia wub.gif 
Jogurtą tik be priedų valgau, ryžius tikiuos visai išmest, dėl rūkytos mėsos - kažkur skaičiau, kad negerai...kartais galima salto rukymo, bet nepiktnaudziaukit. Karsto - nereikia. Sudytus mesiukus, lasinukus ir zuviukus valgykit, vytinta, fermentuota mesike, karpacio.ohmy.gif g.gif  bet jei tinka, tai vartosiu bigsmile.gif 
Aš pavalgau sočiai. Bent taip jaučiuosi 4u.gif  užkandžiauti nesinori, nu kartais retais atvejais gal sunkiau nuo pusryčių išlaukt iki pietų g.gif  Gal kad pusryčiai kūdoki gaunasi g.gif o ka valgote pusrytukams, pasidalinkite? Bet realiai valgau arba keturis arba tris kartus 4u.giftai ir liuks, svarbu, kad nekramsnojate tarp valgymu, nesokdinate savo insulino 
Labai ačiū už palaikymą wub.gif  4u.gif  Labai teisingai viską nurodėt visas stadijas thumbup.gif  aš esu tarp nevilties ir susitaikymo unsure.gif  viena minutę labai sunku ir pavydžiu visiem kam tokios bėdos nėra, kitą minutę - tikiuosi, kad kažkada baigsis ši nesąmonė.. doh.gif  4u.gif visos mes praejusios per visas sias stadijas. Tik dar pas mane buvo stadija - einu ieskoti virves su muilu
Papildyta:

Aš pastebėjau, kad reik reikiamu metu dingt iš virtuvės arba iš patalpos, kurioje yra draudžiamo maisto 4u.gif lengviausia, kai draudziamo maisto is vis namie nera, tada net is labai noredama jo negausi. Zinoma, tai neimanoma, kuomet gyveni ne vienas ir namiskiai nenori arsisakyti  netinkamu dalyku. O kur dar  vaikuciai, kurie nenores nauju patiekalu ir panasiai. Galvojau bus sunkiau, tik kolkas darbe nervina.. kai nieks nesupranta kaip to ar ano nevalgau... (atsisakau pyrago, vaisių ir pan.) doh.gif Jo, darbe zmones megsra pasidyvyti, kodel gi cia to ir ano nevalgai. Sakyk, nenoriu ir nevalgau. Dauguma susiduria su tokiu reiskiniu darbe. Ir dar padėjo, kaip kažkuri rašė - kad pauostai ir jautiesi kaip pavalgęs biggrin.gif  aš taip darau su duona biggrin.gif Cia as banana uosciau, kai mamai I ligonine veziau o kazkuri nare - saldaini uoste. Ir nematau cia nieko nusikalstamo:) Man buvo malonu uzuosti banana aromat. Dabar as jau kartais, ryte, suvalgau banana. Per tiek menesiu pas mane issivale organizmas, angliavandeniu perteklius pasisalino, todel, nepiktnaudziaujant, kartais galiu sukapoti nesultinga vaisiu ir man to pakanka, jokiu kanciu, kad noriu dar ir dar.

Bus ir jumi laime, pamatysit. Palaikomoji komanda su jumis:)
Siandien maximoje ekologiskas kokosu aliejus, puslitris 30% nuolaida. Kazkaip pritaike paskelbta nuolaida kuno prieziuros priemonems. Kokosu al kartais stovi ir kosmetikos skyrelyje. Vietoj 35 lt dabar 25 lt, o tai nebeangu, nes SP moku 42 litus uz puslitri Olmuhle Sole kokosu al.
Atsakyti
QUOTE(Medag @ 2014 01 29, 00:21)
Kažkaip užeina ši liga ir vėl dingsta, kai imi daugiau stresuoti tuoj pasireiškia...
jo, stresas veikai neigiamai, kaip ir aptempti dzinsiukai, kuomet ten nekvepuoja žodžiu mano pastebėjimai tokie (beja tai tik mano kailiu išbandytos, kurios man padeda), bet manau čia nieko naujo neparašysiu, bet vis tiek wink.gif
-vartoti gerąsias bakterijas;ir as si klausima uzdaviau savo ginei. Ji gera ir sazininga, todel tiesiai ir atsake, kad per burna vartojamos gerosios bakterijos, mikrofloros vaginoje visiskai neveikia, tuscias pinigu metymas.  Paseti gerasias bakterijas vaginoje galima tik tiesiogiai. Gaunate kur nors tikro kaimisko pieno, pastatote siltai, kad surugtu rugpienis, tada inda su rugpieniu trumpam istatote I silto vandens vonele, kad atsiskirtu isrugos. Tik neperlaikykite, kad nezutu gerosios bakterijos, kuriu ten yra didele armija. Rugpieni nusipilate valgymui o is atsiskyrusiu isrugu darotes tamponelius ir taip pasisejate vaginoje geruju bakteriju armija ir pienlige traukiasi. "Nebezinau" jau graziai reguliuojasi mityba, jei dar tiesiogiai pases geruju bakteriju, manau bus labia gerai.
-apsiplovinėti su sodos ir vandens tirpalu ( tik ne makštį);o ka naudingo duos soda? Ka ja plautis?-depiliacija privaloma (gal juokingai skamba, bet tikrai švarumo jausmo priduoda);
-jokių tamponų per mėnesines, kasdienių įklotų;
-kažkas rašė, kad dirgina prezervatyvas,gal su kvapasi kokiais, kad dirgina? bet be jo, kai patenka viskas, tai neprideda gėrio;
saldumynų atsisakymas (drastiškai angliavandenių neatsisakiau, neišeitų taip maitintis, kaip pagal Paleo ax.gif  ). greituju angliavandeniu atsisakymas - nera paleo, tai propoguoja dauguma daktaru, gydant visas ligas, pradedant kandidozes gydymu, baigiant veziu:)Kažkada Klion žvakutės gelbėjo. 4u.gif

Arbatmedzio aliejus kerta visas zarazas, tai kai kuriais arvejais tikslinga patupeti virs karsto vandens voneles su ilasintu arbatmedzio eretiniu aliejumi.
Papildyta:
QUOTE(nebezinau:) @ 2014 01 29, 00:25)
O aš kaip tik dabar braziliškos planuoju bent kuriam laikui atsisakyt.. kaip tik prisiskaičiau kad vaškuose yra kvapniųjų detalių ir dar ten n dalykų, kurie irgi gali sugadinti tą ph ir t.t.  g.gif ir šiaip per daug įsikišimo į ten gaunasi.. g.gif

Zinoma, kad vaskuose kruva xemijos. O jos jums dabar tikrai nereikia. Lieka epiliatorius ir skustuvelis arba "natur produkt":)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 28 sausio 2014 - 23:45
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 29, 00:27)
Pusryčiams pas mane natūralus jogurtas (darbo dienomis)..ir arba sauja
Siandien maximoje ekologiskas kokosu aliejus, puslitris 30% nuolaida. Kazkaip pritaike paskelbta nuolaida kuno prieziuros priemonems. Kokosu al kartais stovi ir kosmetikos skyrelyje. Vietoj 35 lt dabar 25 lt, o tai nebeangu, nes SP moku 42 litus uz puslitri Olmuhle Sole kokosu al.

Pusryčiams pas mane natūralus jogurtas (darbo dienomis)..ir arba truputis riešutų, arba kefyras.. šiaip kūdokai.. dar kokia morka kartais.. Reikalas tas, kad turiu neštis kažką ką greitai sukramtyčiau ir kvapų neskleistų, nes anksti išvykstu iš namų ir kažką sukramtyt galiu tik darbe. Anksčiau nešdavaus duonos riekelę naminės su sūriu.. 4u.gif

O kur naudojat tą kokosų aliejų g.gif ? aš pažiūriu pažiūriu į jį ir padedu.. unsure.gif
Atsakyti