QUOTE(nebezinau:) @ 2014 01 29, 00:56)
Pusryčiams pas mane natūralus jogurtas (darbo dienomis)..ir arba truputis riešutų, arba kefyras.. šiaip kūdokai.. dar kokia morka kartais.. Reikalas tas, kad turiu neštis kažką ką greitai sukramtyčiau ir kvapų neskleistų, nes anksti išvykstu iš namų ir kažką sukramtyt galiu tik darbe. Anksčiau nešdavaus duonos riekelę naminės su sūriu..
O kur naudojat tą kokosų aliejų
? aš pažiūriu pažiūriu į jį ir padedu.. 

O kur naudojat tą kokosų aliejų

Na viskas aisku, kurgi busite soti nuo jogurtuko. O kodel negalite pusryciams issivirti skystu kiausu ir uzsikasti sudytu lasinuku ar sviestu ir kokia zole?
Kokosas, jei leksteje liesas valgymas, liesa mesa ir darzoves, tai reikia gi kokio nors riebalo - tai kapt arbatini sauksta I burna ir riebalo jau turite, valgymas subalansuotas. Be to, man labia skanu. Be to, jei ka kepu, tai tik ant kokoso aliejaus. ant kitu alieju negalima, jie momentaliai oksiduojasi ir tai jau nuodai. Kepri galima tik ant tokio riebalo, kuris kambario temperaturoje sustingsta I kieta busena - kokosu aliejus, lydyti kiaul. taukai, ghi sviestas (be pieno baltymo) O kur dar kauke plaukams, vietoj kremo kunui, po duso?

va, paskaityk ir apacioje yra lentele, kurioje matosi, koks aliejus kokiu rugsciu turi, tai kokosu - karaliauja:) Pasilieti saloras tinka alyvuogiu, avokadu ir dar kazkoks. Kiruose negeras sociuju, mononesociuju ir polinesociuju rugsciu balansas
http://www.homosanit...uvu_tauku_mitai