Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(nebezinau:) @ 2014 01 29, 00:56)
Pusryčiams pas mane natūralus jogurtas (darbo dienomis)..ir arba truputis riešutų, arba kefyras.. šiaip kūdokai.. dar kokia morka kartais.. Reikalas tas, kad turiu neštis kažką ką greitai sukramtyčiau ir kvapų neskleistų, nes anksti išvykstu iš namų ir kažką sukramtyt galiu tik darbe. Anksčiau nešdavaus duonos riekelę naminės su sūriu..  4u.gif

O kur naudojat tą kokosų aliejų g.gif ? aš pažiūriu pažiūriu į jį ir padedu.. unsure.gif

Na viskas aisku, kurgi busite soti nuo jogurtuko. O kodel negalite pusryciams issivirti skystu kiausu ir uzsikasti sudytu lasinuku ar sviestu ir kokia zole?
Kokosas, jei leksteje liesas valgymas, liesa mesa ir darzoves, tai reikia gi kokio nors riebalo - tai kapt arbatini sauksta I burna ir riebalo jau turite, valgymas subalansuotas. Be to, man labia skanu. Be to, jei ka kepu, tai tik ant kokoso aliejaus. ant kitu alieju negalima, jie momentaliai oksiduojasi ir tai jau nuodai. Kepri galima tik ant tokio riebalo, kuris kambario temperaturoje sustingsta I kieta busena - kokosu aliejus, lydyti kiaul. taukai, ghi sviestas (be pieno baltymo) O kur dar kauke plaukams, vietoj kremo kunui, po duso?smile.gif Apie kokoso aliejaus nauda yra labia daug informacijos anglu kalba. Rai yra sotieji riebalai - teisingi riebalai. Vengti reikia tu riebalu, kur dominuoja polinesociosios rugstys.
va, paskaityk ir apacioje yra lentele, kurioje matosi, koks aliejus kokiu rugsciu turi, tai kokosu - karaliauja:) Pasilieti saloras tinka alyvuogiu, avokadu ir dar kazkoks. Kiruose negeras sociuju, mononesociuju ir polinesociuju rugsciu balansas

http://www.homosanit...uvu_tauku_mitai
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2014 01 28, 22:34)
Kai susiduri su kokia rimta problema (o chroniška pienligė - reali problema), neišvengiamai turi pereiti visas santykių su ja stadijas. Rašau iš atminties, gal ką ir praleidau.
- neigimas (išgersiu vaistukus ir viskas bus gerai)
- pyktis (aaaaaaaaaa už ką man taip)
- neviltis (viskas baigta, gyventi neįmanoma)
- susitaikymas (kaip jau yra, taip yra. Gyvenu. Ir pasimylėt ištaikau kada. Blogai, bet gyvent įmanoma, ką jau čia bepadarysi)
Tiksliai praleidau, buvo penki punktai  g.gif
Derėjimasis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 29, 01:23)
Na viskas aisku, kurgi busite soti nuo jogurtuko. O kodel negalite pusryciams issivirti skystu kiausu ir uzsikasti sudytu lasinuku ar sviestu ir kokia zole?
Kokosas, jei leksteje liesas valgymas, liesa mesa ir darzoves, tai reikia gi kokio nors riebalo - tai kapt arbatini sauksta I burna ir riebalo jau turite, valgymas subalansuotas.
http://www.homosanit...uvu_tauku_mitai

Anksti keliuosi, anksti susiruošiu ir anksti išvažiuoju. Tokiu laiku nepabudęs mano skrandis dar būna (jau n metų taip), o ir dar keptis kiaušinių keltis dar kažkiek anksčiau jau fiziškai man būtų per sunku. Tad visad rinkausi tai ką galiu darbe neskleidžiant daug kvapo suvalgyti 4u.gif Nu reik kažką prigalvot prie to jogurto..gal šaltą kiaušinį neštis g.gif
Reiks ir kokosą gal bandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2014 01 29, 21:44)
Anksti keliuosi, anksti susiruošiu ir anksti išvažiuoju. Tokiu laiku nepabudęs mano skrandis dar būna (jau n metų taip), o ir dar keptis kiaušinių keltis dar kažkiek anksčiau jau fiziškai man būtų per sunku. Tad visad rinkausi tai ką galiu darbe neskleidžiant daug kvapo suvalgyti 4u.gif  Nu reik kažką prigalvot prie to jogurto..gal šaltą kiaušinį neštis g.gif
Reiks ir kokosą gal bandyt bigsmile.gif

ir as pusryciu nevalgau, nes nenoriu. Jo, galima salta kiausa nusinesti, tik geriau butu skystai virtas.Kiausinyje yra ir baltymas, ir riebalas, bet reikia dar angliavandenio kazkokio, tai gal kokia salota paciupti ar ridiko gabala:) Jei zinau, kad negreit galesiu prie maisti prieiti, tai ryte isgeriu "nepersaunamos kavos" - kavos su geru sauksteliu kokoso aliejaus - labai skanu ir kokosas duoda sotumo. Galima ir su sviestu. Teisingai darant, tai ji plakama iki putos, bet as tiesiog sauksteli kokoso imetu I karsta kava ir viskas. Aisku, kava piktnaudziauti negalima, bet pasmaliziauju:)
http://healthyliving...oof-coffee.html
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 28, 23:27)
Ir nereikia atsiprasineti, nes savo klausimu, jokiu budu negalejote izeisti. normalus klausimas smile.gif

Aš čia apsidraudžiau, kartais sveiko gyvenimo propaguotojai tokie jautrūs būna biggrin.gif . Bet visa esmė tame, ar tai gyvenimo būdas, atitinkantis pasaulėžiūros sandarą, ar tik priemonė smulkiam tikslui pasiekti.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2014 01 29, 23:27)
Aš čia apsidraudžiau, kartais sveiko gyvenimo propaguotojai tokie jautrūs būna  biggrin.gif . Bet visa esmė tame, ar tai gyvenimo būdas, atitinkantis pasaulėžiūros sandarą, ar tik priemonė smulkiam tikslui pasiekti.

nieko sau smulkiam:) dideli tiksla pasiekiau:) Turejau svajone - nesikasyti, kad neniezetu, neerzintu, kad normaliai gyvenciau, be tu nenormaliu pojuciu. Ne, as tikrai neproteju del gramu, tik paskutiniu metu labai nupiepau, svorio nedaug turiu, tai teko atkreipti demesi, ko as ten nedaedu:) Valgau tada, kada isalkstu o ne pagal koki nors grafika:) Man atrodo, kad labai jautrus yra veganai. Na alkani gi jie pasroviai, neprisivalgo nuo tos zoles, kur nebus jautrus. Tikiuosi, kad neizeidziau, jei cia tokiu yra:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 29 sausio 2014 - 22:35
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 30, 00:31)
nieko sau smulkiam:)  dideli tiksla pasiekiau:) Turejau svajone - nesikasyti, kad neniezetu, neerzintu, kad normaliai gyvenciau, be tu nenormaliu pojuciu. Ne, as tikrai neproteju del gramu, tik paskutiniu metu labai nupiepau, svorio nedaug  turiu, tai teko atkreipti demesi, ko as ten nedaedu:) Valgau tada, kada isalkstu o ne pagal koki nors grafika:) Man atrodo, kad labai jautrus yra veganai. Na alkani gi jie  pasroviai, neprisivalgo nuo tos zoles, kur nebus jautrus. Tikiuosi, kad neizeidziau, jei cia tokiu yra:)

Nenupiepę nenupiepę Nidulia biggrin.gif Aš su gyvulinės kilmės produktais nesusibendrauju, pieno produktai, ypač varškė reaguoja gan smarkiai, padauginus žuvies irgi negerai , kokybiškos mėsos neturiu kur pirk, kad galėčiau pasitikėt, jog be hormonų ir antibiotikų, o ir nenori mano organizmas jos visai, tai nesuku galvos, kokį kiaušinį karts nuo karto suvalgau, tai galima sakyt beveik veganė esu smile.gif Tikrai ne alkana ir ne nupiepus, energijos daug, jaučiuosi gerai, oda laikosi puikiai ax.gif
Atsakyti
Rutta, tu augalinio riebaliuko gauni, o as buvau nugrybavusi:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 30, 13:08)
Rutta, tu augalinio riebaliuko gauni, o as buvau nugrybavusi:)

tu su Paleo nusigrybavai??? blink.gif
Atsakyti
Labai naudinga viskas, ką parašėte apie maistą. Skaičiau godžiai. 4u.gif

O dėl vaškų depiliacijai - atisakiau. Turėjau vieną labai gerą, bet kvapas buvo košmariškas, stiprus, manau ir vaškas alergizuoja, galbūt net provokuoja viską. Optimizuosiu cukrų ir virsiu cukraus pastą tam reikalui.
Atsakyti
Merginos, kurios turit candida, ar neturite su skranžiu problemų GERL ir pan doh.gif nes man ir ta ir tas, kažkaip pradedu susieti šias problemas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2014 01 30, 14:05)
tu su Paleo nusigrybavai??? blink.gif

ne, paleo cia ne prie ko, nuggrybavaus su ABR proporcijomis smile.gif Kai nuimi cukrus (greiruosius angliavandenius) tai gi reikia duoti daugiau kitos rusies kuro organizmui (riebalo) o as per mazai jo duodavau, tai organizmas suede mano asmenini lasinuka, kad pasigamintu energija, o kai ano nebeliko, man eme trukti energijos. Kai duodi organizmui teisinga porcija kuro, tai viskas buna gerai, o as buvau kiek skupi su kuro davimu:)

QUOTE(Lėja_ @ 2014 01 30, 17:30)
Merginos, kurios turit candida, ar neturite su skranžiu problemų GERL ir pan  doh.gif  nes man ir ta ir tas, kažkaip pradedu susieti šias problemas...   g.gif

Kad ta candida per visus galus pridaro problem, zaraza tokia. Man remuo pakildavo, toks slykstus riebalu kamuolys I gerkle pakildavo ir puse dienos burnoje ir stempleje budavo grauzomas. Kai nuemiau cukru ir supratau, ka po ko nereikia valgyti - baigesi ta nesamone.
Del per didelio cukru vartojima, skrandyje ima mazeti, labia reikalingos, druskos rugsties. Va ir prasideda "linksmybes" su skrandziu, erozijomis, opomis ir Pylori bakterijos isitvirtinimu skrandyje. Pyloti gydyti musu daktarai siulo antibuotikus, tik tai Pylori, nusispjauti ant tu antibiotiku, kurie tik padeda bujoti kandidai. Ta slykstyne Pylori, neguvena tetpeje, kuomet joje pakanka drusko rugties. Trumpai: Druskos rugstis sumazeja del cukru, krakmolu vartojimo, tuo paciu ir candida karaliauja. Kai ismeti cykrus, ima galimtis druskos rugstis ir Pylori dvesia, ir baigiaisi visi kiti nemalonumai, susije su skrandziu, virskinimu, remeniu, gastritais ir t.t. Dar ir candida badauja ir dvesineja.
Paskaitykite apie druskos rugsti

http://www.homosanit..._druskos_rugsti
ir apie Pylori grazuole

http://www.homosanit...lori_paradoksai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 30 sausio 2014 - 17:27