Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 03 05, 01:49)
Valgau lasisa. Reikes kazkaip galvoti i  koki patiekala ikomponuoti kiausinius.
O kaip jus kiausiniene valgot be duonos?  unsure.gif

jei vien kiausiniene, gal nelabai, bet kai salia dediesi darzoviu - skanu:)
kiausinius su lasisa galit suporuoti:) Prisiplesot salotu megiamu, konservuotu alyvuogiu imetat, virtu kiausinuku puseliu padeliojat ir lasisos juosteliu idedat, paskaninti alyvuogiu aliejuku - niam:)
kiausiniu omletas su darzovemis. Ant ghi sviesto pekepinti megiamu darzoviu (brokoliu, papriku, ziediniu ar dar ko ir uzpilti suplaktu kiausiniu.
Krištiš, ne taip greitai viskas susireguliuoja, deja, bet ranku nuleisti nereikia:)
Atsakyti
Stegiuosi laikyt rankas iskelus smile.gif

Uzsirasiau ryt pas gine,paziuresim,ka parodys. Bet jauciu,jog zinau,kodel man cia tap daznai pasipyle sitie negerumai. Nuo rudens trims menesiams pienlige kaip ir buvo pasitraukus,beeet.. apsilankiau pas LOR,israse vaistu alergijai gydyti. Ir sulig tuo menesiu mano 'dziaugsmai'vel sugrizo doh.gif Vienam saltinyje apie kandidozes gydyma irasas yra,kad kortikosteroidai,kaip ir KT sukelia mikrofloros disbalansa. O as kaip tik ta ir vartoju,po dukart dienoj doh.gif
Atsakyti
O kokius kaloringus produktus dieta leidzia vartoti?
Dziustu...
Kol kas stengiuosi valgyt tik avokadus, riesutus ir alieju ant salotu.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 03 07, 13:45)
O kokius kaloringus produktus dieta leidzia vartoti?
Dziustu...
Kol kas stengiuosi valgyt tik avokadus, riesutus ir alieju ant salotu.

As kepiau duona is migdolu miltu, kiek paziurejau labai kaloringi jie, galiu duot recepta jei idomu.
Taip pat granola pasidariau is riesutu tik tiek kad saukstelis maple sirupo ieina, bet del to kazkaip nepergyvenu.
Vakarienei vistiena, salotos su pomidoru, agurku, avokadu, alyvuogiu alieju, tada dar granolos su graikisku jogurtu pasiskaninti. Pirmas pora savaiciu ir man jautesi, kad krito svoris, bet dabar prisiskaiciau receptu, gaminu vakarais. Valgau daug kaip ir visad, taip pat nemazai riesutu suvalgau, o jie kaloringi, tai svoris vel grizo i normalia padeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 12 kovo 2014 - 12:29
Sveiko merginos. Kankinausi irgi virš metų su grybeliu. Jau rašiau anksčiau savo istoriją. Labai teisingai čia dauguma pasveikusių merginų pastebėjo, kad svarbi psichologinė mūsų būklė. Netgi ginekologė man minėjo, kad jei nuolat bijosiu, nerimausiu, tai mažina imunitetą, o juk jo kaip tik ir reikia stipraus, kad kovotų su baketrijomis. Jau kokius 3-4 mėnesius gyvenu be šitos bėdos, dar aišku labai atsargiai ir be to, profilaktiskai naudoju ir spirulina, ir dida, ir gerasias baketrijas, bet mintyse stengiuosi egalvoti apie liga ir nebegioti kelis kartus per diena tikrinti isskyru. Visoms stiprybes, laikykites. Ir dieta be cukraus ir su daugiau darzoviu ant pavasario visada naudinga ne tik del candida wink.gif
Atsakyti
laba,
uzpuole ir mane si bedele, po slapimo pusles bei inkstu uzdegimo gydymo antibiotikais doh.gif
pradzioj zarnynas ir tustinimasis ''nuejo velniop'' o poto ir sis dziaugsmas....
vartoju gerasias bakterijas, as ir draugas isgereme po 150mg Diflucan tablete treciadieni, plius deduos Gynolact kapsulytes..
isskyru nera (isskyrus ryte kazkiek, itariu isbega istirpusi neisisavinta kapsulytes dalis ir tiek), bet siek tiek niezulio ir deginimo vis dar jauciu.
kadangi si problemele uzpuole pirma karta tai net idomu... ar normalu kad sioki toki pojuciai dar like, ar visgi vaisto doze buvo per maza unsure.gif o jei taip turi buti, ir tas pedsakas dar turi kazkiek jaustis, ar koks arbatmedzio aliejukas palengvintu diskomforta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2014 03 14, 09:31)
laba,
uzpuole ir mane si bedele, po slapimo pusles bei inkstu uzdegimo gydymo antibiotikais  doh.gif
pradzioj zarnynas ir tustinimasis ''nuejo velniop'' o poto ir sis dziaugsmas....
vartoju gerasias bakterijas, as ir draugas isgereme po 150mg Diflucan tablete treciadieni, plius deduos Gynolact kapsulytes..
isskyru nera (isskyrus ryte kazkiek, itariu isbega istirpusi neisisavinta kapsulytes dalis ir tiek), bet siek tiek niezulio ir deginimo vis dar jauciu.
kadangi si problemele uzpuole pirma karta tai net idomu... ar normalu kad sioki toki pojuciai dar like, ar visgi vaisto doze buvo per maza  unsure.gif o jei taip turi buti, ir tas pedsakas dar turi kazkiek jaustis, ar koks arbatmedzio aliejukas palengvintu diskomforta?  4u.gif

Sveika, man dazniausiai po tableciu ar zvakuciu, reikia plius minus 5 dienu, kad viskas praeitu, tad jei tik treciadieni isgeret, normalu, kad dar jauciasi kazkokie simptomai.
Del arbatmedzio aliejaus kai kurios minejo, kad padeda, kai kurios skeptiskos, as pati neseniai tik isigyjau ir dar nenaudojau. Bet manau blogiau nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 03 14, 16:48)
Sveika, man dazniausiai po tableciu ar zvakuciu, reikia plius minus 5 dienu, kad viskas praeitu, tad jei tik treciadieni isgeret, normalu, kad dar jauciasi kazkokie simptomai.
Del arbatmedzio aliejaus kai kurios minejo, kad padeda, kai kurios skeptiskos, as pati neseniai tik isigyjau ir dar nenaudojau. Bet manau blogiau nebus smile.gif

dekui 4u.gif pirma karta tiek ilgai geriau antib.ir pirma karta tiek stipriai isprotejo zarnynas ir tokia bedele istiko.... tai nezinau kaip kas biggrin.gif
nuraminot jog reiketu siek tiek palaukti... galvoju jei vaistu visgi neuzteko 1 kapsules, vel rasytis pas gyd.ir su tuo diskomfortu vel laukti eileje recepto.... fuf...

Atsakyti
Del arbatmedzio gal vis tik atsargiai reiketu (nors man asmeniskai savaites pradzioj apsiplovus juo ir Vagisano isisvirkstus gerai buvo).Kaip minejau,neaiskus pojuciai buvo,pasidariau tepineli,gyd. tepasake,kad nieko cia gydyt ji neturi,grybo nera,tik ten issauseje ir reikia mikroflora atstatyti.Ko gero,ateity privengsiu sitaip 'zaisti'.Na,bus matyt smile.gif Keleta dienu tik su Vagisanu,ir jau nieko nebejauciu.
Kazkodel apemusi nuojauta,kad si cikla nebepasikartos.Tikiuosi,taip ir bus.
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2014 03 14, 16:56)
Del arbatmedzio gal vis tik atsargiai reiketu (nors man asmeniskai savaites pradzioj apsiplovus juo ir Vagisano isisvirkstus gerai buvo).Kaip minejau,neaiskus pojuciai buvo,pasidariau tepineli,gyd. tepasake,kad nieko cia gydyt ji neturi,grybo nera,tik ten issauseje ir reikia mikroflora atstatyti.Ko gero,ateity privengsiu sitaip 'zaisti'.Na,bus matyt smile.gif Keleta dienu tik su Vagisanu,ir jau nieko nebejauciu.
Kazkodel apemusi nuojauta,kad si cikla nebepasikartos.Tikiuosi,taip ir bus.

o kaip jus su arbatmedziu darot, tik isore apsiplaunat ar ir vidu?
Atsakyti
Pirmus kartus ir i vidu meginau patepti,tipo,zaraza geriau uzmusiu biggrin.gif paskui jau tik isore.
Atsakyti
Labas,
Susirgau pienlige prieš metus ir dabar vis kartojasi doh.gif Gydytojas išrašė ilgą kursą Flucanozole tablečių porai mėnesių, jaučiausi gerai, kai vartojau ir po jų dar ramu buvo....bet vėl sugrįžta.Nepasakyčiau, kad daug saldumynų vartoju, arbata ir kava be cukraus, kartais kokį batonėlį ar saldainių prie kavos.Negeriu limonadų.Nevartoju duonos.Retkarčiais pasilepinu bandele.
Aš pažiūriu kokiais kiekiais vartoja saldumynus anglai- pakuotėmis...tai jau seniai turėtų būti candiduoti blink.gif
Man svorio mesti nereikia, bet matyt teks jungtis prie jūsų ir laikytis dietos, keisti mitybą, nes nežinau ko griebtis.
Atsakyti