Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 03 17, 18:19)
As bandau viska pirkti per akcijas. Kadangi ne LT gyvenu, susiradau visokias arabu parduotuves ir jose perku kokoso piena, tai pigiau  ax.gif .
As skaiciau daug kur, kad galima valgyti ruduosius ryzius  smile.gif.
As ir anksciau valgydavau labai daug darzoviu, bet dabar ismeciau visus saldumynus, makaronus, bulves.
Visos liemeneles per dideles patapo, o dzinsus nusiimu neatsisegus  biggrin.gif.
Labai butu dziugu, jei buciau buvus storule, bet deja ir taip dziusna buvau. Dabar super dziusna ir dar negana to be papu  biggrin.gif

as irgi ne lt, bet cia tas organic maistas labai brangus ir akciju retai buna tokiem dalykam, kur as perku.
as irgi ne storule ir numest svorio nenoriu, bet as daug pavalganti, tai ir nekrenta man biggrin.gif ir suvalgau as kartais ir tu bulviu, jei sriuboj yra ir va ryziu vakar valgiau ir su vistiena ir sushi. Bandyk nusipirkt rudu ryziu, soba makaronu, valgyk riesutu, kepk duona is migdolu ir kokosu miltu ir gris svoris.
A del papu tai gerai pakietinta liemenele pirkt reiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 03 17, 17:35)
as irgi ne lt, bet cia tas organic maistas labai brangus ir akciju retai buna tokiem dalykam, kur as perku.
as irgi ne storule ir numest svorio nenoriu, bet as daug pavalganti, tai ir nekrenta man biggrin.gif ir suvalgau as kartais ir tu bulviu, jei sriuboj yra ir va ryziu vakar valgiau ir su vistiena ir sushi. Bandyk nusipirkt rudu ryziu, soba makaronu, valgyk riesutu, kepk duona is migdolu ir kokosu miltu ir gris svoris.
A del papu tai gerai pakietinta liemenele pirkt reiks  biggrin.gif

Rudus ryzius as atsargiai jau vartoju, bet matyt reiks ne atsargiai ir su geru saukstu sviesto. O del tu soba makaronu jau irgi pradedu mislyti g.gif . Kad tik nereiktu pakietintos liemeneles biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 03 17, 15:15)
Man tai atrodo, kad ta dieta mane pribaigs.
Valgau ypatingai daug svieziu darzoviu, bet visiskai neturiu energijos, svoris krenta zveriskai ir raizo skrandi. Ir dabar dar jauciu slapimo pusles uzdegimas prasidejo  verysad.gif
Atrodo tiek darzoviu valgant, imunitetas turetu stiprus buti, alia ne velnio.

O tai negali būti ženklas, kad gliukozės trūksta? Juk reikalinga energijai
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2014 03 17, 18:35)
O tai negali būti ženklas, kad gliukozės trūksta? Juk reikalinga energijai

Tai va kad smile.gif. As zinau, kad visos prades rekti, kad ne ne. Bet deja angliavandeniai yra pagrindinis energijos saltinis musu organizmui smile.gif.

Man rodos as save ne nuo to galo gydau. Pirmiausia reikia issitirti skrandi ir sutvarkyti jo darba, o tada jei tai nepades, zolem misti. Tai sitas darbas irasytas i sarasa, kai pasveiksiu po operacijos.

Siandien man turejo buti daroma laporaskopija del endometriozes, bet nuejus i ligonine istyre slapima ir paaiskejo, kad jop, visgi pusles uzdegimas. Tai dabar sedu savaitelei ant antibu. Jau jauciu kaip candida dziaugiasi:).

Ok, salotos pietums nelaukia biggrin.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 18 kovo 2014 - 12:46
QUOTE(Skine @ 2014 03 15, 23:17)
Norėjau paklausti jūs visos kavos atsisakėte? Neįsivaizduoju ryto be kavos g.gif

Sveikos 4u.gif
aš pačioj pradžioj, daugiau nei mėnesį visai kavos negėriau. Dabar kartą per dieną pasidarau, bet ne kiekvieną dieną 4u.gif

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 03 17, 15:15)
Man tai atrodo, kad ta dieta mane pribaigs.
Valgau ypatingai daug svieziu darzoviu, bet visiskai neturiu energijos, svoris krenta zveriskai ir raizo skrandi. Ir dabar dar jauciu slapimo pusles uzdegimas prasidejo  verysad.gif
Atrodo tiek darzoviu valgant, imunitetas turetu stiprus buti, alia ne velnio.

Na bet vien daržovės irgi negerai unsure.gif ir kokios dabar tos daržovės...chemijos pripurkštos... beabejo Jūs kiek supratau gyvenate ne LT, bet man atrodo maitintis vien daržovėmis LT galima nebent pavasarį ir vasarą.. nes parduotuvinių daržovių nauda dabar spėju 0%.. unsure.gif

Aš taip pat nebesilaikau tokios griežtos dietos, tik nebevalgau bulvių, makaronų, kepinių, alkoholį visai mečiau, cukrų. Vaisius taip pat labai riboju, kartą per savaitę leidžiu sau bananą, 2-3 obuolius sukramtau. Iš kepinių - paragauju nebent, jei jis yra naminis. Anksčiau duonos riekė būdavo mano pusryčiai, kai pradėjau dietos laikytis duoną uostydavau, labai jos trūko. Bet dabar jau net ir nesinori smile.gif suvalgau jei labai noriu, bet kokį kartą ar du per savaitę 4u.gif
Sakykit merginos, kokius paketus naudojat g.gif ar tie su anijonais verti dėmesio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nebezinau:): 18 kovo 2014 - 19:12
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 03 18, 13:44)

Siandien man turejo buti daroma laporaskopija del endometriozes, bet nuejus i ligonine istyre slapima ir paaiskejo, kad jop, visgi pusles uzdegimas. Tai dabar sedu savaitelei ant antibu. Jau jauciu kaip candida dziaugiasi:).

Ok, salotos pietums nelaukia  biggrin.gif .

Mane pasikeisdamos puola arba pūslės uždegimas arba pienligė ...Bet pienligė daug baisesnis dalykas, nes tiek laiko užtrunka atsistatyti:-(
Atsakyti
Amelie,o kiek laiko tas silpnumas tau jau tesiasi? Gal cia tas vadinamas angliavandeniu gripas?Man pries kokias 2-3 savaites irgi jegu nulis,apatija ziauri,net toks drebulys apemes buvo.Per savaite susitvarke.Bet mano situacija kita-as gi mesa valgau,vis tiek sociau..

Vakar issikepiau kokoso miltu duonos pagal Vai2lka. Tik vietoj migdolu miltu dejau grikiu.Tai idomi tokia gavosi g.gif kai iprastos negaliu vartot,tai ir su tuo 'sedevru' sumustinis ryte buvo jeeega bigsmile.gif Tik galvoju,ar nebus amen man su viduriais nuo kokosu. Ir taip db nestebuklingi.O dar ir pavalgius jautesi lyg rugstys kilo..Ryt dar stebesiu,ar tas pats kartosis
Atsakyti
QUOTE(nebezinau:) @ 2014 03 18, 20:10)
Sakykit merginos, kokius paketus naudojat g.gif  ar tie su anijonais verti dėmesio? g.gif

As dabar nusipirkau menstruacine taurele Mooncup, nemokamas siuntimas i visas salis. Pakolkas dar neprireike, bet kiek skaiciau, kad labai geras dalykas ir nesikaupia bakterijos taip kaip su tamponais ar paketais.

QUOTE(Krištiš @ 2014 03 18, 20:58)
Vakar issikepiau kokoso miltu duonos pagal Vai2lka. Tik vietoj migdolu miltu dejau grikiu.Tai idomi tokia gavosi g.gif kai iprastos negaliu vartot,tai ir su tuo 'sedevru' sumustinis ryte buvo jeeega bigsmile.gif Tik galvoju,ar nebus amen man su viduriais nuo kokosu. Ir taip db nestebuklingi.O dar ir pavalgius jautesi lyg rugstys kilo..Ryt dar stebesiu,ar tas pats kartosis

Vakar kepiau sausainukus su becukrio sokolado gabaliukais (parsisiunciau is amerikos sokolado su styvia vietoj cukraus). Pagal recepta reikejo naudot migdolu miltus, bet neturejau, tai naudojau kokosu, tai labai jau sprangus gavosi, visgi geriausi kepiniai yra su migdolu miltais, kiek pati bandziau.
Bet vistiek su arbata skaniai susivalge smile.gif
Amelie as tau patarciau kept kazka irgi, ypac jei svoris krenta, nes tie riesutu, kokosu miltai jie turi kaloriju nemazai, tai ir svori palaikyt pades ir skanu. Ir nereiks vien darzoves valgyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 19 kovo 2014 - 11:06
QUOTE(nebezinau:) @ 2014 03 18, 19:10)
Sakykit merginos, kokius paketus naudojat g.gif  ar tie su anijonais verti dėmesio? g.gif

Aš pienligės įkarštyje perėjau ant anijonų. Jokio skirtumo nepajutau.
Atsakyti
Kolegė patarė gerti greipfrutų sėklų ekstraktą, sako kad labai gerai su šiomis problemomis, padeda išvaryti candida smile.gif
Ar Jūs geriate?
Papildyta:
QUOTE(Senmergiukas @ 2014 03 19, 22:53)
Aš pienligės įkarštyje perėjau ant anijonų. Jokio skirtumo nepajutau.

Aš bandyčiau juos, bet nemačiau UK tokių.
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2014 03 20, 21:58)
Kolegė patarė gerti greipfrutų sėklų ekstraktą, sako kad labai gerai su šiomis problemomis, padeda išvaryti candida smile.gif
Ar Jūs geriate?

as anksciau gerdavau, bet su mintim imuniteta stirprinti.
zadejau dabar vel uzsisakyt, bet labai priestaringu straipsniu paskaiciau ir nebezinau ar verta.
Atsakyti
Nusipirkus turiu,bet pamirstu isgert biggrin.gif Neskanus reikalas labai. Nors su citrinos sultim praskiedus-pakenciama.Reiketu pradet vartot vel.
Atsakyti