Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

Vai2lka,Amelie, kiek laiko laikotes dietos? Kaip reikalai su viduriais? Man kazko ziauriai uzkietejo,kazkoks augalinis preparatas,gelbeja,bet vis tiek toks pojutis,kad zarnyne akmenu prigrusta doh.gif
Pasitroskinau darzoviu su grietine blush2.gif Kazin labai didelis blogis,jei koki karta savaitej taip darysiu.Nes vienos troskintos,man nelabai.Bandziau vietoj greitines kokoso krema deti,bet ne tas skonis.

O siaip,junkites merginos,smagiau bus dietintis drauge,kai zinai,kad ne viena tokia esi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2014 03 15, 14:52)
Vai2lka,Amelie, kiek laiko laikotes dietos? Kaip reikalai su viduriais? Man kazko ziauriai uzkietejo,kazkoks augalinis preparatas,gelbeja,bet vis tiek toks pojutis,kad zarnyne akmenu prigrusta doh.gif
Pasitroskinau darzoviu su grietine blush2.gif Kazin labai didelis blogis,jei koki karta savaitej taip darysiu.Nes vienos troskintos,man nelabai.Bandziau vietoj greitines kokoso krema deti,bet ne tas skonis.

O siaip,junkites merginos,smagiau bus dietintis drauge,kai zinai,kad ne viena tokia esi 4u.gif

As laikausi jau apie menesi. Mano viduriai visiskai neuzkieteje. O ka tu valgai?
As laikausi jau apie menesi. Mano viduriai visiskai neuzkieteje. O ka tu valgai?
As darau salotas, darzoviu troskinius. Tai nelabai turi ko jie kieteti.
Tik man kazko perstejimas atsirado, grybo negali buti, nes gydytojo nurodymu zvakutes naudojau ana savaite  g.gif . Dabar deduosi probiotikus ir tikiuosi, kad praeis
unsure.gif .

Kad darzoves butu skanius su kokoso pienu, reikia tureti specialiu prieskoniu.
Tobulai gaunas. Siandien darysiu smile.gif.
http://www.beatosvir...darzoviu-curry/
http://www.isbandyti...kosu-pienu.html
http://vanilla-blond...akardziais.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 15 kovo 2014 - 17:11
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 03 15, 18:06)
Kad darzoves butu skanius su kokoso pienu, reikia tureti specialiu prieskoniu.
Tobulai gaunas. Siandien darysiu smile.gif.

As virs menesio,bet irgi dar neilgai. Siaip sieju su tuo,kad ana savaitgali ir kokosu pasilepinau,plius pietu anyta vis kviete,tai is galimo man valgyti maisto buvo tik zuvis ir vistiena.Be jokiu darzoviu.GAl todel ir uzsikiso..
Dekui uz receptus,reikes kada ismeginti.O tu mesos juk nevalgai,tai turbut todel tau ir nera ko kietet.
Del perstejimo uzjauciu,megink probiotikais vaduotis.Nes man irgi toks deginimas buvo,net nueinantis iki isanges.
Atsakyti
Norėjau paklausti jūs visos kavos atsisakėte? Neįsivaizduoju ryto be kavos g.gif
Atsakyti
Iškart manau negalėčiau atsisakyti visko, dar namie tiek likę...pvz melionas ar dar kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skine: 15 kovo 2014 - 22:44
QUOTE(Krištiš @ 2014 03 15, 15:52)

Man tai neuzkietejo, as nepilnas menesis, kaip ziuriu maista, bet nesu 100% paleo, kartais ir kavos su rudu cukrum isgeriu ir parduotuvinio majonezo, ketcupo, padazu su vistiena ar salotom pavalgau. Aisku nebevalgau sokoladu, krosantu, makaronu, kuriuos praktiskai kasdien valgiau. Bandau viska pirkt gluten free, gamint daugiau. Bet nesu labai griezta sau. Geriu oregano kapsules.
Tik nzn kas pasidare, bet paskutines tris dienas skrandi raizo, o valgau praktiskai ta pati ka ir pastaraji menesi. Nezinau ar del maisto ar seip kas negerai.
Kristis, del grietines su darzovem, jei nesat pieno produktam alergiska tai manau drasiai galit vartot. Bet cia tik mano nuomone.
Skine, as kava geriu, bet velgi as nesu 100% paleo. Kitos merginos keicia kava kazkuo kitu, cikorijom lyg.
As stengiuos truputi paprasciau ziuret i tai, atsisakiau mano nuomone didziausiu blogybiu, tai yra sokoladas, kepiniai, makaronai, dauguma grudu. O visa kita daugmaz naudoju kaip ir naudojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 15 kovo 2014 - 23:03
Kavos as negeriu jau daugybe metu.
Vaidulka,
man irgi skrandi raizo nuo dietos unsure.gif .
Bijau, kad prisidarysiu nesamoniu su skrandziu po to. Turbut reikia stengtis daugiau troskintu darzoviu valgyt, kad skrandziu darba palengvint. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 03 15, 23:56)

Skine, as kava geriu, bet velgi as nesu 100% paleo. Kitos merginos keicia kava kazkuo kitu,  cikorijom lyg.
As stengiuos truputi paprasciau ziuret i tai, atsisakiau mano nuomone didziausiu blogybiu, tai yra sokoladas, kepiniai, makaronai, dauguma grudu. O visa kita daugmaz naudoju kaip ir naudojau.

Aš irgi 100% negalėčiau būti.Na aš irgi laikysiuosi kaip tu, atsisakysiu didžiausių blogybių.
Papildyta:
Paleo dieta leidžia vaisius, o priešgrybelinė ne? Ar teisingai supratau?
Atsakyti
Taip,priesgrybeline neleidzia 4u.gif
As ir sugriesyju kartais,nes buna,kad vaikai kokio vaisiaus nesuvalgo,metosi,o ismesti tai gaila biggrin.gif ir sulesu.
Naturalios kavos nemegstu,bet megdavau tirpia su pienu.Kuris laikas nebegeriu.Pasidarau kartais saltmetes,imbiero ir citrinos riekeles miksa ir geriu.
Del grietines,alergiska nesu,bet pastebejau,kad skrandyje sunkumas kuri laika jauciasi.

Siaip kas labai nervina,tai visi tie sveiki produktai brangiai kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Man tai atrodo, kad ta dieta mane pribaigs.
Valgau ypatingai daug svieziu darzoviu, bet visiskai neturiu energijos, svoris krenta zveriskai ir raizo skrandi. Ir dabar dar jauciu slapimo pusles uzdegimas prasidejo verysad.gif
Atrodo tiek darzoviu valgant, imunitetas turetu stiprus buti, alia ne velnio.
Atsakyti

QUOTE(Krištiš @ 2014 03 17, 14:49)
Siaip kas labai nervina,tai visi tie sveiki produktai brangiai kainuoja biggrin.gif

Vat del brangumo ir mane erzina. Seniau abu su mb viska ta pati valgem, mesa, makaronai, ryziai, sumustiniai, o dabar as ir migdolu ir kokosu miltu perku ir kokosu aliejaus ir viska gluten free ir ziuriu kad kazkas negerai su mano saskaita, vis mazeja ir mazeja biggrin.gif

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 03 17, 15:15)
Man tai atrodo, kad ta dieta mane pribaigs.
Valgau ypatingai daug svieziu darzoviu, bet visiskai neturiu energijos, svoris krenta zveriskai ir raizo skrandi. Ir dabar dar jauciu slapimo pusles uzdegimas prasidejo  verysad.gif
Atrodo tiek darzoviu valgant, imunitetas turetu stiprus buti, alia ne velnio.

O ka, Amelie, valgei pries tai, ko dabar nevalgai? As tai kazkaip svori tik pirma savaite meciau, nes 100% paleo buvau, bet dabar tik ismeciau kaikuriuos produktus ir toliau viska valgau, tai kaip ir viskas ok. Vakar dar sugriesijau su ryziais, bet kazkaip nepykstu ant saves.
As sakyciau, jei matai kad blogai daros, kazkoki maista dek atgal i savo raciona. Na tik ne sokolada ir ne bandeles smile.gif
Aisku paleoninkes gal uzpuls mane, bet as manau, kad reikia ziuret asmeniskai kas tinka, kas ne.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 03 17, 15:42)
Vat del brangumo ir mane erzina. Seniau abu su mb viska ta pati valgem, mesa, makaronai, ryziai, sumustiniai, o dabar as ir migdolu ir kokosu miltu perku ir kokosu aliejaus ir viska gluten free ir ziuriu kad kazkas negerai su mano saskaita, vis mazeja ir mazeja biggrin.gif
O ka, Amelie, valgei pries tai, ko dabar nevalgai? As tai kazkaip svori tik pirma savaite meciau, nes 100% paleo buvau, bet dabar tik ismeciau kaikuriuos produktus ir toliau viska valgau, tai kaip ir viskas ok. Vakar dar sugriesijau su ryziais, bet kazkaip nepykstu ant saves.
As sakyciau, jei matai kad blogai daros, kazkoki maista dek atgal i savo raciona. Na tik ne sokolada ir ne bandeles smile.gif
Aisku paleoninkes gal uzpuls mane, bet as manau, kad reikia ziuret asmeniskai kas tinka, kas ne.

As bandau viska pirkti per akcijas. Kadangi ne LT gyvenu, susiradau visokias arabu parduotuves ir jose perku kokoso piena, tai pigiau ax.gif .
As skaiciau daug kur, kad galima valgyti ruduosius ryzius smile.gif.
As ir anksciau valgydavau labai daug darzoviu, bet dabar ismeciau visus saldumynus, makaronus, bulves.
Visos liemeneles per dideles patapo, o dzinsus nusiimu neatsisegus biggrin.gif.
Labai butu dziugu, jei buciau buvus storule, bet deja ir taip dziusna buvau. Dabar super dziusna ir dar negana to be papu biggrin.gif

Papildyta:
Na ir zinoma vaisius visai isbraukiau doh.gif
Atsakyti