QUOTE(Krištiš @ 2014 03 15, 15:52)
Vai2lka,Amelie, kiek laiko laikotes dietos? Kaip reikalai su viduriais? Man kazko ziauriai uzkietejo,kazkoks augalinis preparatas,gelbeja,bet vis tiek toks pojutis,kad zarnyne akmenu prigrusta
Pasitroskinau darzoviu su grietine

Kazin labai didelis blogis,jei koki karta savaitej taip darysiu.Nes vienos troskintos,man nelabai.Bandziau vietoj greitines kokoso krema deti,bet ne tas skonis.
O siaip,junkites merginos,smagiau bus dietintis drauge,kai zinai,kad ne viena tokia esi
Man tai neuzkietejo, as nepilnas menesis, kaip ziuriu maista, bet nesu 100% paleo, kartais ir kavos su rudu cukrum isgeriu ir parduotuvinio majonezo, ketcupo, padazu su vistiena ar salotom pavalgau. Aisku nebevalgau sokoladu, krosantu, makaronu, kuriuos praktiskai kasdien valgiau. Bandau viska pirkt gluten free, gamint daugiau. Bet nesu labai griezta sau. Geriu oregano kapsules.
Tik nzn kas pasidare, bet paskutines tris dienas skrandi raizo, o valgau praktiskai ta pati ka ir pastaraji menesi. Nezinau ar del maisto ar seip kas negerai.
Kristis, del grietines su darzovem, jei nesat pieno produktam alergiska tai manau drasiai galit vartot. Bet cia tik mano nuomone.
Skine, as kava geriu, bet velgi as nesu 100% paleo. Kitos merginos keicia kava kazkuo kitu, cikorijom lyg.
As stengiuos truputi paprasciau ziuret i tai, atsisakiau mano nuomone didziausiu blogybiu, tai yra sokoladas, kepiniai, makaronai, dauguma grudu. O visa kita daugmaz naudoju kaip ir naudojau.