Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 25, 18:16)
neturim kitu partneriu, vaistinej man pasake, kad jei pasimylim dar neisgyjus pienligei, pasigauna ja partneris ir tada jau man isgyjus, jis vel ja pernesa ant manes..

Man tai atrodo, kad nepakenks ir vyrukui. Galima paskaityt to tepalo, kuri naudoji informacini lapeli ax.gif . Kiek as zinau vyrams liepia tepalu tepliotis kazkiek laiko.
Atsakyti
Tai sakot,nutruke nuo grandines lakstet? biggrin.gif As irgi,kaip kitaip.Kai per Velykas pas uosvius stalai luzta.Bet saldesiams atsispyriau. ejo i trasa misraines,vaisiai ir didziausias griekas-miltiniai pyrageliai su grybais kokie 5 vnt per dvi dienas.Galvojau,bus blogai,bet va antras ciklas praejo be pienliges thumbup.gif
Siaip valgyti sau leidziu daugiau,buna,kad ir keleta vaisiu per diena suvalgau,ar kokiu cepelinu pietums,bet tada ziuriu,kad kiti valgymai butu ne miltiniai (kaip seniau budavo pusryciams sumustiniai,pietum kokia bulviu kose/ryziai su mesgaliu,vakare pica ar dar kas). Ir toliau kasvakar pakaitom Vagisano ar nat.jogurto isisvirksciu. Kol kas gerai.
Del vyro gydymo,siaip kiek man buna,jo negydom.Taciau buvo vienas kartas,kai padovanojau ir jam sita geri.Nebuvo patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 25, 19:16)
neturim kitu partneriu, vaistinej man pasake, kad jei pasimylim dar neisgyjus pienligei, pasigauna ja partneris ir tada jau man isgyjus, jis vel ja pernesa ant manes..
teisingai sakė, man tai čia seniai žinoma tiesa. Ypač, jei mylimasi be prezervatyvų.
Man ginekologoas pasakojo, kad nestiprios pienligės atveju partneriui užtenka su clotrimazolio kremu pateplioti - gerai išteplioti visą galvutę, apyvarpę ir dar plonai patepti visą penį. Aš ko gero kokias 2-3 dienas taip padaryčiau.

Dėl išskyrų - būti jų tikrai turi, o vat kokios normalios sprendžiu pagal kvapą, nes lengvos pienligės atveju jos nebūna baisiai gausios ir varškingos, bet bent jau pas mane turi tą būdingą rūgštoką kvapą.

Man įdomu, kaip dažnai ir kiek ilgai vartojate profilaktines kapsules mikrofloros balansui atstatyti?
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2014 04 27, 11:46)
Ir toliau kasvakar pakaitom Vagisano ar nat.jogurto isisvirksciu. Kol kas gerai.
Del vyro gydymo,siaip kiek man buna,jo negydom.Taciau buvo vienas kartas,kai padovanojau ir jam sita geri.Nebuvo patenkintas biggrin.gif

o koki jogurta konkreciai naudojat? graikiska?
kas buvo jusu MB? nes manajam tai jokiu pozymiu kad kasnors butu nera g.gif

QUOTE(Little feet @ 2014 04 27, 17:48)
teisingai sakė, man tai čia seniai žinoma tiesa. Ypač, jei mylimasi be prezervatyvų.
Man ginekologoas pasakojo, kad nestiprios pienligės atveju partneriui užtenka su clotrimazolio kremu pateplioti - gerai išteplioti visą galvutę, apyvarpę ir dar plonai patepti visą penį. Aš ko gero kokias 2-3 dienas taip padaryčiau.

bet vat idomu jei jam nieko nera, jokiu nei isoriniu nei vidiniu pozymiu, vistioek reikia?

man vis dar nepraeina nemalonus pojuciai doh.gif jau septinta diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 27, 21:10)
bet vat idomu jei jam nieko nera, jokiu nei isoriniu nei vidiniu pozymiu, vistioek reikia?
pirma, neretai vyrai net neturi jokių požymių, net jei candida yra plačiau nei normalu išplitusi - jų anatomija dėkingesnė šiuo klausimu. antra, net jei ir nėra candida pas vyrą išplitusi, jis vis tiek pavienes grybo sporas glai pernešti atgal savo partnerei į giliuosius makšties sluoksnius ir tada vėl ratas prasideda iš naujo.
Atsakyti
As ne graikiska, Dobilo 3.8 proc riebumo 4u.gif Siaip ir man idomu,kiek ilgai reiketu rugstinti terpe,bandysiu eksperimentuot. Si cikla reikes kas antra vakara atlikt procedura smile.gif
O vyrui pojuciai buvo tie patys,niezulys ir isskyros. Lekiau tekina flukonazolio pas gyd prasyt,kad nereiketu terliotis su kremais.Bet daugiau kartu nepasikartojo ,tfu tfu tfu.Nors po to karto, jei jau apsireiskia pienlige,tuomet jau santykiu tenka atsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 04 27, 21:55)
pirma, neretai vyrai net neturi jokių požymių, net jei candida yra plačiau nei normalu išplitusi - jų anatomija dėkingesnė šiuo klausimu. antra, net jei ir nėra candida pas vyrą išplitusi, jis vis tiek pavienes grybo sporas glai pernešti atgal savo partnerei į giliuosius makšties sluoksnius ir tada vėl ratas prasideda iš naujo.

aisku, reikes tada gydyt

QUOTE(Krištiš @ 2014 04 27, 22:07)
As ne graikiska, Dobilo 3.8 proc riebumo 4u.gif Siaip ir man idomu,kiek ilgai reiketu rugstinti  terpe,bandysiu eksperimentuot. Si cikla reikes kas antra vakara atlikt procedura smile.gif 

galvoju koki uk reiketu pirkt, nes dobilo nera smile.gif o neisbega nakti ir nesijaucia nemalonaus kvapo?

as galvoju gal per ilgai tepiau ta krema, kad man dabar isoreje persti, gal tas kremas isgrauze.. dar kartais vietoj kremo su kokosu aliejum patepdavau.. dabar man tas perstejimas isorej nepraeina. seip nei niezti nei skauda, bet lieciant persti.. nezinau kas cia gali buti.. dar plius streso dasidejo gal dar tas g.gif nzn gal pas gydytoja nueit, bet as jau zinau scenariju.. juolab kad naudojau priemones man tepinelyje nieko neras ir paleis be nieko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 27 balandžio 2014 - 22:10
QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 27, 22:09)
aisku, reikes tada gydyt
galvoju koki uk reiketu pirkt, nes dobilo nera  smile.gif o neisbega nakti ir nesijaucia nemalonaus kvapo?

as galvoju gal per ilgai tepiau ta krema, kad man dabar isoreje persti, gal tas kremas isgrauze.. dar kartais vietoj kremo su kokosu aliejum patepdavau..  dabar man tas perstejimas isorej nepraeina. seip nei niezti nei skauda, bet lieciant persti.. nezinau kas cia gali buti.. dar plius streso dasidejo gal dar tas  g.gif nzn gal pas gydytoja nueit, bet as jau zinau scenariju.. juolab kad naudojau priemones man tepinelyje nieko neras ir paleis be nieko..

As tavo vietoje nusipîrkciau koki geli su gerosiomis bakterijomis, bet gali ir uzsirasyt pas gydytoja.
Jei praeis iki vizito laiko, gali tiesiog nenueiti ir tiek smile.gif.
Beje, man irgi kartais nebudavo aisku ar cia pienlige griauzia, ar visos tos priemones, kurias naudoju doh.gif .
Atsakyti
Vaidulka,buna,kad pateka,bet as jo nedaug suleidziu.Man pvz spec ovules labiau nepatikdavo,nes ryte kai prapliupdavo viskas begt lauk biggrin.gif O kvapo nejauciu,arba mano nosis neveikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2014 05 02, 08:50)
Vaidulka,buna,kad pateka,bet as jo nedaug suleidziu.Man pvz spec ovules labiau nepatikdavo,nes ryte kai prapliupdavo viskas begt lauk biggrin.gif O kvapo nejauciu,arba mano nosis neveikia biggrin.gif

O padeda tau jogurto naudojimas? Kiek ilgai ir kaip daznai naudoji?
As bandziau pora kartu, bet tas kvapas rugstu kefyro?
Kai su diede nemiegi, tai ok, bet kai miegi, tai as labiau vertinu probiotiku ovules biggrin.gif

Kaip jums su dieta sekas? As vakar sugriesijau blush2.gif . Ir man prasideda antroji maisto krize. Atsibodo visi patiekalai, kuriuos buvau susiradusi, kai pradejau laikytis dietos.
Atsakyti
Nezinau,kas padeda. Gal viskas kartu: ir dieta,ir jogurtas ir kt priemones.Tos kitos priemones,tas pats Vagisan. Pries pora men nusipirkau ji,tai kokiam kartukui liko.Pakaitom naudojau,jei jogurto neturedavau.Siaip po Vagisano diena kartais jausdavau kazka 'ne tokio',ko po jogurto niekada nebudavo.O del kvapo,tai nezinau.Yra tas nestiprus (mano nosiai) rugstokas kvapas,bet jisai man patinka biggrin.gif
Su dieta pas mane irgi prastokai. Buvom i kaima porai dienu isleke,valgymas buvo bulves, sumustinia,tinginio gabaliuka sukirtau doh.gif Zodziu,ka reiketu riboti. Bet jei jau tokiu nuopoliu pasitaiko,tada sekanti valgymus jau gaminuosi taip,kaip reikia.

Siaip man labai patinka salutinis dietos poveikis-kad svoris pakrito bigsmile.gif Kad pienlige atsitrauke(bet gal dar anksti dziaugtis),tai kaip ir savaime suprantama,o del svorio likau maloniai nustebinta.Noretusi su mityba daugiau paklaidziot,ale bijau,kad ir kilai pamesti sugrys
Atsakyti
Jo, antikandidines dietos bonusas - krentantis svoris:) Bet tik toms, kurios to nori:) As jau gerai pridusinau kandina, galeciau esti pieniskus, bet man jie netinka, is karto reakcija ant odos pasorodo:( Jau du kartus patiktinau. O riebus pieno produktai padeda islaikyti svori, kad jis nekristu, net gi priaugti, ko man reiketu.
Atsakyti