Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Gnulia @ 2014 04 16, 17:17)
Jūs turite labai daug valios (be vaisių sunkiai įsivaizduoju savo dieną, o čia savaitėm) jei man nebūtų grybas dingęs, aš irgi būčiau bandžius laikytis šios dietos

o kur dingsi? kai jau blogai, tai ir valia atsiranda. As 5 menesius buvau be vaisiu.
Atsakyti
Kur ir kokį ceilono cinamoną perkat?
Gal kuri naudojot raudokles nuo pienligės?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 16, 17:46)
o kur dingsi? kai jau blogai, tai ir valia atsiranda. As 5 menesius buvau be vaisiu.

žiauru, na, bet grybas dar žiauriau. ir bent jau aišku, kad galima jį įveikti ir man kažkaip jau nebebaisu, kad jis gali grįžti - žinosiu ką daryti. gaila tik, kad nei vienas ginekologas nepatarė susitvarkyti žarnyną, o tik kišo vaistus visokius, kurie tik tam kartui paaštrėjimą nuimdavo.
Atsakyti
QUOTE(Gnulia @ 2014 04 17, 09:26)
gaila tik, kad nei vienas ginekologas nepatarė susitvarkyti žarnyną, o tik kišo vaistus visokius, kurie tik tam kartui paaštrėjimą nuimdavo.

Su šituo labai sutinku. Pora metų vaikščiojau pas gydytojus, galiausiai nustojau. O viena palinkėjo nenuleist rankų ir kovot biggrin.gif bet jokių veiksmingų būdų nepasiūlė.
Skęstančiųjų gelbėjimas pačių skęstančiųjų reikalas
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 04 17, 07:27)
Kur ir kokį ceilono cinamoną perkat?
Gal kuri naudojot raudokles nuo pienligės?

as perku cia,
http://www.violey.co...en_p_16789.html
bet tai net 1 kg:) Tikrai labai geras, galima su kazkuo issidalinti ta kila. O jei ant kavos piliesi ar desertus darai ir naudoji cinamona, tai ir pati sunaudosi. Tik paciai is violey neverta siustis vieno cinamono, bus brungu, kooperuotis reikia su panomis, kurios renka krepsi iki 20 kg:
http://naturkosmetik...ml#comment-4645

QUOTE(Gnulia @ 2014 04 17, 08:26)
žiauru, na, bet grybas dar žiauriau. ir bent jau aišku, kad galima jį įveikti ir man kažkaip jau nebebaisu, kad jis gali grįžti - žinosiu ką daryti. gaila tik, kad nei vienas ginekologas nepatarė susitvarkyti žarnyną, o tik kišo vaistus visokius, kurie tik tam kartui paaštrėjimą nuimdavo.

ir nepatars, nes neturi teises nukrypti nuo nurodymu ir nustatyto gydymo tam tikru ligu tam tikrais vaistas - licenzija prarastu. Dauguma ir nezino, nes ko ismoke med. univere, taip ir gydo o ten nemokina naturaliai nugaleti viskias zarazas. Tokia sistema sio didelio pinigu darymo aparato. Dabar pats zmogus turi buti gydytojas ir viska zinoti apie savo sveikata, gydyma, prieziura, dometis, gilintis, skaityti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 17, 10:06)
ir nepatars, nes neturi teises nukrypti nuo nurodymu ir nustatyto gydymo tam tikru ligu tam tikrais vaistas - licenzija prarastu. Dauguma ir nezino, nes ko ismoke  med. univere, taip ir gydo o ten nemokina naturaliai nugaleti viskias zarazas.  Tokia sistema sio didelio pinigu darymo aparato. Dabar pats zmogus turi buti gydytojas ir viska zinoti apie savo sveikata, gydyma, prieziura, dometis, gilintis, skaityti ir t.t.

Daktarai irgi žmonės, visokių yra. Mano paskutinė ginė sakė, nieko ten nesikišt, jokių vaistų nenaudot.

Mano sveikata - mano rūpestis, bo man labiausiai jos reikia, ne daktarui gi. Gydytoja - tik patarėja, žinanti daugiau, negu aš. Toks požiūris labai padeda gyvent ir sveikai būt.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 17, 11:06)
as perku cia,
http://www.violey.co...en_p_16789.html
bet tai net 1 kg:) Tikrai labai geras, galima su kazkuo issidalinti ta kila. O jei ant kavos piliesi ar desertus darai ir naudoji cinamona, tai ir pati sunaudosi. Tik paciai is violey neverta siustis vieno cinamono, bus brungu, kooperuotis reikia su panomis, kurios renka krepsi  iki 20 kg:
http://naturkosmetik...ml#comment-4645
ir nepatars, nes neturi teises nukrypti nuo nurodymu ir nustatyto gydymo tam tikru ligu tam tikrais vaistas - licenzija prarastu. Dauguma ir nezino, nes ko ismoke  med. univere, taip ir gydo o ten nemokina naturaliai nugaleti viskias zarazas.  Tokia sistema sio didelio pinigu darymo aparato. Dabar pats zmogus turi buti gydytojas ir viska zinoti apie savo sveikata, gydyma, prieziura, dometis, gilintis, skaityti ir t.t.

siaip tai tiesa, tikra patarima gali nebent drauge gydytoja duoti ir tai neoficialiai. o gine ka, atejau su liga, israse recepta ir viskas. galetu bent pasakyti, kad grybo per 3 dienas neimanoma isgydyti, nebent tik nuslopinti siek tiek. juk cia jos sritis, bet ir to nepasako schmoll.gif zodziu, kaip Nidulia ir sako - dabar tai tik pacio zmogaus reikalas dometis ir save gydyti.
Atsakyti
Kaip laikotes mergaites? As tai po dvieju su trupuciu menesiu ramybes, vel apturejau pienlige, bet zinau, kad pati kalta blush2.gif prisiziurejau maista, o velykiniu laikotarpiu prikirtau pyragu, miltiniu blyniu ir aisku pienlige sugrizo.. doh.gif
bet as su tokiu klausimu, isidejau maksties kapsule, tepiau su kremuku, praejo 4 dienos, bet mylintis skauda, nemalonus jausmas.. ar cia dar pienlige nepraejo ir delto ar kas cia galetu buti..
Beje kaip Amélie de Montmartre laikais? smile.gif

Atsakyti
Ir as per sventes nugrybavau su mityba, tikiuosi nenubaus manes organizmas labai:) spuoga skausminga tai jau jauciu kylanti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 25, 12:48)
ar cia dar pienlige nepraejo ir delto ar kas cia galetu buti..

Manau, kad pienligė nepraėjo. Po ūmios man irgi taip būdavo, perštėdavo ir skaudėdavo. O čia dar tik 4 dienos praėjo. Taigi išgraužia ta bjaurybė ten viską, oda dar lieka sudirginta.
Atsakyti
Sveikos,
as irgi nutrukau nuo grandines biggrin.gif . Keliavau savaite, tai buvo sunku maista priziuret.
Pienliges LYG nera. Bet uz dvieju savaiciu pas ginekologa einu, tai prasysiu, kad padarytu tepineli. Dabar naudoju probiotiku ovules profilaktiskai.
Bet man vis paranoja, kad degina ten. doh.gif
Atsakyti
Matau, kad ne as viena nutrukau, bet tik as nubausta likau biggrin.gif bet as jau kai nutrukau tai ne seip truputi, bet galingai, tai niekas kitas cia ne kaltas kaip tik as pati rolleyes.gif

QUOTE(cushy @ 2014 04 25, 12:14)
Manau, kad pienligė nepraėjo. Po ūmios man irgi taip būdavo, perštėdavo ir skaudėdavo. O čia dar tik 4 dienos praėjo. Taigi išgraužia ta bjaurybė ten viską, oda dar lieka sudirginta.

kaip manot dar tept kremuka? speju ir susilaikyt dar keliom dienom? kiek jum mazdaug laiko reikia grizti i normalia busena?
Atsakyti