Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Nidulia @ 2014 05 18, 22:33)
Apetitas ir virskinimas - skirting dalykai. Tai gal reikia pagerti druskos rugsties? Pasitark su daktare, jei ji pas tave apsiskaiciusi ir apsisvietusi.

Kodel skirtingi smile.gif. Kai zmogus pirma karta dienoje valgyti 8 vakaro ir pries tai nera anei jokio alkio t.y. pojucio, kad skrandis tuscias, tai manau yra akivaizdus zenklas, kad jis nedirba. Kiti manes klausineja ar po salotu pietums nesijauciu alkana biggrin.gif biggrin.gif. Pff ir be salotu nesijausciau biggrin.gif .
As irgi galvoju apie HCl kapsules, bet ir bijau kartu kokia opa isivaryti. Gydytojas mano neapsiskaites, o tiesiog manes klauso biggrin.gif. Gali nebent recepta israsyti.
Galvoju gal is Iherb tu kapsuliu atsisiusti, kaip ir papilda candidai zudyti (nors man rodos po tokiu flukanazolio doziu tikrai candida turi nudvesti).
Gal kas bande sita?
http://www.iherb.com...ggie-Caps/15206
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 19 gegužės 2014 - 09:39
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 05 19, 10:37)
Kodel skirtingi smile.gif. Kai zmogus pirma karta dienoje valgyti 8 vakaro ir pries tai nera anei jokio alkio t.y. pojucio, kad skrandis tuscias, tai manau yra akivaizdus zenklas, kad jis nedirba. Kiti manes klausineja ar po salotu pietums nesijauciu alkana  biggrin.gif biggrin.gif. Pff ir be salotu nesijausciau  biggrin.gif .
As irgi galvoju apie HCl kapsules, bet ir bijau kartu kokia opa isivaryti. Gydytojas mano neapsiskaites, o tiesiog manes klauso  biggrin.gif. Gali nebent recepta israsyti.
Galvoju gal is Iherb tu kapsuliu atsisiusti, kaip ir papilda candidai zudyti (nors man rodos po tokiu flukanazolio doziu tikrai candida turi nudvesti).
Gal kas bande sita?
http://www.iherb.com...ggie-Caps/15206

Bandziau, man asmeniskai nepadejo ir dar priedo geriu oregano kapsules, kurios labai isgirtos kovai pries candida, bet vistiek mane puola pienlige verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 05 19, 10:44)
Bandziau, man asmeniskai nepadejo ir dar priedo geriu oregano kapsules, kurios labai isgirtos kovai pries candida, bet vistiek mane puola pienlige  verysad.gif

kiek laiko jau dietos laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 05 19, 12:33)
kiek laiko jau dietos laikaisi?

nesilaikiau paskutiniu metu, tame ir problema.. kol laikiaus ta menesi buvo viskas gerai, atleidau vadzias per velykas, po ju kelias dienas prisilaikiau ir vel pradejau valgyt viska. Negaliu beproto man sunku save varzyt maisto atzvilgiu, visi mane supantys zmones valgo saldumynus, krosantus, bandeles, visi artimieji didziuliai smaliziai, ir man neiseina atsilaikyt doh.gif plius irgi svorio nereik mest tai ta menesi, kai laikiaus maisto komentarai visokie ka cia prisigalvoju nesamoniu ir taip kuda..
bet ta pienlige kas menesi mane zudo..
arba depresija del maisto arba depresija del pienliges, vienas is dvieju verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Pasilaikiau tos dietos apie mėnesį, dar vis buvo niežėjimų, bet galutinai išgydė atostogos smile.gif Esu tikra, kad pienligės priežastis stresas, nusilpęs organizmas.Atostogų metu buvau ir pirtyse ir spa ir net baseinuose, aišku kiekvieną sykį išlipusi lindau į dušą, kad tik nesusgraibyti kokios velniavos.
Beje per atostogas buvo ir šampanas ir alus.Saldumynų nenoriu, tik kai laikiausi dietos norėjau.
Ilsėkitės merginos 4u.gif
Atsakyti
Amelie,as tavo vietoj skrandi tirciausi,blogiau juk nebus. Galu gale buvo viena moteris,kuri rase,jog pelyno arbata gerdama issigyde pienlige.
O kad pienlige su slapimo taku uzdegimu pakeleiviai,pati issitikinau ana vasara. Bet man tik karta taip buvo.
As ana savaite irgi ir saldaini suvartojau,blynu miltiniu pas anyta prikirtau,pyrago gabaliuka suvalgiau ir ziauriai daug kriausiu ir obuoliu. Prisimandravojau su maistu ir se tau-treciadieni jau niezuliukas ima.O dar ir gera savaite anei jogurto,anei Vagisano nenaudojau.. Siandien niezuliu neaiskiu nebera.Tikiuosi iki ciklo pabaigos nebesikartos.MB i komandiruote isvaziavo,paprasciau su maistu bus,daugiau dietinis ir maziau pagundu.O kai vaikai saldainiu kaulija,kazkaip nesunku atsispirti.
Is naturaliu priemoniu pries candida as geriau Pou darko ir juodojo riesuto papildus pakaitom kelis men su pertraukom.Nezinau,ar padejo,ar ne.Kai nejauciu jokiu pozymiu,atrodo,kad nieko nepadejo,jei dvrug kas neaiskaus jauciasi,tada visom priemonem vaduojuos ir sventai tikiu,kad padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 05 19, 10:37)
Kodel skirtingi smile.gif. Kai zmogus pirma karta dienoje valgyti 8 vakaro ir pries tai nera anei jokio alkio t.y. pojucio, kad skrandis tuscias, tai manau yra akivaizdus zenklas, kad jis nedirba.

Skrandis pradeda dirbti, kai I ji kas nors ikrenta:) Tai alkis cia ne prie ko. Ar ir pavalgius skrandis stovi ir nedirba?
Del druskos rugsties tableciu - reikia tikrai zinoti, ar skrandis negamina pats pakankamai druskos rugsties.
As sita papilda geriau
http://www.iherb.com...p...r=null&ic=2
nezinau ar padejo, nes ir dietos laikiausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 19 gegužės 2014 - 14:26
QUOTE(Nidulia @ 2014 05 19, 14:25)
Skrandis pradeda dirbti, kai I ji kas nors ikrenta:) Tai alkis cia ne prie ko. Ar ir pavalgius skrandis stovi ir nedirba?
Del druskos rugsties tableciu - reikia tikrai zinoti, ar skrandis negamina pats pakankamai druskos rugsties.
As sita papilda geriau
http://www.iherb.com...p...r=null&ic=2
nezinau ar padejo, nes ir dietos laikiausi.

Zmogui net uzuodziant maisto kvapa ar galvojant apie maista skrandis gamina rugsti smile.gif. Dar pries ka nors i ji imetant. Skrandis nedirba niekada smile.gif. Jei kokiu riesutu uzvalgau sauja, kita diena galeciau nieko ir nebegamint . Labai ekonomiska.
Bet as kuo toliau tuo labiau galvoju, kad absoliuciai visos mano sveikatos problemos su tuo ir susijusios. Paauglysteje acne istisai kamavo ir jokios dietos nepadejo, o kaip tik zemas rugstingumas ir yra susijes su acne.
Papildyta:
QUOTE(Krištiš @ 2014 05 19, 14:14)
Amelie,as tavo vietoj skrandi tirciausi,blogiau juk nebus. Galu gale buvo viena moteris,kuri rase,jog pelyno arbata gerdama issigyde pienlige.
O kad pienlige su slapimo taku uzdegimu pakeleiviai,pati issitikinau ana vasara. Bet man tik karta taip buvo.

As kazkada jau tyriausi, bet rezultatas - liepe gerti virskinimo fermentus kiekvieno valgio metu. Man jau per gerkle lenda visos tabletes.
Dar vienas seansas pas gydytojus numatytas, bet tik tada, kai sutvarkys draudima sveikatos, nes as nebegaliu tiesiog uz visus tyrimus ir gydytojams daugiau moketi.
O kita savaite einu pas bendros praktikos gydytoja ir kalbesiu su juo apie HCl rugsti smile.gif.
Beje, o tos kurios ilgai kankinasi, jums gydytojai neduoda flucanozolio tableciu kurso?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 05 19, 18:40)
Beje, o tos kurios ilgai kankinasi, jums gydytojai neduoda flucanozolio tableciu kurso?

Davė, bet nepadėjo.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 05 19, 12:07)
nesilaikiau paskutiniu metu, tame ir problema.. kol laikiaus ta menesi buvo viskas gerai, atleidau vadzias per velykas, po ju kelias dienas prisilaikiau ir vel pradejau valgyt viska. Negaliu beproto man sunku save varzyt maisto atzvilgiu, visi mane supantys zmones valgo saldumynus, krosantus, bandeles, visi artimieji didziuliai smaliziai, ir man neiseina atsilaikyt doh.gif plius irgi svorio nereik mest tai ta menesi, kai laikiaus maisto komentarai visokie ka cia prisigalvoju nesamoniu ir taip kuda..
bet ta pienlige kas menesi mane zudo..
arba depresija del maisto arba depresija del pienliges, vienas is dvieju  verysad.gif

O tu pabandyk surasti skaniu ir tau tinkanciu patiekalu. 4u.gif
Pvz graikiskos salotos su fetos suriu bigsmile.gif .
Saldumynus bandyk pakeisti riesutais 4u.gif .

Mane tragiskai erzina zmoniu komentarai. Mazdaug neissigalvok cia. Lyg tai as turiu aiskint kiekvienam apie savo sveikatos problemas.
Atsakyti
Apie normalią makšties mikroflorą ir jos variacijas (angliškai)
Atsakyti
Amelie, pamegink atidziau pasiskaityti.
http://chriskresser....ee-simple-steps
Atsakyti