[quote=Nidulia,2014 05 21, 13:13]
[quote=Little feet,2014 05 21, 13:31]
Baikit jūs man tą savo pseudomokslą kišti,
Jei manote, kad pienliges tai ne isbujojusio grybo pasekmes del itybos "ipatybiu", taip pat galite ir toliau valgyti bulkas, cukru ir gerti tabletes, vartoti zvakutes be galo be ktasto iki nuprotejimo.
[/quote]
As visgi manau, kad ne tik mityba lemia. Yra ir daugiau faktoriu, kaip pvz paveldimumas. Kiti valgo ka nori ir neserga, o kai kurie serga salotus lapus grauziant.
O beje, mano ginekologai susiejo maista candida. Viena net buvo sudarius man sarasa produktu, kuriuos tureciau valgyti ir kuriu vengti, kitas vis pataria gerti probiotikus. Nelaikau gydytoju neismananciais

. O kad medicina eina su vaistu krepsiu priesakyje, tai normalu. Nesakys gi moteriai, kuri lipa sienom nuo candidos, kad tu pakentek ir pasilaikyk dietos ir uz puses metu praeis, gydytojas israsys zvakuciu zinoma. Bet kaip jau minejau bent jau mano atveju jie neignoravo maisto itakos

.
Tiesa pasakius as irgi tikiu medicina ir mokslu kur kas labiau nei pseudoteorijomis, bet tai nereiskia, kad eisiu dabar sauksteli cukraus susipilsiu i burna.
O mano atveju taip gaunas, kad cukraus nevalgau, o tabletes vistiek geriu.
Aha, straipsniuose parasyta, kad turi skrandzio ruigstis gamintis, candida dvesti, pienlige praeiti. Gaila, kad bent jau kol kas man tai neveikia.
Man rodos visur reikia naudotis sveiku protu bei kritiskai verinti informacija ir nebuti fanatiku.