Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Braskiautoja @ 2014 05 27, 16:34)
as ir neseniai patyriau si "dziaugsma". Pirkau Lomexin zvakutes. Pakuotėje 3 vnt. siaip efektingos. Ant dezutes raso kad receptinės, bet pardavė vaistineje be jokiu problemu.

Aciu bandysiu viska kad tik padetu smile.gif o kokioj vaistineje pirkot, nes receptiniu nelabai nori parduoti tos vaistininkes smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Susirinkau mokslinius straipsnius apie candida. Moksliniai straipsniai pagristi moksliniais tyrimais ir spausdinami zurnaluose, kur pries tai straipsnis perziurimas zmogaus uzssimancio panasiais arba tokiais paciais tyrimais. smile.gif
Pati dar nepradejau skaityt, bet jei kas nori, galit parasyti savo pasta man i AZ ir atsiusiu smile.gif.
Atsakyti
Sveikos, vis taip tyliai paskaitau jus, nes pati ieskau teisingo kelio isgyjimo link...
Ka manot apie tai:
http://www.raw-food-...da-Cleanse.html

Man vis nepatinka ta mintis valgyt daug riebalu ir mazai angliavandeniu, nes mano organizmas rodos negali taip funkcionuoti ir merdeja be jegu. Ir tie kylantys cholesteroliai kazkaip man neatrodo teisinga. Pradejau dometis visiskai priesinga nuomone, kad reikia kaip tik mazinti riebalus iki minimumo...
Atsakyti
QUOTE(ingridzi @ 2014 05 28, 18:19)
Sveikos, vis taip tyliai paskaitau jus, nes pati ieskau teisingo kelio isgyjimo link...
Ka manot apie tai:
http://www.raw-food-...da-Cleanse.html

Man vis nepatinka ta mintis valgyt daug riebalu ir mazai angliavandeniu, nes mano organizmas rodos negali taip funkcionuoti ir merdeja be jegu. Ir tie kylantys cholesteroliai kazkaip man neatrodo teisinga. Pradejau dometis visiskai priesinga nuomone, kad reikia kaip tik mazinti riebalus iki minimumo...

Kad tiksliai ivertinti tai reikia perskaityti ne tik straipsni, bet ir nurodytus saltinius.
Viena pastraipa tikrai galiu pakomentuoti. Tikrai nesutinku, kad probiotikai nepadeda, nes daug moksliniu tyrimu rodo atvirksciai smile.gif.
Atsakyti
Kaip,mielosios,laikotes?Tikiuosi,kad bjaurybe pienlige aplenke visas.
Seniai berasiau,as jauciuos gerai,laukiu 4 ciklo pabaigos.Turbut bus taip pat be ligu.
Atsakyti
Man ateina tas menesio metas kai kimba pienlige, ziuresim kaip cia bus.
Nusipirkau Gynolact bet nenaudojau dar, kaip jum ar padeda tos gynolact zvakutes?
Kaip jus Krikst kovojat? Nevalgot saldumyniu ir angliu? Ir profilaktiskai jogurto, vagisano panaudojat?
Atsakyti
Man po flukanozolio nebera jokiu baltu isskyru kas diena smile.gif. Naudoju dabar probiotiku kapsules i maksti ir geriamus probiotikus. Ir leidau sau valgyti pagaliau normalu maista. Needu sokoladiniu pyragu pusryciams, pietums ir vakarienei, bet valgau duona, vaisius. smile.gif
Po 4 menesiu dietos mano nuomone apie ja visgi nepasikeite, nes jokio pagerejimo nemaciau ir gauti kalorijas plempiant alieju ir riesutus istisai tikrai nera i sveikata.
Atsakyti
As taip pat 100% paleo negaleciau laikytis.Noriu klaikiai ir koses,grikius valgau,duonos irgi nusiperku.Ar pilno grudo trapuciu.Man reikia tokio dalyko kai sumustinis:-)Vaisiu klausimu kaip nuo grandines nutrukus is viso.Baltu miltu produktu retokai paragauju.Siaip bandau saika islaikyt.Jei pvz blynu pavalgau,tai tada jokiu negeru dalyku neleidziu valgyti.Saldumynu irgi nevalgau.O su tom priemonem i maksti si men labai saikingai kazkaip iseina.Menesio pradzioje keleta dienu jogurto naudojau ir karta Vagisano.Db vel turiu jogurto,pasiliksiu sauksteli kita ir tam reikalui:D
Siaip man skyre Vagisano kremo,ne zvakuciu,del m.issausejimo.Veliau is inercijos ta pati nusipirkau.

Atsakyti
As jei pietums pvz suvalgau bulviu koses, tai vakarienei jau valgau salotas smile.gif.
O kaip jums jausmas po jogurto? As naudoju kapsules probiotiku, bet brangios jos labai. Po jogurto jokio deginimo ar panasiai pojucio nera?
Atsakyti
Ne,jokio nemalonaus pojucio bent man nera.Man ir nesmirda,jauciasi rugstokas kvapas,bet jau prie pat nosies prikisus:-)Siaip mano situacija kita-MB retai namie buna,o jei buna,ryte patalus negalim pakedent,nes vaikai mazameciai strikineja aplink.
Siaip probiotiku kainos rimtai kosmines.Aisku,ovulese tu bakteriju rusiu daugiau,bet man gerai ir jogurtas.Tiesa,as jo nedaug,kokius 2-3ml susisvirksciu,kad neteketu viskas atgal.
Atsakyti
Mane kamuoja paranoja, kad vel gali atsinaujinti...Bijau isdarkyt Ph su jogurtu.Galvoju gal negailet pinigu ir panaudot tas kapsules koki menesi visa laika, o po to tik po kokio aktyvesnio veiksmo biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane daugiau nebesikartoja, tfu 3 kartus, kad neprisikarksejus.
Atsakyti