Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Magnifique @ 2014 07 02, 11:01)
Mhm...tepinėlis IDEALUS. blink.gif  Nežinau ką galvot, bet žvakutes sunaudosiu jau. Gydytoja buvo 100proc. tikra, kad candida bus, nes išskyros balkšvos ir visi kiti požymiai- perštėjimas, patinimas, skausmas, niežėjimas, sutrūkinėjusi gleivinė,žodžiu, kaip tepinėlis gali būti tobulas- nežinau, nes savijauta tikrai ne kažkokia. doh.gif  Jau pirmą tą gaminamą žvakutę šianakt sunaudojau, bet dieną ištempiu tik su clotrimazolo tepaliuko pagalba.

Idomiai g.gif . Gal sumaise tepineli su kazkieno kito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 07 02, 12:28)
Idomiai  g.gif . Gal sumaise tepineli su kazkieno kito  biggrin.gif

Neįsivaizduoju, žinokit, nes gyd. pas kurią buvau atostogose jau, tai paskambinau akušerei, kurios nr. davė, ji kompe pažiūrėjo, pasakė, kad idealus nors gydytoja iškart sakė, kad pienligė, pagal balkšvas išskyras doh.gif doh.gif nu,jokio skirtumo, svarbu žvakutes turiu, sunaudosiu, žiūrėsiu kaip bus toliau, bet vis tiek įdomiai sakyčiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 07 02, 11:41)
Neįsivaizduoju, žinokit, nes gyd. pas kurią buvau atostogose jau, tai paskambinau akušerei, kurios nr. davė, ji kompe pažiūrėjo, pasakė, kad idealus nors gydytoja iškart sakė, kad pienligė, pagal balkšvas išskyras doh.gif  doh.gif  nu,jokio skirtumo, svarbu žvakutes turiu, sunaudosiu, žiūrėsiu kaip bus toliau, bet vis tiek įdomiai sakyčiau... g.gif

kai pabaigsi gydyma, pasakyk ar padejo zvakutes
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 07 02, 12:01)
Mhm...tepinėlis IDEALUS. blink.gif  Nežinau ką galvot, bet žvakutes sunaudosiu jau. Gydytoja buvo 100proc. tikra, kad candida bus, nes išskyros balkšvos ir visi kiti požymiai- perštėjimas, patinimas, skausmas, niežėjimas, sutrūkinėjusi gleivinė,žodžiu, kaip tepinėlis gali būti tobulas- nežinau, nes savijauta tikrai ne kažkokia. doh.gif  Jau pirmą tą gaminamą žvakutę šianakt sunaudojau, bet dieną ištempiu tik su clotrimazolo tepaliuko pagalba.

Gal kazka tepet ar dejot zvakute pries darant tepineli? Man kazkada buvo taip, kad patepliojau su clotrimazoliu tik atsiradus pozymiams ir kita diena nuejau pas daktere, tai irgi apziuroj pasake, kad tikrai pienlige, o rezultatai atejo neigiami..
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 07 02, 12:49)
Gal kazka tepet ar dejot zvakute pries darant tepineli? Man kazkada buvo taip, kad patepliojau su clotrimazoliu tik atsiradus pozymiams ir kita diena nuejau pas daktere, tai irgi apziuroj pasake, kad tikrai pienlige, o rezultatai atejo neigiami..

Nu ne,neturejau nieko ir nieko netepiau ir nesidejau zvakuciu,o ir megini paeme visai nuo gimdos kaklelio.
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 07 02, 12:46)
kai pabaigsi gydyma, pasakyk ar padejo zvakutes

Butinai parasysiu. Siaip manau,kad turetu padet,nes zvakute tos is esmes nuo visko. Sudetyje ir nistatinas,nuo grybo ir antibiotikas jei bacila ir metronidazolis uzdegimams slopint.
Atsakyti
gal butu atsiliepimu apie mycosyst? atsimenu bandziau kazkada, bet neaatsimenu kuriam laukui padejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 06 26, 21:56)
Aciu dievui, man tokiu pozymu nera  blush2.gif . Isskyru nedaug ir jos vos baltos, bet man tikrai jau paranoja vystos. Vis stebiu ar nera isskyru pagausejimo, nes atrodo, kad jei vel prasides zaraza, tai iskart zvakutes susidesiu, kol sienom nelipu. Del to ir gaunas, kad stebiu triusikus su mikroskopu ir vis pienliges smekla vaidenas  biggrin.gif .
Smekla, ar ne, nepradesiu as dabar pyragu kimst (nors ir noris) ir vistiek pries valgi citrinis sultys gersiu, vakarais cesnakas, viena kapsule probiotiku per diena ir maziausiai du indeliai jogurto. Vsio, rezimas visam gyvenimui  biggrin.gif .
Beje, is paskutinio skaityto mokslinio straipsnio supratau, kad ne visi lactobacilus yra vienodai veiksmingi kovojant uz teisinga flora smile.gif. Ir supratau kodel man gydytojas specialius probiotikus israsineja, skirtus pienliges aukoms. Ju sudetis skiriasi nuo kitu probiotiku.

Amelie, gal galima plačiau kokie tai probiotikai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2014 07 02, 18:01)
Amelie, gal galima plačiau kokie tai probiotikai?  4u.gif

Orogyn, bet as ne LT gyvenu ir nzn ar ju butu galima rasti. Bet manau, kad galima rasti kito gamintojo su tokia pacia arba panasia sudetimi smile.gif.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Merginos, gal kuri vartojot Lomexin600 (čia ta pakuotė, kur yra viena kapsulė)? Vaistininkė pasiūlė, tą vieną sunaudojau, poveikis minimalus. Kažkur internete radau, kad po 3-4 dienų dar reikėtų pakartoti, tada dar.
Pasidalinkit patirtim, kas esat vartoję: kiek laiko naudojot? Ar padėjo?
Atsakyti
QUOTE(alkaja @ 2014 07 03, 16:29)
Labas 4u.gif
Merginos, gal kuri vartojot Lomexin600 (čia ta pakuotė, kur yra viena kapsulė)? Vaistininkė pasiūlė, tą vieną sunaudojau, poveikis minimalus. Kažkur internete radau, kad po 3-4 dienų dar reikėtų pakartoti, tada dar.
Pasidalinkit patirtim, kas esat vartoję: kiek laiko naudojot? Ar padėjo?

Esu seniau vartojus, palaukit keleta dienu, turetu praeit, dar galit kremuka isoriskai pasitepliot.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 07 03, 16:57)
Esu seniau vartojus, palaukit keleta dienu, turetu praeit, dar galit kremuka isoriskai pasitepliot.

Nuo tos vienos kapsulės turėtų praeit? Kremas, kaip suprantu, irgi Lomexin?

Atsakyti
QUOTE(alkaja @ 2014 07 03, 17:10)
Nuo tos vienos kapsulės turėtų praeit? Kremas, kaip suprantu, irgi Lomexin?

Taip, lomexin pardavinejamos arba trys zvakutes po 200mg trim dienom arba viena 600mg, tad turetu uztekti ir vienos 600mg zvakutes, simptomai man kiek atsimenu po kazkur 4-5d praeidinedavo, bet as labai seniai jas naudojus.
Kremuka ir zvakutes kombinuoju dabar susirgus, bet vartoju canesten zvakutes ir ju tepaliuka.
Atsakyti