QUOTE(LABBRA @ 2014 07 09, 13:52)
Sveikutės

Prisijungiu prie jūsų su savo nesibaigiančiomis bėdomis..Jaučiu kvailai nuskambės klausimas,bet kaip išgydyti tą prakeiktą pienligę??????
As prasyciau gydytojos ilgalaiko flukonozolio kurso, o ne kyst tabletyte viena kas dvi savaites bele kaip ir ok

.
Jeigu tiket prisiekusiu grybelio zudytoju patarimais, turi pakeisti mityba t.y. nevartoti produktu, kuriuos grybelis megsta ir vartoti priemones, bei maista, kurio grybelis nemegsta, plius probiotikus, naturaliai tiek zarnyno tiek maksties florai itkurti.
Nuosirdziai, jei as buciau tu, tai pirma nueiciau pas gine ir prasyciau prevencinio gydymo, siekiant sunaikinti priezastis, o ne tik simptomams apdirbti. Taip pat, prasyciau seimos gydytojo daryti ismatu analize ir tikrinti ar tikrai ir ten grybelis veisiasi (tyrimo rezultatas beje ir man idomus butu). Ir eiciau pas gastroenterologa, kad jis padetu isgyvendint candida is zarnyno, jei ji ten yra.
As asmeniskai pasiekiau ta stadija, kai jau emiau nebetiketi ta musu savigyda ir galu gale, man nuo tos dietos ima vaziuoti stogas. Ta stadija, kai gali ka nors nuzudyti uz gabaleli sokoladinio pyrago. Ar tipo nusiteikti dabar ant salotu visa gyvenima ir gyventi?
As asmeniskai laikausi sitos dietos
http://www.homosanit...zes_nugalejimas.
Dabar prie dietos jau pridejau kai kuriuos produktus, pvz juoda duona su stambiais grudais. Bet vis dar pries valgi geriu citrinos sultys (galiu sau ta leisti, nes mano skrandzio rugstingumas mazas. Siaip su rugstimis skrandyje reikia atsargiai, su protu), kas vakara nuryju cesnaka susmulkinta gabaleliais (nekramtau, tai kita diena negasdinu zmoniu kvapu is burnos), geriu probiotikus, suvalgau du indelius jogurto per diena, pora kartu per savaite panaudoju probiotiku kapsules i maksti. Jei tiket paskutiniu tepineliu rezultatais, pienliges pas mane jau nebera.
Anyway, vertink viska kritiskai, kas tinka man, netinka tau, ir dar nei as, nei kas kitas sitam forume nera gydytojas ir dave durna patarima uz savo veiksmus neatsakysim. Pries imantis visokiu drastisku priemoniu, net ir sitos dietos, ar cesnaku ryjimo gabalais, as manau visada verta pasitarti su gydytojais.
Gal as esu blogas patarejas, bet man igryso jau ta savigyda iki gyvo kaulo, be to, kasdien geriant net ir ramuneliu arbata galima prisidaryti zalos, todel jei tektu viska isgyventi is naujo, as daugiau eiciau pas gydytojus ir maziau uzsiimineciau saviveikla.
Paskutini karta, kai ejau pas gydytoja isvardinau visas prevencines priemones, kurias naudoju, tai ji sake, kad darau viska ok ir nei pridet, nei atimt nieko negali, tik del dietos pakomentavo, kad nera moksliniu irodymu, jog ji veikia.