Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Magnifique @ 2014 07 02, 13:01)
Mhm...tepinėlis IDEALUS. blink.gif  Nežinau ką galvot, bet žvakutes sunaudosiu jau. Gydytoja buvo 100proc. tikra, kad candida bus, nes išskyros balkšvos ir visi kiti požymiai- perštėjimas, patinimas, skausmas, niežėjimas, sutrūkinėjusi gleivinė,žodžiu, kaip tepinėlis gali būti tobulas- nežinau, nes savijauta tikrai ne kažkokia. doh.gif  Jau pirmą tą gaminamą žvakutę šianakt sunaudojau, bet dieną ištempiu tik su clotrimazolo tepaliuko pagalba.

Tikrai taip gali būti, aš pora metų myniau pas gydytoją slenkstį, tyrimai niekada nerodė kandidos, nors tikrai ją turėjau. Tai gydytoja sakė, kad taip būna. Ir jei nerodo tepinėlis, skiria gydymą pagal požymius
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 07 03, 18:19)
Kremuka ir zvakutes kombinuoju dabar susirgus, bet vartoju canesten zvakutes ir ju tepaliuka.

Ačiū.

Dar klausimas - o kaip dažnai Jums pasikartoja pienligė? Negi negalima kokiu nors būdu išsigydyt visam laikui???
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Prisijungiu prie jūsų su savo nesibaigiančiomis bėdomis..Jaučiu kvailai nuskambės klausimas,bet kaip išgydyti tą prakeiktą pienligę?????? unsure.gif Gėriau ir Flucoric kapsulę ir žvakių dėjau įvairių,praeina porai gerų savaičių ir vėl iš naujo..O gine tik rašo tabletes geriamas ir žvakeles toliau,užburtas ratas gavosi.Itariu,kad ten floros nebėra visiškai jokios,gal dėl to ištisai grybas sukyla. g.gif Gal galite kažka patarti,gal kokiu laktobakterijų reiktų panaudoti,parūgštinti kažkaip terpę ? Keista,kad ginekologė nieko nepataria,tik vaistais gydo..Žodžiu HELP forumietės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LABBRA: 09 liepos 2014 - 13:53
QUOTE(alkaja @ 2014 07 03, 19:57)
Ačiū.

Dar klausimas - o kaip dažnai Jums pasikartoja pienligė? Negi negalima kokiu nors būdu išsigydyt visam laikui???

QUOTE(LABBRA @ 2014 07 09, 14:52)
Sveikutės  smile.gif Prisijungiu prie jūsų su savo nesibaigiančiomis bėdomis..Jaučiu kvailai nuskambės klausimas,bet kaip išgydyti tą prakeiktą pienligę?????? unsure.gif  Gėriau ir Flucoric kapsulę ir žvakių dėjau įvairių,praeina porai gerų savaičių ir vėl iš naujo..O gine tik rašo tabletes geriamas ir žvakeles toliau,užburtas ratas gavosi.Itariu,kad ten floros nebėra visiškai jokios,gal dėl to ištisai grybas sukyla. g.gif  Gal galite kažka patarti,gal kokiu laktobakterijų reiktų panaudoti,parūgštinti kažkaip terpę ? Keista,kad ginekologė nieko nepataria,tik vaistais gydo..Žodžiu HELP forumietės  4u.gif

Man atrodo visos noretu zinoti ta stebuklinga vaista, bet kad tokio nera deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LABBRA @ 2014 07 09, 13:52)
Sveikutės  smile.gif Prisijungiu prie jūsų su savo nesibaigiančiomis bėdomis..Jaučiu kvailai nuskambės klausimas,bet kaip išgydyti tą prakeiktą pienligę??????

As prasyciau gydytojos ilgalaiko flukonozolio kurso, o ne kyst tabletyte viena kas dvi savaites bele kaip ir ok smile.gif.
Jeigu tiket prisiekusiu grybelio zudytoju patarimais, turi pakeisti mityba t.y. nevartoti produktu, kuriuos grybelis megsta ir vartoti priemones, bei maista, kurio grybelis nemegsta, plius probiotikus, naturaliai tiek zarnyno tiek maksties florai itkurti.
Nuosirdziai, jei as buciau tu, tai pirma nueiciau pas gine ir prasyciau prevencinio gydymo, siekiant sunaikinti priezastis, o ne tik simptomams apdirbti. Taip pat, prasyciau seimos gydytojo daryti ismatu analize ir tikrinti ar tikrai ir ten grybelis veisiasi (tyrimo rezultatas beje ir man idomus butu). Ir eiciau pas gastroenterologa, kad jis padetu isgyvendint candida is zarnyno, jei ji ten yra.
As asmeniskai pasiekiau ta stadija, kai jau emiau nebetiketi ta musu savigyda ir galu gale, man nuo tos dietos ima vaziuoti stogas. Ta stadija, kai gali ka nors nuzudyti uz gabaleli sokoladinio pyrago. Ar tipo nusiteikti dabar ant salotu visa gyvenima ir gyventi? ax.gif
As asmeniskai laikausi sitos dietos
http://www.homosanit...zes_nugalejimas.
Dabar prie dietos jau pridejau kai kuriuos produktus, pvz juoda duona su stambiais grudais. Bet vis dar pries valgi geriu citrinos sultys (galiu sau ta leisti, nes mano skrandzio rugstingumas mazas. Siaip su rugstimis skrandyje reikia atsargiai, su protu), kas vakara nuryju cesnaka susmulkinta gabaleliais (nekramtau, tai kita diena negasdinu zmoniu kvapu is burnos), geriu probiotikus, suvalgau du indelius jogurto per diena, pora kartu per savaite panaudoju probiotiku kapsules i maksti. Jei tiket paskutiniu tepineliu rezultatais, pienliges pas mane jau nebera.
Anyway, vertink viska kritiskai, kas tinka man, netinka tau, ir dar nei as, nei kas kitas sitam forume nera gydytojas ir dave durna patarima uz savo veiksmus neatsakysim. Pries imantis visokiu drastisku priemoniu, net ir sitos dietos, ar cesnaku ryjimo gabalais, as manau visada verta pasitarti su gydytojais.
Gal as esu blogas patarejas, bet man igryso jau ta savigyda iki gyvo kaulo, be to, kasdien geriant net ir ramuneliu arbata galima prisidaryti zalos, todel jei tektu viska isgyventi is naujo, as daugiau eiciau pas gydytojus ir maziau uzsiimineciau saviveikla.
Paskutini karta, kai ejau pas gydytoja isvardinau visas prevencines priemones, kurias naudoju, tai ji sake, kad darau viska ok ir nei pridet, nei atimt nieko negali, tik del dietos pakomentavo, kad nera moksliniu irodymu, jog ji veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 09 liepos 2014 - 15:29
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 07 09, 15:23)
As asmeniskai pasiekiau ta stadija, kai jau emiau nebetiketi ta musu savigyda ir galu gale, man nuo tos dietos ima vaziuoti stogas. Ta stadija, kai gali ka nors nuzudyti uz gabaleli sokoladinio pyrago. Ar tipo nusiteikti dabar ant salotu visa gyvenima ir gyventi?  ax.gif

todel jei tektu viska isgyventi is naujo, as daugiau eiciau pas gydytojus ir maziau uzsiimineciau saviveikla.
Paskutini karta, kai ejau pas gydytoja isvardinau visas prevencines priemones, kurias naudoju, tai ji sake, kad darau viska ok ir nei pridet, nei atimt nieko negali, tik del dietos pakomentavo, kad nera moksliniu irodymu, jog ji veikia.

lotuliukas.gif Ameli, tu tikra pankė, tau viskas bus gerai vien todėl.
Dieta neturi būti prievolė, kitaip ji neveikia. Jei važiuoja stogas, reikia valgyti šokoladinį pyragą. Bet pakeliui galvoti apie tai, kodėl tavo gyvenimo prasmė susiveda į šokoladinį pyragą. Ir kai dašils, paaiškės, kad šokoladai visai neesminis reiškinys gyvenime. smile.gif

Jeigu su gydytojų nurodymais mes išsigydytume, tai savigyda neišplauktų dienotvarkėj. Blin, piliulės padeda tik tam kartui. O jei to neužtenka, tenka pačioms galvot ir suktis, bo daktarai linkę spręsti problemas trumpam, nesirūpindami, kas bus po to.

Aš atostogavau, neužvingiavau čia porą savaičių. Kas klausė apie Octeniseptą - mano bėdos prasidėdavo išorėje ir po to lįsdavo gylyn. Atitinkamai purkšdavau, kur problema. Į gilumas turėjau spec. antgalį, jo vaistinėse nėra, užsisakinėjau internetu.

Chronišką pienligę galima įveikti, aš gyvas liudininkas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2014 07 13, 23:44)

Aš atostogavau, neužvingiavau čia porą savaičių. Kas klausė apie Octeniseptą - mano bėdos prasidėdavo išorėje ir po to lįsdavo gylyn. Atitinkamai purkšdavau, kur problema. Į gilumas turėjau spec. antgalį, jo vaistinėse nėra, užsisakinėjau internetu.

Chronišką pienligę galima įveikti, aš gyvas liudininkas  4u.gif

issigydet su octenisept? smile.gif
Atsakyti
Laba visoms,
vargstu ir as su pienlige ar tai dar kokiu biesu-isskyros, kartais perstejimas, diskomforto jausmas..Nuejau pas gina del gimdos kaklelio tyrimo, tai negalejo jo daryt, nes buvo baisingai daug isskyru. Paeme tepineli ir nelaukiant atsakymo liepe naudoti Macmiror zvakutes. Sunaudojau ir uzbegau suzinot atsakymu, pasirodo pienliges nerasta,rodo nedideli uzdegima ir galimai geruju bakteriju trukuma doh.gif Supykusi nuejau pas kita ginekologe privaciai, ji atsizvelgusi i tepinelio tyrima skyre geriamus antibiotikus, po ju jei prireiks, zvakutes nuo pienliges, o galop gerasias bakterijas i maksti. Tiesa, dar geriamus probiotikus puse metu pagerti. Dabar taip ir gydausi, nors akivaizdaus pagerejimo nejauciu schmoll.gif Maciau yra zvakuciu su arbatmedziu, gal esat kuri naudojusi, gal padejo? Vis mastau kaip dar cia sau padejus....
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 07 14, 12:33)
issigydet su octenisept?  smile.gif

Ir su juo. Greta krūvos kitų priemonių gleivinei, kūnui ir sielai. Todėl sunku supaisyt, kas sugrojo pirmu smuiku. Turbūt viskas kartu. Bet Octeniseptas man kelia pasitikėjimą, ūmias fazes užgesindavo, kai jau kiti vaistai nebepajėgdavo nieko padaryti.
Atsakyti
protingas straipsniukas
http://www.delfi.lt/...s.d?id=65018729
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 07 14, 23:23)

tikrai thumbup.gif dabar tos knygos uzsimaniau g.gif
nes pirma karta bandau iveikti pienlige naturaliais budais unsure.gif anksiau kai reciau kankindavo, tikdavo ir zvakutes, bet dabar jau trecias ciklas kai vidury jo, islenda sita bjaurybe doh.gif tad manau zvakutes davar butu issigelbejimas siam kartui, bet kita cikla vel viskas kartotusi doh.gif tai i trasa isejo arbatmedziu+kokosu aliejaus "zvakutes", apsiplovimai medetku arbata ir sodos tirpalu, multi gyn activ gelis ir suknioji dalis- dieta pries candia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2014 07 13, 22:44)
lotuliukas.gif Ameli, tu tikra pankė, tau viskas bus gerai vien todėl.
Dieta neturi būti prievolė, kitaip ji neveikia. Jei važiuoja stogas, reikia valgyti šokoladinį pyragą. Bet pakeliui galvoti apie tai, kodėl tavo gyvenimo prasmė susiveda į šokoladinį pyragą. Ir kai dašils, paaiškės, kad šokoladai visai neesminis reiškinys gyvenime.  smile.gif

Jeigu su gydytojų nurodymais mes išsigydytume, tai savigyda neišplauktų dienotvarkėj. Blin, piliulės padeda tik tam kartui. O jei to neužtenka, tenka pačioms galvot ir suktis, bo daktarai linkę spręsti problemas trumpam, nesirūpindami, kas bus po to.

Nejauciu, kad mano gyvenimo prasme yra maiste, bet visgi as manau, kad visada ir visur reikia tureti saika - tiek kemsant pyragus, tiek pilant alieju ant salotu smile.gif. Kitas dalykas, kad pradejus laikytis dietos emiau sirgti per visus galus.

O as gailiuosi, kad is gydytoju nereikalavau daugiau, nes jie seniai galejo padaryti zarnyno tyrima, ar ten nera candidos ir taikyti sistemini ir ilga gydyma, o ne zaist su zvakutem kas 3 savaites.

Kol kas pienliges fronte ramu, jei kas, iskart eisiu darytis tyrimu ir keliausiu pas gydytoja smile.gif.
Atsakyti