Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(pauliuzas @ 2013 05 10, 07:50)
Šią žiemą darysiu projektą. Priiminėsiu užsakymus pomidorų ir kitų augalų daigams, pagal veisles, įvairiais kiekiais. ir stiprius gerus kokybiškus daigus kuriuos užsakinėsite parduosiu užsakovams balandžio mėnesį, visus sveikus ir gražius, jei netiks galėsite atsisakyti užsisakiusieji, parodysiu vaizdą nuotraukose, nes turiu galimybę ir vietos auginti jų daug.

tai gal iki to laiko vertėtų parodyti ir šiųmetinius daigus bei tolesnį jų augimą bei derėjimą.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 10, 09:31)
tai gal iki to laiko vertėtų parodyti ir šiųmetinius daigus bei tolesnį jų augimą bei derėjimą.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 05 10, 07:57)
3. Ar ne per maži sprindiniai keliauti į šiltnamį?

manau, ne smile.gif Nebent šiltnamis bus aplankomas tik savaitgaliais, tai tada gal ir nedrąsu dar palikt.
Bet aš kai kuriuos savus ir vos su dviem lapeliais išnešiau. Puikiai jie ten jaučiasi.
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2013 05 10, 08:06)
sveikos, jūs sodinant kažkokių trašų į dirvą įberiat? čia temos pradžioje rašo, kad magnio miltelių yra gerai įterpti į dirvą sodinant. o kiek? ir ar į visą plotą ar tik į duobutę ir ten sumaišyti su žeme blush2.gif  gal galit papasakoti kaip sodinat? turiu omenyje ar dedat sodindamos kažko papildomai į žemę? ir kokiu atstumu nuo stiebo butelį skirtą laistymui įstatyti? bandysiu šitą laistymo būdą keliems augaliukams.

sodindama aš nieko į žemę nebeįterpiu. Žemė pas mane paruošta iš rudens būna. Bet pasodinusi palaistau Sesoliu arba Powerfeedu.
Manau, kad būtų gerai ne vien magnio įbert, o tiesiog įsigyt pomidorams skirtų subalansuotų trąšų su mikroelementais. Jose bus visko, ko reikia ir nereiks spėliot, kurios kažkokios medžiagos jiems gali trūkt.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 10, 07:31)

Šiaip negenimi yra determinantai, o jie gali būti ir 1,5m. Tiesiog pakartojau.

Va,po tokių aplamų paiškinimų ir suabejoju savo patirtimi ir realijomis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 10, 08:31)

Šiaip negenimi yra determinantai, o jie gali būti ir 1,5m. Tiesiog pakartojau.

O tai kaip su stambiavaisiais tokiais kaip Apelsin, Rozovyj miod? Tuos turbūt vistiek reikia kokiais dviem stiebais augint, nors ir rašo, kad metriniai tik užaugs?
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 05 10, 10:01)
Va,po tokių aplamų paiškinimų ir suabejoju savo patirtimi ir realijomis  thumbup.gif

taip aplamai yra ir nurodoma - indeterminantai genimi arba 2 stiebais auginami, determinantai - negenimi. O realiai, kiekviena augintoja pasirenka pagal savo poreikius ir veislės ypatybes.

QUOTE(*Inga:) @ 2013 05 10, 10:08)
O tai kaip su stambiavaisiais tokiais kaip Apelsin, Rozovyj miod? Tuos turbūt vistiek reikia kokiais dviem stiebais augint, nors ir rašo, kad metriniai tik užaugs?

šiuos rekomenduoja 3 stiebais augint wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2013 05 10, 09:08)

Rozovyj miod aš dviem stiebais dabar paleidus. Kažkaip netikiu, kad jie vos metro užaugs unsure.gif
Gal reiks Gaudvilės paklausyt ir pabandyt kelis trim stiebais paleist?.. Lauke, pvz.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 10, 10:57)

Papildyta:
sodindama aš nieko į žemę nebeįterpiu. Žemė pas mane paruošta iš rudens būna. Bet pasodinusi palaistau Sesoliu arba Powerfeedu.

Sakykit Sesolį ir poerfeeda kur pirkot? ax.gif Nes jei gerai pamenu kaip ir nebėra parduotuvės Kaune netoli ažuolyno.Ar aš maišau kažką g.gif
Atsakyti
Kas auginate daigus Apelsinas, ar jūsų lapeliai irgi pūkuoti labiau nei kitų veislių? Nes mano tokie pūkuotukai.
Sakau ar nebus ir vaisiai pūkuoti g.gif
Atsakyti
Šiltnamyje pomidorai apsigyveno balandžio 30 vakarą. Iki dabar dar nelaisčiau, bet ryt iš ryto jau planuoju palieti. Kiek maždaug litrais vienam krūmui būtų tas "gausiai palaistyti"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 10 gegužės 2013 - 10:18
QUOTE(daimura @ 2013 05 10, 10:15)
Šiltnamyje pomidorai apsigyveno balandžio 30 vakarą. Iki dabar dar nelaisčiau, bet ryt iš ryto jau planuoju palieti. Kiek maždaug litrais vienam krūmui būtų tas "gausiai palaistyti"?

Aš laistau maždaug 5l. vienam pomidorui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 05 10, 10:15)

QUOTE(ausrap @ 2013 05 10, 10:32)
Aš laistau maždaug 5l. vienam pomidorui smile.gif

sio metu, kol maziukai tai panasei.... veliau kai jau buna dickiai ~10l vienam
Atsakyti