Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(tany @ 2013 05 10, 10:41)
sio metu, kol maziukai tai panasei.... veliau kai jau buna dickiai ~10l vienam

Dėkui atsakiusioms, dabar aiškiau 4u.gif
Atsakyti
as itariu kad mano Jablaki'ams na snegu truksta fosforo g.gif virsunes pradejo labai svieseti ir isryskejo vieletines kraujagysles. Gal uzvestie ant kelio-pamirsau kuom gerai butu patrest g.gif ar dilgeliu eit ieskot

nors panasu ir i mangano trukuma g.gif
foto ne mano bet atrodo beveik kaip cia.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 10 gegužės 2013 - 10:58
Superfosfatas 4u.gif Tik nuotraukoj tai nei violetinių gyslų, nei violetinės lapų antro pusės nesimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 10 gegužės 2013 - 11:00
QUOTE(Zirzė @ 2013 05 10, 11:53)
as itariu kad mano Jablaki'ams na snegu truksta fosforo g.gif virsunes pradejo labai svieseti ir isryskejo vieletines kraujagysles. Gal uzvestie ant kelio-pamirsau kuom gerai butu patrest g.gif ar dilgeliu eit ieskot

nors panasu ir i mangano trukuma g.gif
foto ne mano bet atrodo beveik kaip cia.

Šitoj foto tai aš jokių violetinių gyslelių nematau.
Pas mane irgi fioletavos pasidarė,kai žemėn sukišau, nes dirva per šalta buvo. Todėl tiek fosforo,tiek mangano dėl to neįsisavina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 10, 11:58)
Superfosfatas  4u.gif Tik nuotraukoj tai nei violetinių gyslų, nei violetinės lapų antro pusės nesimato.

Man vat klausimas vis neramina. Jeigu augalas dėl šaltos dirvos nesugeba įsisavinti to fosforo, tai ar patręšus sugebės? Gi dirva tai nepašyla dėl to.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 10, 12:22)
Man vat klausimas vis neramina. Jeigu augalas dėl šaltos dirvos nesugeba įsisavinti to fosforo, tai ar patręšus sugebės? Gi dirva tai nepašyla dėl to.

http://www.seklos.lt...i.16902-336_406 su šiom trašom patręštus daigus išsiunčiau į kaimą, o kadangi šiltnamis dar nebuvo paruoštas, mama juos sustatė šaltam ir neitin šviesiam ūkiniam. Prastypsojo tam šaldytuve pora sav. kai nuvažiavau "gelbėt savo vaikų", radau juodžalius gražuolius, nė žymės, kad jiems buvo šalta ar tamsu. Manau jog jie išliko tam "sibire" tik trašų dėka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 05 10, 12:22)

matai, pomidorai yra labai ėdrūs ir jei sodinami į tą pačią vietą kelintą sezoną, gali būti ir taip, kad ne tik dėl žemesnės temperatūros neįsisavina, bet besivystant dirvožemy ima trūkti fosforo. Todėl nuo seno kiekvienam į duobutę po žuvę deda.

Pas mane pačią kurmis vis išverčia labai gražų pajūrio smėliuką, o smėly ir taip greit visos medžiagos išsiplauna. Tai nori nenori tenka arba iš rudens ar sodinant papildomai įterpt vienanarių trąšų wink.gif
Papildyta:
QUOTE(gekoniuke @ 2013 05 10, 12:49)
radau juodžalius gražuolius

pomidorai turi būti nei per šviesios, nei per tamsios žalios spalvos 4u.gif Kai per tamsi, irgi negerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 10, 12:57)
matai, pomidorai yra labai ėdrūs ir jei sodinami į tą pačią vietą kelintą sezoną, gali būti ir taip, kad ne tik dėl žemesnės temperatūros neįsisavina, bet besivystant dirvožemy ima trūkti fosforo. Todėl nuo seno kiekvienam į duobutę po žuvę deda.

Pas mane pačią kurmis vis išverčia labai gražų pajūrio smėliuką, o smėly ir taip greit visos medžiagos išsiplauna. Tai nori nenori tenka arba iš rudens ar sodinant papildomai įterpt vienanarių trąšų wink.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 10, 12:)
pomidorai turi būti nei per šviesios, nei per tamsios žalios spalvos  4u.gif Kai per tamsi, irgi negerai wink.gif

žinau doh.gif tikiuos iki nokimo permaitinimas išsivaikščios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2013 05 10, 09:49)
Sakykit Sesolį ir poerfeeda kur pirkot? ax.gif  Nes jei gerai pamenu kaip ir nebėra parduotuvės Kaune netoli ažuolyno.Ar aš maišau kažką  g.gif

čia mano pernykštės atsargos, kurios jau irgi į pabaigą. Pirkti, deja, nerandu ir aš.
Šiandien Žaliajam centre pirkau biologines trąšas pomidoram. Man rodos, vokiškos. Dabar akcija - 750 g kainuoja 9,99 vietoj 14,99. Pirkau ir pomidorams, ir braškėms.
Kaip tik Gekoniukė ir paveikslėlį jų parodė smile.gif Tik aš mažesnėm pakuotėm pirkau. Tokiom
http://pigu.lt/sodas..._npk?id=3889901
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 gegužės 2013 - 12:21
QUOTE(saintlina @ 2013 05 10, 13:14)
čia mano pernykštės atsargos, kurios jau irgi į pabaigą. Pirkti, deja, nerandu ir aš.
Šiandien Žaliajam centre pirkau biologines trąšas pomidoram. Man rodos, vokiškos. Dabar akcija - 750 g kainuoja 9,99 vietoj 14,99. Pirkau ir pomidorams, ir braškėms.
Kaip tik Gekoniukė ir paveikslėlį jų parodė  smile.gif Tik aš mažesnėm pakuotėm pirkau. Tokiom
http://pigu.lt/sodas..._npk?id=3889901

naudosiu tokias jau trečius metus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 10, 10:14)

šiuos rekomenduoja 3 stiebais augint wink.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(ausrap @ 2013 05 10, 11:08)
Kas auginate daigus Apelsinas, ar jūsų lapeliai irgi pūkuoti labiau nei kitų veislių? Nes mano tokie pūkuotukai.
Sakau ar nebus ir vaisiai pūkuoti g.gif

Mano tai nepūkuoti nei augalai, nei vaisiai pernai buvo. Pūkuotus tik vienus esu auginus, iš Regilos pirkus buvau, bet jie taip ir vadinosi.
Atsakyti
Vilniuj neprognozuotas lietus, geras, vasarinis, kaip is kibiro su griaustiniu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti