Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(matuke @ 2013 05 10, 12:36)
Vilniuj neprognozuotas lietus, geras, vasarinis, kaip is kibiro su griaustiniu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aš turbūt kitam Vilniuj gyvenu.. nėr jokio lietaus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 05 10, 13:36)
Vilniuj neprognozuotas lietus, geras, vasarinis, kaip is kibiro su griaustiniu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Eeeei, aš taip nežaidžiu, specialiai nuo ryto langus išsiploviau ir lietaus nėr blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 10, 13:39)
aš turbūt kitam Vilniuj gyvenu.. nėr jokio lietaus  blink.gif

Jo, tu kitam mirksiukas.gif einu sonu pro Fabus ir Pasilus
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 10, 13:40)
Eeeei, aš taip nežaidžiu, specialiai nuo ryto langus išsiploviau ir lietaus nėr  blink.gif

Ismuilavai bet neusblizginai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 10, 14:14)
čia mano pernykštės atsargos, kurios jau irgi į pabaigą. Pirkti, deja, nerandu ir aš.

Radau bet Australijoje blink.gif biggrin.gif

http://www.seasol.co...=...&Itemid=124

Keista-geras daiktas, o prekyboje nėra ....
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2013 05 10, 12:42)
Radau bet Australijoje  blink.gif  biggrin.gif
http://www.seasol.co...=...&Itemid=124

Keista-geras daiktas, o prekyboje nėra ....

ai, ten kad yra tai seniai žinom smile.gif Tik paimt nėr kaip.
Matyt, neapsimoka vežt..
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 10, 11:58)
Superfosfatas  4u.gif Tik nuotraukoj tai nei violetinių gyslų, nei violetinės lapų antro pusės nesimato.

nuotraukoje nesimato bet pas mane ant paziu virsuniu gyslos pamele. bet pagal aprasyma del fosforo raso kad sviesesni lapai su pamelusiom gyslom turi buti ant apatiniu lapu. O prie Mangano radau apie virsutinius lapus - tik be melynu gyslu g.gif
Tai kaip db suprast kas aniems yra? Apatine lapu dalis nepamelusi unsure.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 10, 12:57)
matai, pomidorai yra labai ėdrūs ir jei sodinami į tą pačią vietą kelintą sezoną, gali būti ir taip, kad ne tik dėl žemesnės temperatūros neįsisavina, bet besivystant dirvožemy ima trūkti fosforo. Todėl nuo seno kiekvienam į duobutę po žuvę deda.

as i ta pacia vieta sodinu kas antri metai. Siemet i duobutes pyliau po sauja pelenu ir po sauja kompleksiniu mikroelementiniu trasu gabaliukais. Tai negi per nepilnas 2 sav sunaudojo viska. Gal tirkai del saltos zemes g.gif

Pas mane dar nelyja bet zaibai ir perkunas oi oi kaip trankosi. Vilniaus pakrasty fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 10 gegužės 2013 - 12:46
QUOTE(Zirzė @ 2013 05 10, 11:53)
as itariu kad mano Jablaki'ams na snegu truksta fosforo g.gif virsunes pradejo labai svieseti ir isryskejo vieletines kraujagysles. Gal uzvestie ant kelio-pamirsau kuom gerai butu patrest g.gif ar dilgeliu eit ieskot

nors panasu ir i mangano trukuma g.gif
foto ne mano bet atrodo beveik kaip cia.

Nu ir mano panašūs (anksčiau klausiau, kas per bėda), tik maniškiai dar ir nutriušę kažkie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 05 10, 07:57)
2. Auginu dabar platikiniame vazonėlyje ir laikau stiklintame balkone (stiklas nuo grindų iki lubų) arčiausiai stiklo sustatyti. Perlieti negali būti, greičiau "nedalaistyti". Indukai ne maži-normalųs kaip tokiems mažuliukams (na bent jau amno galva).

Tokiom sąlygom labai įkaista būtent vazonėlis ir šaknys, ir gal dėl to augalas stresuoja. Aš pernai balkoniniams net baltu popierium dengiau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 10, 14:44)
ai, ten kad yra tai seniai žinom  smile.gif  Tik paimt nėr kaip.
Matyt, neapsimoka vežt..

Jei Angluose užmatysit tai šūktelkit 4u.gif
Su jais paprasčiau parsigabent būtų smile.gif
Atsakyti
o sitas:

http://www.eurogeles...?productID=3011

cia tas pats apie ka jus kalbate ar ne
nes raso kad turi parduotuvej, tai ir australijos nereikia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carinjo @ 2013 05 10, 15:17)
o sitas:

http://www.eurogeles...?productID=3011

cia tas pats apie ka jus kalbate ar ne
nes raso kad turi parduotuvej, tai ir australijos nereikia...  biggrin.gif

Tai va,kad šitas pagal mane jau užsidaręs.
Pernai mažai aš to gėrio papirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 05 10, 13:51)
Nu ir mano panašūs (anksčiau klausiau, kas per bėda), tik maniškiai dar ir nutriušę kažkie  unsure.gif

butent Jablaki na snegu? Jei taip tai ir pas mane jie nera isvaizdus. O salimais auga golden cheriai. Tai tokie tvirti stambus. Grazios zalios spalvos. Jablakiai pries herius tikrai nususe atrodo biggrin.gif reiks veliau pafotkinti smile.gif parodyt apie ka kalbu
Atsakyti