QUOTE(Ex @ 2013 05 15, 09:09)
Prisipažinkit, kuri čia
žiniuonė varažinot, kad Orlinai Snapai bus iki 60 cm? Pas mane jie jau beveik metro ir augimui galo nematyt... apskabiau jiems visas atžalas ir palikau augt dviem stiebais..
Buvo kalbėta apie
Velmožą (60-80cm),
Rozovyj miod ir Clebosolnyj - 50-100cm,
QUOTE(Ex @ 2013 05 15, 09:41)

taip parašyta? berods Gaudvilė sakė, kad žemi, tai aš ir užsiciklinau, pasodinau kaip žemus ir ne ten kur reikia.. gal turi pakiuką su info, aš kažkur nukišau, nerandu.. Rozovy Miod auga vienodai su Kliuv'ais.
Įdėjau tik
Rozovyj miod auginojos fotkę, apie dydžius nieko neminėjau
P.S.
Ate42, buvau vakar seniuose, turi jų pomidorų daigai pavadinimą -
Celsus.

Tomato Celsus F1
Early-maturing hybrid, semi-determinant type. The vegetation period from germination to ripeness makes 95-100 days. The plant is fast growing, height up to 1,5 m. Ripening is highly simultaneous: up to 2-3 clusters at a time. Fruit: flat-round, slightly ribbed, dense, sated red colour, weight 180-200 g. The fruits withstand prolonged storage (about 4 weeks) without quality degradation, have high transportability. Resistant to splitting, corky root, virus of a tobacco mosaic and other diseases: TmAIF2C5N(Ph). Density of planting 2-2,5 plants/m2, planting scheme 50x70 cm. Productivity in glass greenhouses up to 26 kg/m2, in plastic more than 15 kg/m2, in an autumn revolution of 8-10 kg/m2. Value of a hybrid: early-ripeness, high yield, high potential efficiency, large fruit, amicable maturing, high marketability, good keeping quality, complex resistance to agents of basic diseases, transportability.