Ewaldina ir Lemona, jūs ištekėjusios?
Musu naujokei
Ewaldina, turi uzduoti - uzauginti TRIS nusbtabius berniukius.
O jei rimciau, as irgi daznai mastau apie gyvenimo uzduoti, likima, aplinkybes ir ..... Ir kuo toliau galvoji, tuo sunkiau viska suprasti ir pasiklysti. Jauciu - vyrams tokiu minciu nekyla
kinderi, mes apie xs tik svajonėse girdėjom, o nuo l išplerom iki xxxl
nu gal kokiu vienu x ir per daug parašiau
teip ištekėjusios, mano žiniom visos - pirmą aš antrą kart
dėl to ir kabinėjuos prie vyro, juk šitas turėtų būt ne tik geresnis, o žymiai geresnis negu pirmas, nes juk kaip aš galėjau suklyst antrą kart besirinkdama
tie trys mano vaikiai tik laisvalaikis, aš kažkodėl plačiau mąstau, nu kaip man tokiai personai tik tokia užduotis
ativel aplamai paguodei, nes man jau noras link durnūškės traukt buvo, mislijau kad farikt galutinai man
vyram yra taip - atsikeli, pavalgai, į darbą, namo, pavalgai, seksas miegot. ir TAŠKAS, taigi jie taip pavargsta kad tas, kuris iš jų išdrys pareikalaut daugiau - liaudies priešas
tiesa daktaro laidoj toj lietuviškoj, pasakojo kažkada apie vyrų ir moterų smegesis, taigi pas juos ten tuščia todėl ir tokių klausimų nekyla o pas mumi košė, raizgalynė smegenyse, todėl ir sugebam dirbt n darbų vienu metu ir tokie klausimai mumi kyla
QUOTE(ativel @ 2014 01 08, 14:26)
O jei rimciau, as irgi daznai mastau apie gyvenimo uzduoti, likima, aplinkybes ir ..... Ir kuo toliau galvoji, tuo sunkiau viska suprasti ir pasiklysti. Jauciu - vyrams tokiu minciu nekyla 
tie trys mano vaikiai tik laisvalaikis, aš kažkodėl plačiau mąstau, nu kaip man tokiai personai tik tokia užduotis
ativel aplamai paguodei, nes man jau noras link durnūškės traukt buvo, mislijau kad farikt galutinai man
vyram yra taip - atsikeli, pavalgai, į darbą, namo, pavalgai, seksas miegot. ir TAŠKAS, taigi jie taip pavargsta kad tas, kuris iš jų išdrys pareikalaut daugiau - liaudies priešas
O, tai smagu, bus bendros kalbos. Nes ir aš ištekėjusi bei augininame 2 nuostabius vaikus.
Na ir turiu pasidžiaugti, kad mano vyras turbūt ne tipinis lietuvis, o mylintis šeimą, atsidavęs, gelbstintis buityje, kasdien kartojantis, jog myli... Kartu jau 8m. Tikiuosi, taip bus ir toliau.
Užmačiau Ewaldinos profilį - mano sūnus irgi gimęs 2009m, tik pradžioje.
Toks techninis klausimėlis: ar jūs rašote čia dienos meniu, ar sekate svorį, apimtis ir t.t.
Užmačiau Ewaldinos profilį - mano sūnus irgi gimęs 2009m, tik pradžioje.
Toks techninis klausimėlis: ar jūs rašote čia dienos meniu, ar sekate svorį, apimtis ir t.t.
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 08, 14:22)
per 2 metus mano turėtas XS-S dydis "išplero" iki L
Baisu. Apsileidimas visiškas.
O aš turbūt tik į kokį vieną rūbą S dydžio per visą gyvenimą esu tilpus
Pas mane kaip L, taip L..
Nu ant švenčių M tik užsuka
Taip
Kažkada rašydavo kažkas.. O db nematau, kad kas prisiduotų..
Paprastai svorį priduodam kartą per savaitę, pirmadieniais.
Tada kažkuri susistemina, įdeda lentelę, kur matom visus savaitės rezultatus
Net nežinau, kas dabar lentele užsiima?
Oi, Ewaldina, pas tave klausimai labai jau egzistenciniai
Aš savo paskirties net neieškau kol kas
Kas žino, gal man skirta būti kokio mokslininko ar superstar'o mama
Ok, laikinai išsivadavau iš darbų, duosiu kalbos dabar
apsiėmus gi magistrinį parašyti tokiai vištai
dieve dieve... vakar jau daužiau galvą į sieną
MB juokiasi iš manęs
gerai kad jau finišo tiesioji...
ėmiau ir išleidau penktadalį to ką gavau už magistrinį savo svorio reikalams
užsisakiau tokią ale priežiūrą, laukiu pirmų nurodymų, meniu rekomendacijų ir spyrio į subinę... spyrį jau gavau tokį nedidelį... bet kad man stogas nuo darbų važiuoja tai nervus raminu saldainiais
o kai nervus raminu 2 val ryto tai tokie ir rezultatai
ai va ir mano vaikas pradėjo vaikščioti
šiandien buvom pas chirurgę dėl bambutės tai ta pamačius vaiko mėlynes ant kaktos išsigando
cielos 3 ir tokio nenykstančios, pastoviai mėlynos
ir nuo vasario man vėl mokslai ir savo magistrinį reiks rašyti
kai pasižiūriu koks ten durnių laivas tai nesinori ir mokytis, ale laiko turiu tai tą popieriuką reikia susiveikti...
tavo užduotis kuo geriau praleisti savo gyvenimą, kuo daugiau gėrio įnešti į pasaulį
aš netekėjus
ale vaiką turiu
širdy vis dar jaučiuosi 16
stengiuosi negalvoti kiek man iš tikrųjų metų
Šaunuolis vyras
mes su MB dar tik 2 metai kartu, bet irgi dar vis rožiniai akiniai laikosi
kaip kada... užeina bangelė, rašom, nueina, neberašom
svorį priduodam pirmadieniais... apimtis irgi galima matuotis...
o koks tavo svoris?
apsiėmus gi magistrinį parašyti tokiai vištai
ėmiau ir išleidau penktadalį to ką gavau už magistrinį savo svorio reikalams
ai va ir mano vaikas pradėjo vaikščioti
ir nuo vasario man vėl mokslai ir savo magistrinį reiks rašyti
QUOTE(ewaldina @ 2014 01 08, 14:04)
nu kažkaip labai parūpo ne tik kūnas bet ir siela. Kažkaip galvoju kad kiekvienas savo užduotį ateidami turim ir niekaip neišsiaiškinu kokia ta mano užduotis ant šio svieto
tavo užduotis kuo geriau praleisti savo gyvenimą, kuo daugiau gėrio įnešti į pasaulį
QUOTE(ewaldina @ 2014 01 08, 14:34)
aš netekėjus
ale vaiką turiu
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 08, 14:45)
Na ir turiu pasidžiaugti, kad mano vyras turbūt ne tipinis lietuvis, o mylintis šeimą, atsidavęs, gelbstintis buityje, kasdien kartojantis, jog myli... Kartu jau 8m. Tikiuosi, taip bus ir toliau.
Šaunuolis vyras
mes su MB dar tik 2 metai kartu, bet irgi dar vis rožiniai akiniai laikosi
kaip kada... užeina bangelė, rašom, nueina, neberašom
o koks tavo svoris?
Laba, kaip smagu matyt jus visas čia 
*
** ir aš rekordininkė, tad net sarmata temon užeit, pagaliais užplaks
ir aš, ir aš
sveika prisijungus
geras
nu bliam, ir man nekyla
negalvoju apie jokią prasmę, gyvenu ir tiek... bet aš ne vyras, tikrai tikrai ne vyras
ir sekėme ir rašėme, kol neišplerome iki xxl, dabar pasislėpėm giliai krūmuose. Gal pasitaisysim visgi
QUOTE(ewaldina @ 2014 01 08, 10:34)
* aš pati dažnai jus prisimindavau (folksvagenui nostalgija drin drin...)
**Nu o apie svorį... po švenčių pasiekiau rekordą 75kg... Taigi su jumis vėl bandysiu mest
**Nu o apie svorį... po švenčių pasiekiau rekordą 75kg... Taigi su jumis vėl bandysiu mest
*
QUOTE(ativel @ 2014 01 08, 11:56)
Tai va, as uz palaikima Ewaldinai kompanija O kitos??????
ir aš, ir aš
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 08, 12:32)
Norėčiau ir aš į jūsų būrį.
sveika prisijungus
QUOTE(Lemona` @ 2014 01 08, 14:19)
geras
QUOTE(ativel @ 2014 01 08, 15:26)
jei rimciau, as irgi daznai mastau apie gyvenimo uzduoti, likima, aplinkybes ir ..... Ir kuo toliau galvoji, tuo sunkiau viska suprasti ir pasiklysti. Jauciu - vyrams tokiu minciu nekyla
nu bliam, ir man nekyla
QUOTE(ewaldina @ 2014 01 08, 15:34)
kinderi, mes apie xs tik svajonėse girdėjom, o nuo l išplerom iki xxxl
nu gal kokiu vienu x ir per daug parašiau
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 08, 15:45)
ir sekėme ir rašėme, kol neišplerome iki xxl, dabar pasislėpėm giliai krūmuose. Gal pasitaisysim visgi
QUOTE(Jeta @ 2014 01 08, 15:29)
nu bliam, ir man nekyla
negalvoju apie jokią prasmę, gyvenu ir tiek... bet aš ne vyras, tikrai tikrai ne vyras
nu bliam, ir man nekyla
visos toj pačioj baloj tai neplaksim
tikrinai?
QUOTE(Kris_ @ 2014 01 08, 16:31)
* susiimam greit. Pasakok ką čia užsisakei, kas tau svorį kontroliuos? kažkokia internetinė paslauga? sudaryta dieta? Prašom plačiau.
**
QUOTE(Jeta @ 2014 01 08, 15:34)
* susiimam greit. Pasakok ką čia užsisakei, kas tau svorį kontroliuos? kažkokia internetinė paslauga? sudaryta dieta? Prašom plačiau.
**

**
asmeninis treneris internetu
aha... turim temoj pasislėpusį vyrą
Šiuo metu sveriu 76kg (net gėda ir rašyti, jau kai buvau pasiekusi 70kg ribą, apsiverkiau nulipusi nuo svarstyklių, o čia žiū - 76).
Noriu grįžti į 58kg. Tikslas - iki rugsėjo mėnesio.
Ūgis 170cm. Priaugau dėl pasikeitusių aplinkybių gyvenime, viskas susidėjo į krūvą ir figūros palaikymas nuėjo į n-tąją vietą.
Su tom vaikų mėlynėm, tai neišvengiamai. Mano panelė ir antakį buvo prasiskėlus, ir galvytė siūta. Kol sulaukė 1,5m, tuomet baigėsi....
Aktyvistė, tuoj bus 3 jai - tokia pat aktyvi, tik jau atsargesnė.
Vakare parašysiu meniu, būsiu labiau motyvuota - nesinorėtų pasišiukšlinti tik atėjus į temą ir apdrabstyti jos bandelės trupiniais.
Su tom vaikų mėlynėm, tai neišvengiamai. Mano panelė ir antakį buvo prasiskėlus, ir galvytė siūta. Kol sulaukė 1,5m, tuomet baigėsi....
Vakare parašysiu meniu, būsiu labiau motyvuota - nesinorėtų pasišiukšlinti tik atėjus į temą ir apdrabstyti jos bandelės trupiniais.
QUOTE(kinderis_77 @ 2014 01 08, 15:48)
Šiuo metu sveriu 76kg (net gėda ir rašyti, jau kai buvau pasiekusi 70kg ribą, apsiverkiau nulipusi nuo svarstyklių, o čia žiū - 76).
Noriu grįžti į 58kg. Tikslas - iki rugsėjo mėnesio.
Ūgis 170cm. Priaugau dėl pasikeitusių aplinkybių gyvenime, viskas susidėjo į krūvą ir figūros palaikymas nuėjo į n-tąją vietą.
ai, aš gal nesakysiu kiek sveriu