Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(lai @ 2007 10 09, 22:49)
Epidūrą tai tikrai daro.

Tai kur į nugarą suleidžia vaistus, taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra27 @ 2007 10 10, 10:20)
Tai kur į nugarą suleidžia vaistus, taip?  4u.gif

Taip. Geresnio nuskausminimo daugiau ir nėra.
Atsakyti
beskaitant sia tema atsibodo Kat verkslenimai ir nusiskundimai...toks ispudis susidare,kad kazkas pagiria Raeiniu gydytojas-ji tuoj atsiranda ir varo savo dainele... doh.gif zinau tai,kad gerai ten kur musu nera lotuliukas.gif
as pati gimdziau pas gyd A Kiauleikiene.Tariu jai didziuli ACIU.Sesutemis taip pat nesiskundziau,visos paslaugios.Pati gyd Kiauleikiene savaitgali atejo paziureti kaip gyja mano zaizda ir pakeite tvarsti.na vienu zodziu,neturiu jokiu priekaistu jai smile.gif
Guledama Raseiniu ligoninej siame skyriuje-sulauksi tikrai daugiau demesio nei Kaune ar Vilniuj(neturiu omeny privacius gimdymo namus).kiek pazistamu gimde didmiesciuose-tai pakliuvo i konvejeri...nors pinigeliu dave...
Tik nesu patenkinta gyd Sauksteliene.ji man grubi moteris, tikrai netinka dirbti su nestukem... gal musu biolaukai nesutapo ax.gif kai lauksiuosi antro echo darysiuos tikrai kitur,tik ne pas ja... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liutem @ 2007 10 11, 15:33)
beskaitant sia tema atsibodo Kat verkslenimai ir nusiskundimai...toks ispudis susidare,kad kazkas pagiria Raeiniu gydytojas-ji tuoj atsiranda ir varo savo dainele...  doh.gif  zinau tai,kad gerai ten kur musu nera lotuliukas.gif
as pati gimdziau pas gyd A Kiauleikiene.Tariu jai didziuli ACIU.Sesutemis taip pat nesiskundziau,visos paslaugios.Pati gyd Kiauleikiene savaitgali atejo paziureti kaip gyja mano zaizda ir pakeite tvarsti.na vienu zodziu,neturiu jokiu priekaistu jai smile.gif
Guledama Raseiniu ligoninej siame skyriuje-sulauksi tikrai daugiau demesio nei Kaune ar Vilniuj(neturiu omeny privacius gimdymo namus).kiek pazistamu gimde didmiesciuose-tai pakliuvo i konvejeri...nors pinigeliu dave...
Tik nesu patenkinta gyd Sauksteliene.ji man grubi moteris, tikrai netinka dirbti su nestukem... gal musu biolaukai nesutapo  ax.gif  kai lauksiuosi antro echo darysiuos tikrai kitur,tik ne pas ja... smile.gif

Šiaip matau, kad esi naujokė, tai turbūt dar nelabai supranti kur esi atsidūrusi. mirksiukas.gif Pabandysiu paaiškint, čia yra forumas (ne vien pagyrimų knyga doh.gif ), žmonės išsako savo nuomones, gali kilti netgi karšta diskusija.
Verkšlenti neturiu ko, nes turėjau pasirinkimą. lotuliukas.gif Perskaityk dar kartą savo žinutę, ir suprasi, kad pati nemažiau bandai įpiršti nuomonę kur gerai, o kur blogai. Gimdei tik kartą, ir tik Raseiniuose. Gal kai pagimdysi antrąjį (gal tai įvyks kitur), ką gali žinot, gal dar labai pakeisi nuomonę. biggrin.gif
Atsakyti
tik siame forume as esu naujoke. smile.gif o susidaryti nuomone apie gimdymo istaiga galima ir po pirmojo karto... tai Kat idemiai perskaityk mano pirmaja zinute-ar tikrai panasu i pagyrimu knyga??? lotuliukas.gif
o kas parasyta apie Sauksteliene??? g.gif Deja,ipirsti Raseiniuose gimdyti,net minties neturejau... o ir nera propagavimo,kvietimo lekti i Raseinius gimdyti lotuliukas.gif cool.gif Taigi,kita karta Kat,isiskaityk idemiau zinutes ir neuzsipliesk kaip degtukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liutem @ 2007 10 12, 16:36)
tik siame forume as esu naujoke. smile.gif  o susidaryti nuomone apie gimdymo istaiga galima ir po pirmojo karto... tai Kat idemiai perskaityk mano pirmaja zinute-ar tikrai panasu i pagyrimu knyga???  lotuliukas.gif
o kas parasyta apie Sauksteliene???  g.gif Deja,ipirsti  Raseiniuose gimdyti,net minties neturejau... o ir nera propagavimo,kvietimo lekti i Raseinius gimdyti  lotuliukas.gif  cool.gif Taigi,kita karta Kat,isiskaityk idemiau zinutes ir neuzsipliesk kaip degtukas  mirksiukas.gif

Perskaičiau dar kartą tavo žinutę, na ir vis tiek man įdomiai nuskambėjo tavo žodžiai: "Guledama Raseiniu ligoninej siame skyriuje-sulauksi tikrai daugiau demesio nei Kaune ar Vilniuj(neturiu omeny privacius gimdymo namus).kiek pazistamu gimde didmiesciuose-tai pakliuvo i konvejeri...nors pinigeliu dave..."

Kai pati nebuvau kitur, tai taip drąsiai teigti negalima. schmoll.gif Ką kažkas kažkur sakė, tai ...... Aš tik savo nuomonę išsakiau dėl to, kad vieną kartą gimdžiau Raseiniuose, kitą - Kaune. Ir dėmesio sulaukiau daugiau Kaune. Na, bet nesikartosiu. Jau bloga iki koktumo. Mano patirtis su gyd. Kiauleikiene iš tikrųjų yra nemaloni.
Atsakyti
Tai puiku,Kat,kad tau geriau Kaune buvo. Jau ta issakei senose savo zinutese.as noriu pasakyti,kad nereikia kiekviena karta kai kasnors pagiria gydytojas is Raseiniu,pulti destyti savo teorijas kur geriau,kaip man buvo blogai Raseiniuose ir t.t. ir pan.... unsure.gif
o kad as viena vaika pagimdzius,tai nereikia nurasyt.du vaikus pagimdzius nereiskia kad esi ase siame reikale... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liutem @ 2007 10 13, 11:40)
Tai puiku,Kat,kad tau geriau Kaune buvo. Jau ta issakei senose savo zinutese.as noriu pasakyti,kad nereikia kiekviena karta kai kasnors pagiria gydytojas is Raseiniu,pulti destyti savo teorijas kur geriau,kaip man buvo blogai Raseiniuose ir t.t. ir pan....  unsure.gif
o kad as viena vaika pagimdzius,tai nereikia nurasyt.du vaikus pagimdzius  nereiskia kad esi ase siame reikale...  cool.gif

Ko reikia man ar nereikia, gal spręsiu aš pati. Gerai? mirksiukas.gif Ir niekas nieko nenurašo. doh.gif Bet pagimdžiusi du vaikelius turi daugiau patirties, negu pagimdžiusi vieną. Šito niekaip negalima nuneigt. tongue.gif
Be to, tau tikrai nebūtina analizuoti mano žinučių. Kai kas nors nepatinka, galima tiesiog praleisti ir skaityt toliau. mirksiukas.gif O jei sudomino, tai argumentų kalba išsakyti priešingą nuomonę. 4u.gif
Atsakyti
Temos pavadinime aiškiai parašyta: "Atsiliepimai", todėl kiekviena gali pasidalinti savo patirtimi. O patirtis gali būti arba gera, arba bloga. Ir nieko nuostabaus, kad čia išsakytos nuomonės yra skirtingos.
Aš taip pat nieko gero negaliu pasakyti apie Raseinių ligoninės akušerinį skyrių verysad.gif Nors čia negimdžiau, bet porą kartų teko apsilankyti nėštumo metu. Teko susidurti ir su gyd. Kiauleikiene, ir su gyd. Šaukšteliene. Po tų apsilankymų sau pasakiau:"Daugiau čia negrįšiu doh.gif ". Šioms gydytojoms pirmiausia reikėtų pasimokyti elementariausios pagarbos pacientėms.
O apie KMUK gydytojus tik patys geriausi atsiliepimai, bent jau kiek man teko susidurti. Ir nemačiau aš ten jokio konvejerio. O jeigu tame konvejeryje po gimdymo sugeba budinti akušerė užeiti į palatą kas valandą ir pasidomėti ar viskas gerai, tai tik gimdyti ir gimdyti ten mirksiukas.gif

Taip kad, mergaitės, nustokit ginčytis, nes kiek žmonių, tiek ir nuomonių smile.gif
Atsakyti
Pritariu Lai-kiek zmoniu,tiek nuomoniu. tik i akis labai krito Kat issisokimai po beveik kiekvieno pagyrimo raseiniu gydytojoms... ax.gif smile.gif nu bet manau,kad uzteks,o tai cia galo nebus... doh.gif 4u.gif o be to beprasmiski tokie rasinejimai-bus kam patiks cia,bus kam kitur labai gerai... g.gif Svarbiausia,kad viskas butu gerai ir leliukams bei mamytems nieko nenutiktu bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liutem @ 2007 10 13, 23:08)
Pritariu Lai-kiek zmoniu,tiek nuomoniu. tik i akis labai krito Kat issisokimai po beveik kiekvieno pagyrimo raseiniu gydytojoms...  ax.gif  smile.gif  nu bet manau,kad uzteks,o tai cia galo nebus...  doh.gif 4u.gif  o be to beprasmiski tokie rasinejimai-bus kam patiks cia,bus kam kitur labai gerai... g.gif Svarbiausia,kad viskas butu gerai ir leliukams bei mamytems nieko nenutiktu  bigsmile.gif  smile.gif

Mano žinutės atsirasdavo ne po pagyrimo, bet kai kiekviena pagyrusi Raseinių gydytoją (čia dominuoja viena), nepamiršta parašyti, kad kitur tai konvejeris, kitur, tai dėmesio nesulauksi, kitur, tai neprižiūri, ir t.t.... ir panašiai. Keisčiausia, kad gimdžiusios tik Raseiniuose, o taip gerai padėtį žino Kaune ar Vilniuj. blink.gif doh.gif
Liutem, geriau žiūrėk savęs, nes kai kam gal ir tavieji pasisakymai labai jau krinta į akis. lotuliukas.gif Dar kartą ačiū už dėmesį man. aciuks.gif biggrin.gif

Ir puiku, kad pagaliau pasidarei išvadą, kuri jau seniai buvo visų čia rašiusiųjų išsakyta. tongue.gif
Atsakyti
protingi zmones daro isvadas smile.gif kaip matau ne visi tai supranta.... doh.gif kaip sakant,duok d....... kelia thumbup.gif cool.gif tongue.gif
Atsakyti