QUOTE(Ausra27 @ 2007 10 15, 12:00)
Kalbėjau su gydytoja... Ir man ji rekomendavo Mažylio kliniką, bet ten žiauriai brangu...

Apie KMUK net nieko neminėjo...
O kokie Tavo draugės įspūdžiai po epidūro? Visai nejuto skausmo?
Mano draugė paniškai bijojo gimdymo, nes pirmą sūnų gimdė Raseiniuose ir baisiai išsikankino.

Todėl antrą sūnelį net nemąsčiusi išvažiavo gimdyti į Kauną. Ir pati epidūro paprašė iš anksto. Tai labai liko patenkinta, kažkiek skausmas jaučiamas, kitaip ir būti negali, nes sąrėmių metu, reikia jausti, kada stumti. Bet sakė, taip galima gimdyt ir gimdyt.
O man Cezarį irgi atliko su epidūru, tai aš iš viso nieko nejutau, ir po operacijos dar 6 valandas visiškai nejaučiau apatinės kūno dalies. Bet gal tik operacijai taip atjungia.

Aš epidūrui labai dėkinga, nes galėjau matyti ir girdėti savo mažulytės atėjimą, priglausti ją.
Papildyta:
QUOTE(liutem @ 2007 10 15, 13:05)
Kat(nemanyk,kad cia vel nuomones nesutaps ar panasiai

), tiesiog idomu-kodel tau dare cezario operacija??? as taip pat pati negimdziau-dare cezari. ir ar abu vaikai atejo Cezario operacijos metu???
Pirmąją gimdžiau pati, pusantros paros (Raseiniuose), plyšo viskas kas tik galėjo.

Neatsidarinėjo gimdos kaklelis, tai jį man plėtė rankomis (net po beveik 10 metų, negaliu ramiai to prisimint).
Antrąją nutariau gimdyti Kaune. Tik gimdymas niekaip neprasidėjo, pernešiojau. Pati jaučiau, kad kažkas lyg ne taip. Gydytojai kilo įtarimų dėl vaikelio padėties (niekaip nenusileido žemyn). Nutarė nerizikuoti ir neskatinti gimdymo, bet atlikti Cezarį. Ir pasirodė, kad tai sprendimas, išgelbėjęs mano dukrytei gyvybę - virkštelė labai tampriai apsisukusi net 5 kartus.

Sakė, natūraliai gimti nebuvo jokių šansų.

Todėl gydytojos atidumas, profesionalumas ir dėmesys savo pacientei išgelbėjo mažytę mergytę.