QUOTE(supermamytukas @ 2007 10 17, 13:29)

Ir vėl rietenos

.
Pasikartosiu,kad abu gimdžiau Raseiniuose(nors lankiausi abu kartus ir KMUK),pirmą gimdymą kirpo,o antrą tiesiog su antru,ar trečiu stūmimu pagimdžiau

.Kaip sakau,tiesiog iškrito.Nei plyšau,nei kirpo ir žinoma,jei būčiau gimdžiusi Kaune būčiau juos gyrusi,kad čia medikų dėka

.Todėl nereikia smerkti,ar aukštinti vienų,ar kitų-daug kas priklauso nuo mūsų pačių.Pas mus trūksta tik aparatūros,
o dėmesio pas mus tikrai daugiau 
.
Nu kaip galima šitaip teigti, ten negimdžius?

Ir gimdymo sunkumas, aišku, kad ne nuo gydytojo priklauso. Bet priklauso tai, kaip tas gydytojas gali padėti sumažinti tą skausmą iki minimumo.
Pirmą kartą kai gimdžiau, tai už tuos pinigus, kuriuos aš sumokėjau, palengvinimą gavau - akušerė paglostė nugarą.

To glostymo man nereikėjo, geriau būtų padėjęs epidūras

(tik kad jo Raseiniuose nedaro gimdant).
Rinkitės kur gimdyti, kur širdis traukia. Tik nebijokit gąsdinimų, kad Kaune konvejeris, mažai dėmesio. Tai visiškas blefas.
Be to, noriu pasakyti, kad kai pagimdžiau pirmąją, man irgi atrodė, kad čia viskas puiku, viską padarė (nes neturėjau kitos patirties), ir buvau visai patenkinta. Bet kai kitas kartas buvo Kaune, tai dabar jau man nelyginami dalykai.
Bet gydytoja Kiauleikienė moka sau reklamą daryt.
Papildyta:
QUOTE(Ausra27 @ 2007 10 16, 15:40)
Tai gerai, kad jokio siuntimo nereikia...

Tik dar lieka problemėlė su pinigų padavimu... Jau ko nemėgstu, tai nemėgstu

duoti bapkes...
Aš anksčiau irgi buvau labai nedrąsi, bet kai pamačiau, kad gydytojai imdami nekompleksuoja, tai ir aš įsidrąsinau (juk jie to laukia).
Nors Kaune, tai prieš gimdymą neėmė. Sakė, jei viskas patiks, viskas bus sėkmingai, jei norėsi ir atsidėkosi. Tai po operacijos namiškiai padavė pinigėlius ir gėles.
O Raseiniuose tik duok, padedi, pasako "ačiū". Ir jokių kaprizų.