Įkraunama...
Įkraunama...

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil

QUOTE(Gabanne @ 2013 12 04, 16:40)
Turetu buti idomi serija...  Ar pripratot prie naujos Hiurem? Man visai tinka ji  smile.gif

PRIPRATAU JAU IR AŠ IR MAN JI VISAI JAU TINKA.
Atsakyti
as tai pripratau kaip suo kariamas pripranta, akies nerezia, bet ziurejimo malonumo nebera. kaip uz Chiurrem Meryem pergyvendavau kaip uz save, tai man dabar visiskai dzin kas bus su sita. nu supyko sultonas, man dzin, anonse rodo, kad liepe isvaziuoti ,man dzin. kaip Meryem Edirnoj paliko, jetau, nakti nemiegojau , susitaikymo scena ziurejau kelis kartus, cia dzin butu. kai ji sapnavo, kaip atsiprasineja Suleimano del to tunelio, kad jis jos nemato atseit, manes neapleido jausmas, kad jei tai butu buvusi Meryem, jis jau butu seniai jai lupas isisiurbes

ir beje mane visi tie Sechzadionkai pradejo biesinti. ir Dzichangiras ir Bajezidas, ir Michrimach. nu visi uz Mustafa, visi pries Selima. o man fainas tas Selimas ir tikrai ju konflktuose su Bajezidu mano manymu pagrinde Bajezidas ir kaltas, tuo labiau, kad Selimas vyresnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 04 gruodžio 2013 - 18:41
Man ekrane Meriyem su Halitu atrode kaip tikrai pora, tikras Suleymanas ir Hurrem, o su Vahide - svetimi zmones tiesiog.
Priprasti pripratau prie jos, bet uz Hurrem kazkaip jos nelaikau (turiu omeny tikra istorine asmenybe). ir vaidas Hurrem man prie jos nelimpa ir kas su ja nutinka, tegul Sulikas nors istremia ja uz juru mariu, man kazkaip dzin.
Anksciau skaudedavo, jeigu jis budavo jai neistikimas, o dabar nors tegul su visu haremu permiega, nes tokia moteris, sorry, bet neverta Sultono mylimosios vardo, blanki, neryztinga ir pan., nemoka ji vaidinti.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 12 04, 19:40)
as tai pripratau kaip suo kariamas pripranta, akies nerezia, bet ziurejimo malonumo nebera. kaip uz Chiurrem Meryem pergyvendavau kaip uz save, tai man dabar visiskai dzin kas bus su sita. nu supyko sultonas, man dzin, anonse rodo, kad liepe isvaziuoti ,man dzin. kaip Meryem Edirnoj paliko, jetau, nakti nemiegojau , susitaikymo scena ziurejau kelis kartus, cia dzin butu. kai ji sapnavo, kaip atsiprasineja Suleimano del  to tunelio, kad jis jos nemato atseit, manes neapleido jausmas, kad jei tai butu buvusi Meryem, jis jau butu seniai jai  lupas isisiurbes

ir beje mane visi tie Sechzadionkai pradejo biesinti. ir Dzichangiras ir Bajezidas, ir Michrimach. nu visi uz Mustafa, visi pries Selima. o man fainas tas Selimas ir tikrai ju konflktuose su Bajezidu mano manymu pagrinde Bajezidas ir kaltas, tuo labiau, kad Selimas vyresnis

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Del vaiku drinks_cheers.gif Bajezidas pats konfliktus sukelia (kaip gaidelis sokineja pastoviai), bet ir Selimas pijokelis geras... Ner tinkamo sechzade biggrin.gif Gaila man Mehmeto, kad nebera, jis normaliausias buvo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Aylin @ 2013 12 04, 20:04)
Man ekrane Meriyem su Halitu atrode kaip tikrai pora, tikras Suleymanas ir Hurrem, o su Vahide - svetimi zmones tiesiog.
Priprasti pripratau prie jos, bet uz Hurrem kazkaip jos nelaikau (turiu omeny tikra istorine asmenybe). ir vaidas Hurrem man prie jos nelimpa ir kas su ja nutinka, tegul Sulikas nors istremia ja uz juru mariu, man kazkaip dzin.
Anksciau skaudedavo, jeigu jis budavo jai neistikimas, o dabar nors tegul su visu haremu permiega, nes tokia moteris, sorry, bet neverta Sultono mylimosios vardo, blanki, neryztinga ir pan., nemoka ji vaidinti.

taip jie labai derejo, bet yra kaip yra... Prisiziurejau au Vahide nuotrauku, kazkaip atlaidziau i ja ziuriu, nebepykstu lotuliukas.gif Ji sirgo kaip suprantu kruties veziu...
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 12 04, 20:04)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Gabanne @ 2013 12 04, 20:48)
Gaila man Mehmeto, kad nebera, jis normaliausias buvo  unsure.gif
: Ji sirgo kaip suprantu kruties veziu...

del Mehmeto tai ziauriai sirdi skauda
na ir kas kad sirgo? tai del to ji tam vaidmeniui tinka? Meryem depresija sirgo, ir ka
o siaip Vahide pagal savo metus laba prastai atrodo, matomai del savo ligos
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 12 04, 21:36)
drinks_cheers.gif
del Mehmeto tai ziauriai sirdi skauda
na ir kas kad sirgo? tai del to ji tam vaidmeniui tinka?  Meryem depresija sirgo, ir ka
o siaip Vahide pagal savo metus laba prastai atrodo, matomai del savo ligos

ta ir norejau pasakyt... pagooglink kaip ji atrode... Vaidina ji gerai, aisku nepasivaipo taip gerai kaip Hiurem biggrin.gif

Truputi nuotrauku imetu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabanne: 04 gruodžio 2013 - 21:35
as I vahide ziuriu atlaidziai, nes ji aktore ir jai pasitaike tokia proga ir aisku, ji neatsisake. Nors dar kai ji nesuvaidino, tik buvo parinksta, jau kiek buvo komentaru...gal reikejo atsisakyti ir negadinti savo karjeros. nezinau kiek populiari ji buvo aktore, bet po sitos roles Hurrem ji , manau, daug kam paliko nusivylima. O ka galvojo prodiuseriai, tai as negaliu suprasti.

kai paziziuri aktorius serial ir gyvenime, tai gyvenime daug grazesni visi.smile.gif
Atsakyti
Man tik labai gaila, kad toks protingas ir išmintinga Suleimanas, bet aklai nemato, kad Mustafa yra tinkantis būti įpėdiniu, kad teisingas ir išmintingas vaikinas yra.
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 12 05, 01:23)

kai paziziuri aktorius serial ir gyvenime, tai gyvenime daug grazesni visi.smile.gif

drinks_cheers.gif Man gyvenime Nur Fettahoğlu labai simpatulka 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2013 12 01, 18:42)
Peržiūrėjau 113 seriją. Labai pagailo Simbiulio, vos neapsiverkiau, kai rodė akimirkas iš jo vaikystės, dar tas skausmas dėl prarastos meilės taip tikroviškai pavaizduotas. Labai graudu buvo.

As vietoj simbiulio tikrai buciau niekaip neissidavus kad isplepejau paslaptis. o jis paeme ir isklojo, juk zinojo kad geruoju jam nesibaigs, galejo ir apsimesti kad nieko nezino.
Nur Fettahoğlu isskirtiniu bruozu moteris, tik siame filme kazkaip negraziai patiekta, gal del to, kad Hiurem visada butu uz ja grazesne, o kai ja pasendino, tai isvis baidykle pasidare
O ta aktore, kur nurbanu vaidina, tai tokia nesimpatiska, galejo grazesne parinkti,juk bus sultono zmona, nejaugi dailesniu turkiu aktoriu nera g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radera: 06 gruodžio 2013 - 12:21
QUOTE(Gabanne @ 2013 12 05, 13:18)
drinks_cheers.gif Man gyvenime Nur Fettahoğlu labai simpatulka  4u.gif
user posted image

Siaip "uzdraustoj meilej" tai si aktore man viena graziausiu moteru.Ir vaidmuo jos ten geras ir visad graziai apsirengus. Bet va sicia aptariamam seriale, tai tikrai ji nesimpatiskai ziurisi. Kazkas cia su ja ne taip padaryta:)Apskritai man siam seriale labai mazai graziu aktoriu. Hiurem tai visai negrazi, o ir Sultonas absoliuciai ne mano skonio vyras....
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2013 12 06, 13:43)
Siaip "uzdraustoj meilej" tai si aktore man viena graziausiu moteru.Ir vaidmuo jos ten geras ir visad graziai apsirengus. Bet va sicia aptariamam seriale, tai tikrai ji nesimpatiskai ziurisi. Kazkas cia su ja ne taip padaryta:)Apskritai man siam seriale labai mazai graziu aktoriu. Hiurem tai visai negrazi, o ir Sultonas absoliuciai ne mano skonio vyras....

Pakeisti jie sitam seriale , nes kiek esu ziurejusi Hiurem nuotrauku asmenisku jos lupos daugg storesnes, tokios kaip pripustos, o seriale to nesimato g.gif
Atsakyti