QUOTE(Zivilka @ 2013 12 04, 19:40)
as tai pripratau kaip suo kariamas pripranta, akies nerezia, bet ziurejimo malonumo nebera. kaip uz Chiurrem Meryem pergyvendavau kaip uz save, tai man dabar visiskai dzin kas bus su sita. nu supyko sultonas, man dzin, anonse rodo, kad liepe isvaziuoti ,man dzin. kaip Meryem Edirnoj paliko, jetau, nakti nemiegojau , susitaikymo scena ziurejau kelis kartus, cia dzin butu. kai ji sapnavo, kaip atsiprasineja Suleimano del to tunelio, kad jis jos nemato atseit, manes neapleido jausmas, kad jei tai butu buvusi Meryem, jis jau butu seniai jai lupas isisiurbes
ir beje mane visi tie Sechzadionkai pradejo biesinti. ir Dzichangiras ir Bajezidas, ir Michrimach. nu visi uz Mustafa, visi pries Selima. o man fainas tas Selimas ir tikrai ju konflktuose su Bajezidu mano manymu pagrinde Bajezidas ir kaltas, tuo labiau, kad Selimas vyresnis
Del vaiku

Bajezidas pats konfliktus sukelia (kaip gaidelis sokineja pastoviai), bet ir Selimas pijokelis geras... Ner tinkamo sechzade

Gaila man Mehmeto, kad nebera, jis normaliausias buvo
Papildyta:
QUOTE(Aylin @ 2013 12 04, 20:04)
Man ekrane
Meriyem su Halitu atrode kaip tikrai pora, tikras Suleymanas ir Hurrem, o su Vahide - svetimi zmones tiesiog.
Priprasti pripratau prie jos, bet uz Hurrem kazkaip jos nelaikau (turiu omeny tikra istorine asmenybe). ir vaidas Hurrem man prie jos nelimpa ir kas su ja nutinka, tegul Sulikas nors istremia ja uz juru mariu, man kazkaip dzin.
Anksciau skaudedavo, jeigu jis budavo jai neistikimas, o dabar nors tegul su visu haremu permiega, nes tokia moteris, sorry, bet neverta Sultono mylimosios vardo, blanki, neryztinga ir pan., nemoka ji vaidinti.
taip jie labai derejo, bet yra kaip yra... Prisiziurejau au Vahide nuotrauku, kazkaip atlaidziau i ja ziuriu, nebepykstu

Ji sirgo kaip suprantu kruties veziu...