Įkraunama...
Įkraunama...

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil

QUOTE(Gabanne @ 2013 12 06, 15:05)
Pakeisti jie sitam seriale , nes kiek esu ziurejusi Hiurem nuotrauku asmenisku jos lupos daugg storesnes, tokios kaip pripustos, o seriale to nesimato  g.gif

lupas pakeite naujom?
Atsakyti
ne, tiesiog nuotraukose pasidazo lupas, o seriale nedazyos, bet man vis tiek jos lupos tokio jausmingumo pilnos, kaip Scarlet Johanson
Atsakyti
Peržiūrėjau 114 seriją. Na bet nusivyliau visiškai, kai Suleimanas pasiuntė Mustafa apsiaustą su nuodais. EIna sau.....
Ir dar kažkaip negera pasidarė, kad savo paslaptimi dėl santuokos pasidalino su broliu.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2013 12 07, 21:38)
Peržiūrėjau 114 seriją. Na bet nusivyliau visiškai, kai Suleimanas pasiuntė Mustafa apsiaustą su nuodais. EIna sau.....
Ir dar kažkaip negera pasidarė, kad savo paslaptimi dėl santuokos pasidalino su broliu.

o gal siunte jis ne su nuodais, o nuodus uzpyle kiek as supratau Vizirio padejejas.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 12 08, 15:50)
o gal siunte jis ne su nuodais, o nuodus uzpyle kiek as supratau Vizirio padejejas.

Sakai g.gif . Na taip, ten tas barzdočius užpylė nuodų.
Tai taip dabar ir nesuprantu, kieno paliepimu jis taip padarė g.gif .
Atsakyti
As irgi pagavojau, kad Suleymanas pasiunte su nuodais, gal kazka praleidau, po to kilo mintis, kad bus Hurrem darbas, nes jai gi buvo pranesta, kad Mustafa siunciamas kaftanas. Kazin kaip istorijoje is tiesu buvo, tik skaiciau, kad Suleymanas savo rankomis nuzudys Mustafa. Kiek zinau 116 serijoje Mustafa turi mirti.

Nur man filme gal tik pirmoje serijoje buvo grazi, kad atvaziavo visa tokia laiminga, po to visada kazkokia nesimpatiska, tai zliumbdavo tai visad kokia susiraukus, o dabar senuciuke tokia. Bet cia juk vaidmuo. Ir aktoriai cia kuo naturalesni parodomi. Meriyem is viso gyvenime laaabai grazi moteris. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2013 12 07, 22:38)

na taip, sudetingas gyvenimas turetu buti, kai net neaisku ka muilo operose rodo, nes jau taip akivaizdziai buvo pademonstruota, kad ne Suleimano isakymu nuodai pilami ant chalato, kad jau vaizdziau tik vaikams multike butu parodyta doh.gif
o Mustafa man giliai dzin, pasiputes gaidziukas, seniai jam to chalato reikejo. tik dabar labai idomu, ar cia Rustemas savarankiskai sugalvojo, ar cia Chiurem paliepimu ivykdyta (nuodu uzpylimas)

kaip gaila Siumbiulio netekti sad.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju sio serialo be Siumbiulio... labai truks jo... labai....
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 12 08, 21:13)
na taip, sudetingas gyvenimas turetu buti, kai net neaisku ka muilo operose rodo, nes jau taip akivaizdziai buvo pademonstruota, kad ne Suleimano isakymu nuodai pilami ant chalato, kad jau vaizdziau tik vaikams multike butu parodyta  doh.gif

o Mustafa man giliai dzin, pasiputes gaidziukas, seniai jam to chalato reikejo. tik

Oho, kokia ekspertė biggrin.gif bigsmile.gif .

O man ne dzin, man jis patinka bigsmile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Gabanne @ 2013 12 08, 22:02)
Neisivaizduoju sio serialo be Siumbiulio... labai truks jo... labai....

Man irgi, net ašarą išspaudė jo atsisveikinimas.
Atsakyti
blioviau ir as del Siumbiulio

Bet tai dabar Chiurrem išsiųs pas Baezidą, nebegalės jis tos savo mergelės vesti, Chiurrem neleis
Atsakyti
sveikos 4u.gif
niekaip nerandu jusu senesnes temos unsure.gif gal kuri pagelbetu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 12 08, 22:13)

kaip gaila Siumbiulio netekti sad.gif

O kas ivyko su Siumbuliu? unsure.gif Pora seriju neziurejau, anose tai dar gyvas buvo.
Atsakyti