Įkraunama...
Įkraunama...

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil

QUOTE(dute_a @ 2013 12 09, 10:39)
sveikos 4u.gif
niekaip nerandu jusu senesnes temos unsure.gif gal kuri pagelbetu blush2.gif  4u.gif

Nebėra, jau moderatorės ištrynė, man ir gaila nespėjau perskaityt visos. verysad.gif
Atsakyti
Siumbiuli i laisve isleido
Atsakyti
ech,buvo ir mane serialas itraukes..issiziojus ziurejau,ir miega aukodavau:)
pradejau per lnk,paskui susiradau kompe..vyras sake,kad isprotejau.bet kaip isuko,tai atrode,kad pati jau tam dvare apsigyvenau lotuliukas.gif
o bet taciau blink.gif
3 sezonas buvo jau nebe tas ,prasukinedama ziurejau,bet vistiek dar idomu buvo..
bet reikejo "dagyvent"iki tos serijos,kai atsirado Hiurem.. blink.gif kai pamaciau net zado netekau..viskas serialas numiro,neber jokio noro ziuret..nors ir daug kur man Hiurem poelgiai ne prie sirdies buvo,bet susigyventa su sia heroje iki kaulu smegenu..kitos neisivaizduoju net..
panos sakykit,o tai jie vis dar tebekuria toliau ?!nes maniau ,kad 115 serija cia jau pab.nors as jau ir iki jos nebedaziuresiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lipsy @ 2013 12 10, 22:33)
pradejau per lnk,paskui susiradau kompe..vyras sake,kad isprotejau.bet kaip isuko,tai atrode,kad pati jau tam dvare apsigyvenau lotuliukas.gif
o bet taciau blink.gif
3 sezonas buvo jau nebe tas ,prasukinedama ziurejau,bet vistiek dar idomu buvo..
bet reikejo "dagyvent"iki tos serijos,kai atsirado Hiurem.. blink.gif kai pamaciau net zado netekau..viskas serialas numiro,neber jokio noro ziuret..nors ir daug kur man Hiurem poelgiai ne prie sirdies buvo,bet susigyventa su sia heroje iki kaulu smegenu..kitos neisivaizduoju net..
panos sakykit,o tai jie vis dar tebekuria toliau ?!nes maniau ,kad 115 serija cia jau pab.nors as jau ir iki jos nebedaziuresiu smile.gif

Žodis į žodį aprašėt, lygiai taip pat jaučiuosi ir taip gyvenau serialu, sustojau ties 107 serija jau kokios trys dienos po biškeli pažiūriu ir nepabaigiu, o būdavo net 4 pažiūrėdavau thumbup.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lipsy @ 2013 12 11, 00:33)
o bet taciau blink.gif

pasirodo visos taip gyvenom, kuo toliau ziuredavau tai daug ka prasukdavau, pasiziuredavau tik intrigas bobu haremo, diedu karu net neziurejau, bet vos istveriau 4 sezona, neidomu, nuobodybe, painiava, ir visiskas istorijos neatitikimas, taip kad gyvenimas dvare baigesi..
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2013 12 09, 14:04)
Nebėra, jau moderatorės ištrynė, man ir gaila nespėjau perskaityt visos. verysad.gif

Nesuprantu kokiu tikslu istryne tema,kuri dar aktuali? ten tiek informacijos ivairios buvo prilžkelta, kad net gaila. Juk paliktos daug senesnes temos, niekam neidomios, o sia istryne rupūžos mad.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau 115 seriją. Patiko serija, super. Man labai patinka Mustafa. Kaip suprantu, išduos jį Bajazidas. Labai labai gaila, kad taip pasitikėjo broliu.
Atsakyti
Kaip graziai plaukai wub.gif Spalva wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na taip, ji nereali iš tiesų.
Atsakyti
koks jau pilvuzas didelis smile.gif
Atsakyti
Na bet jos akių grožis. Labai vilioklė.
Atsakyti
o kazi iki paskutiniu seriju ji bus pakeista, galvoju gal dar sugris veliau?
Atsakyti