Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

lauryna50,Crepe swarko derinukas, nerealus thumbup.gif wub.gif wub.gif žiauriai gražus švarkelis wub.gif wub.gif o spalva wub.gif bigsmile.gif norėčiau savo spintoje jį turėti

ir dar labai faina apyrankė tortoise man labai patinka tokios:blink: blink.gif thumbup.gif čia koks brendas ar RL? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 06 04, 14:44)
lauryna50,Crepe swarko derinukas, nerealus thumbup.gif  wub.gif  wub.gif žiauriai gražus švarkelis wub.gif  wub.gif  o spalva  wub.gif  bigsmile.gif  norėčiau savo spintoje jį turėti

ir dar labai faina apyrankė tortoise  man labai patinka tokios:blink:  blink.gif  thumbup.gif  čia koks brendas ar RL? g.gif  ax.gif

Inga, apyranke, manau, irgi Jcrew mirksiukas.gif Jcrew turi serija papuosalu tokiam stiliuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 06 04, 14:50)
Inga, apyranke, manau, irgi Jcrew mirksiukas.gif Jcrew turi serija papuosalu tokiam stiliuje ax.gif

oi kokia fainutė, reiks pasižiūrėti man blink.gif blink.gif ačiū už atsakymą aireda 4u.gif
aš vieną turiu iš rl panašią, o čia plokščia, forma biškutį kita wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 04 birželio 2013 - 14:16
QUOTE(Aireda @ 2013 06 04, 13:30)
Enura, kalbi apie ta raudona svarka, kuri lengva/nelengva derinti? Ar apie savo zalia coco svarkeli?

Kalbejau apie spearmint svarkeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 06 04, 15:22)
Kalbejau apie spearmint svarkeli  4u.gif

Supratau mirksiukas.gif Na, sita gal ir lengviau derinti, nes kaip klasikinis jis man irgi nesiziuri ax.gif

Lauksim vaizdines medziagos biggrin.gif nes as ji tik prie dzinsu ir deviu, kitaip nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 06 04, 14:44)
lauryna50,Crepe swarko derinukas, nerealus thumbup.gif  wub.gif  wub.gif žiauriai gražus švarkelis wub.gif  wub.gif  o spalva  wub.gif  bigsmile.gif  norėčiau savo spintoje jį turėti

ir dar labai faina apyrankė tortoise  man labai patinka tokios:blink:  blink.gif  thumbup.gif  čia koks brendas ar RL? g.gif  ax.gif

Aham, CREW ji. Ir as ja megstu. Ji tokia, mano nuomone, be pretenziju, tai irgi daznai pasipuosiu ja...

Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2013 06 04, 13:58)
Lauryna50, viskas grazu wub.gif

Tas fuchsia spalvos svarkas is tikruju be formos. Ir man jis kasdienai kazkoks per puosnus doh.gif Ant taves, Lauryna50, jis labai gerai atrodo wub.gif

Lauryna50, Maritime svarkas nera labai padidintas, man xs aptemptas, bet jis toks ir turi buti, tai tau S turetu uztekti mirksiukas.gif

Enura, ir man paskutiniu metu labai patinka si spalva, net nagai tokia spalva nulakuoti dabar biggrin.gif O dar siandien uzsakiau tokius loferius doh.gif
user posted image

Tikiuosi dydis bus OK, atsibosta pardawinet netikusius... blush2.gif
Oj, man ta spalvyte irgi jau nuo pawasario kaip magnetas traukia, pamatau - negaliu atsilaikyti... lotuliukas.gif tai dbr tik bijau, kad kitamet negalesiu i ja paziuret... smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Grazus jusu pirkinukai wub.gif
user posted image

Gal kuri turit si sijona? Taip norisi kokio nors neipareigojancio, prie visko biggrin.gif Kaip dydziai, ar siaip ar smagus.

Sian pagal mano norus buvo neblogas papildymas, prisikoviau kasiuka ir pastrigo netas verysad.gif Kai atstrigo, nieko nebebuvo... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 04 birželio 2013 - 19:39
QUOTE(someday... @ 2013 06 04, 20:39)
Gal kuri turit si sijona? Taip norisi kokio nors neipareigojancio, prie visko biggrin.gif Kaip dydziai, ar siaip ar smagus.

Didintas ir lb platus, daug to klioso.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 06 04, 20:44)
Didintas ir lb platus, daug to klioso.

Tai kai vejas pus kelsis i virsu, nes ir lengvas labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 06 05, 10:24)
Tai kai vejas pus kelsis i virsu, nes ir lengvas labai g.gif

biggrin.gif biggrin.gif. Nemanau kad kels į virsu biggrin.gif
As to sijonuko irgi noriu, tik bijau su dydziu g.gif

Mergaites sakė kad lyg didintas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 06 04, 11:34)
RL dzinsiukai.

Mergytes priminkit Maritime blazer in stripe ar nera didintas???  g.gif  Nusiunciau S, neturetu buti platus, jei paltuku 6, swarkeliu dazniausia taip pat 6. O maikutes Sd.

http://www.jcrew.com...~~~~~/84593.jsp

O jei ne paslaptis, su kokia krutines apimtimi emete sio svarkelio S dydi? Jau kuri laika ji stebiu, bet vis bijau del dydzio. Kazin, su krutine 86 ir liemeniu 70 koki dydi imti?
Atsakyti
QUOTE(sauleliux @ 2013 06 06, 11:40)
O jei ne paslaptis, su kokia krutines apimtimi emete sio svarkelio S dydi? Jau kuri laika ji stebiu, bet vis bijau del dydzio. Kazin, su krutine 86 ir liemeniu 70 koki dydi imti?

Jums turetu XS d. uztekti (pas mane toks su 89 cm.), na, nebent norite laisvo svarkelio g.gif
Atsakyti