Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(sauleliux @ 2013 06 06, 11:40)
O jei ne paslaptis, su kokia krutines apimtimi emete sio svarkelio S dydi? Jau kuri laika ji stebiu, bet vis bijau del dydzio. Kazin, su krutine 86 ir liemeniu 70 koki dydi imti?

Nemanau, kad reiktu didesnio nei XS. Mano 90/74 panasiai ax.gif
Gal dar lukterkit mergaiciu komentaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 06 birželio 2013 - 10:59

Lauryna50, apziurejau derinukus thumbup.gif Na,pradesiu rolleyes.gif
Pirmas su geltona Spalviskai dera labai,bet man tas sintetinis mereškavimas bliuskučių schmoll.gif Tai pačiai bliuzelei dedu minusa ax.gif čia asmeninė antipatija biggrin.gif Bet dydis puikiai tinka..

Džinsai be proto gražūs,nors jie irne Jcrew biggrin.gif O su ta marga maikyte man derinukas thumbup.gif ir visai ne marga schmoll.gif Tiesiog vasariskai marga.

Švarkas puikus 4u.gif Spalva kokia skani,ryški,visad pastebėta būsite su tokia biggrin.gif Prie džinsiukų labai labai užskaitoma biggrin.gif Man prašom nuorodelę kregždučių maikelės ax.gif

Tas rozinis svarkas ( kur be formos biggrin.gif ) ir žiūrisi puikai.

Na,ka,del tos rožines spalvos diskutavot ..Man ji gražiausiai ziurisi iki 30... Daugiau ,kiek teko matyt vyresniu ,ji kiek ziurisi vaikiskai..Na,kazkaip net juokingai.Lyg tos amerikietes blondines ,kurios nori visad likt niolikos...Batai dar dar tos spalvos.
Papildyta:
Enura,derinukai puikus.Sutiksiu su kitos nares nuomone del dirziuko.Jis gal ir galetu but neutralesnis.Tik va paskutinis derinukas nelabai.Nuotraukoje ziurisi dar neblogai,bet nuotrauka neperduoda tikro tu dzinsu sintetinio geltonumo biggrin.gif ( pati tokius turiu) ,Kai zinau ju spalva,tai man prie tos beprotiskai grazios bliuzeles noretusi kakavine,rudos,ar naturalios gelsos spalvos..Tiesiog ne neon sintetines gamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 06 06, 11:26)
Na,ka,del tos rožines spalvos diskutavot ..Man ji gražiausiai ziurisi iki 30... Daugiau ,kiek teko matyt vyresniu ,ji kiek ziurisi  vaikiskai..Na,kazkaip net juokingai.Lyg tos amerikietes blondines ,kurios nori visad likt niolikos...Batai dar dar tos spalvos.
Papildyta:
Enura,derinukai puikus.Sutiksiu su kitos nares nuomone del dirziuko.Jis gal ir galetu but neutralesnis.Tik va paskutinis derinukas nelabai.Nuotraukoje ziurisi dar neblogai,bet nuotrauka neperduoda tikro tu dzinsu sintetinio geltonumo biggrin.gif ( pati tokius turiu) ,Kai zinau ju spalva,tai man prie tos beprotiskai grazios bliuzeles noretusi kakavine,rudos,ar naturalios gelsos spalvos..Tiesiog ne neon sintetines gamos biggrin.gif

del rozines spalvos, tai matyt Jums dar iki 30, kad taip sakot rolleyes.gif o jei rimtai tai rozine rozinei nelygu, ta fuksijos spalva visai gerai ziurisi ir vyresnems 4u.gif

o del derinuku tai va kaip skirtingai, kam graziausias, o kam atvirksciai biggrin.gif
taikiau i si JCrew pateikimo buda (cia geltona kitokia bet vis tiek ryski)
user posted image

idesiu prie progos derinuka ir su rusvom kelnem, dekui uz komentara 4u.gif
Atsakyti
Enura,oi man gerokai virs 30, todel ir matuoju viska ant saves ir bendraamziu biggrin.gif
Ir tame ikeltame derinuke yra ryski,bet tikra geltona,ne sintetine biggrin.gif Geltona tinka,juk rasiau.Bet ta l.citron spalva ,ji specifine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 06 birželio 2013 - 12:27
QUOTE(RII @ 2013 06 06, 13:24)
Enura,oi man gerokai virs 30, todel ir matuoju viska ant saves ir bendraamziu biggrin.gif

Na, kadangi ir as cia is tu vyresniu, tai irgi pasisakysiu biggrin.gif

Galvoju, kad pati spalva, nesvarbu kokia, neturetu buti skirstoma pagal amziu ax.gif
Spalva tiesiog gali netikti zmogui prie "veido" kaip sakoma , nesvarbu kiek jam metu smile.gif

Svarbu, kaip ji bus pateikiama rolleyes.gif

Na , tarkim, jei brandesne moteris deves ta ruzava spalva su kokiu uzpakalio nedengenciu sijonu, noredama vaizduoti " -niolikine", tai aisku atrodys vulgarokai ir juokingai smile.gif
Taciau ta pati rozine- ruzava , tinkamai parinkus, priderinus ir pateikus, gali atrodyti labai stilingai ir solidziai....ir ta jau tikrai ne amzius apsprendzia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 06 birželio 2013 - 13:08
tada ir as prie bendraamziu ax.gif

RII sutinku kad cia kita geltona, taip ir rasiau. Bet si citrusine dar ne neonine. Dukra turi tikrai neoninius sortus, tai skirtumas tikrai matyti. Ji nors ir labai ryski, bet nepasakyciau kad sintetine mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 06 06, 13:03)
Svarbu, kaip ji bus pateikiama rolleyes.gif

drinks_cheers.gif labai gerai pasakyta
Atsakyti
Labas. Gal kas galetu pakomentuotii kaip kasmyriniai megztukai Jcrew nesiojasi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belladona: 06 birželio 2013 - 14:12
Gal kas zinot sios sukneles pavadinima ax.gif ir ar ji dar buna pardavime?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 06 06, 16:10)
Gal kas zinot sios sukneles pavadinima  ax.gif ir ar ji dar buna pardavime?

Wool ribbon ravine dress, sena kolekcija, nebebuna.
Atsakyti
... klausykit, cia tiesiog bendraamziu klubas isikures... lotuliukas.gif thumbup.gif mat ir as is sios kompanijos.
RII aciuz uz komentarus! mirksiukas.gif
Zinok , as irgi virs 30 blush2.gif bet jauciuos su sia sp kol kas liuksiskai. Teisingiau, ilgokai nuo jos "ilsejausi", o dbr l l norisi jos. Gal labiau priklauso koki ruba (Crew nedwelkia pigumu nei is tolo) devime ir kaip ji pritaikome, ne tik sp... rolleyes.gif
Enura, klausei del saguciu pamirsau atsakyti - jos dekoratyvines. Yra kabliukai, graziai uzsisegantys. As poto meginau swarkeli iswaizduot su 4 sagutemis, bet man truktu vis delto tu dvieju bigsmile.gif
Atsakyti
Na, jau tikrai kad bendraminciu klubas thumbup.gif As irgi is tos kompanijos ax.gif

Pritariu Didejos mintims, spalvos nelabai priklauso nuo amziaus, ji arba tinka arba ne. Galima atrasti tam tikra tinkanti atspalvi.
As apskritai rozines nemegstu spalvos, bet kas kita fuchsia spalva, ji puikiai tinka vasarai, o ziema as i ja negaliu ziureti, per ryski.

Enura, nesu maciusi tu geltonu dzinsu realiai, bet manau, kad tame derinyje su snake palaidine visai jie tinka.

Nors pritarciau ir RII, kad derinys su tikra geltona butu gal tobulesnis, rafinuotesnis g.gif

Bet man grazus ir sis derinys su neon kiwi palaidine:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 06 birželio 2013 - 15:58
QUOTE(linamog @ 2013 06 06, 15:19)
Wool ribbon ravine dress, sena kolekcija, nebebuna.

user posted image
kas daugiau atsakys jei ne linamog biggrin.gif O praeitu metu ar dar senesne? ax.gif tai jauciu tik e-bay kokiam imanoma rasti g.gif
Papildyta:
Aga klubas "Komu za tridsat" user posted image

QUOTE(lauryna50 @ 2013 06 06, 15:39)
Enura, klausei del saguciu pamirsau atsakyti - jos dekoratyvines. Yra kabliukai, graziai uzsisegantys. As poto meginau swarkeli iswaizduot su 4 sagutemis, bet man truktu vis delto tu dvieju  bigsmile.gif

dekui 4u.gif gal ir as palikciau, visgi originalo vaizdas geriausias, bet taip tokia mintis kilo. Gal man noretusi ju neblizgiu tada g.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 06 06, 15:57)
Enura, nesu maciusi tu geltonu dzinsu realiai, bet manau, kad tame derinyje su snake palaidine visai jie tinka.
Nors pritarciau ir RII, kad derinys su tikra geltona butu gal tobulesnis, rafinuotesnis g.gif
Bet man grazus ir sis derinys su neon kiwi palaidine:

na man irgi tinka, tuo labiau kad jie man tikrai ne neoniniai schmoll.gif bet kiekvienam kitaip patinka kaip tik pagalvojau kad ir aciu dievui kad skirtingai rodosi, o tai kas butu jeigu visos visiskai vienodai rengtusi blink.gif nenoreciau sutikti kasdien tokiu paciu lotuliukas.gif
Atsakyti