Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Enura, tik nesugalvokit keisti sagu tam ryskiam svarkui doh.gif biggrin.gif Tinka jam tos blizgios sagos, suteikia prasmatnumo ax.gif Man irgi tos dvi virsutines kliuva, bet liktu zymes, jeigu nuimti, o ir geriau gal kaip dizaineriai sugalvojo, taip ir palikti.

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 06 06, 16:21)

nekeisiu, nes neturiu jo lotuliukas.gif
zodziu, truksta man jame kazko iki tobulumo, tai matyt ir neturesiu biggrin.gif man vis tik maritime stripe turbut arciau sirdies
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 06 06, 17:11)
kas daugiau atsakys jei ne linamog  biggrin.gif O praeitu metu ar dar senesne?  ax.gif tai jauciu tik e-bay kokiam imanoma rasti  g.gif

As jos factorini varianta pirkau 2011 vasari.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 06 06, 19:18)
As jos factorini varianta pirkau 2011 vasari.

senai doh.gif
radau ebay'juj, bet dydis tik P man tinkamas, su 168cm verta butu surizikuot ar geriau nereikia ? g.gif
Atsakyti
na pridiskutavote mielos narės bendraamžės tongue.gif nuo spalvos rožinės iki amžiaus cenzo karsta.gif didis.gif
Atsakyti
gal kas turi? su klubais 92 bus gerai 26dydis?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lilija73: 07 birželio 2013 - 09:20
QUOTE(Lilija73 @ 2013 06 07, 10:19)
gal kas turi? su klubais 92 bus gerai 26dydis?

isparduotuvej 26 d. parduoda, uzklauskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 06 07, 00:26)
na pridiskutavote mielos narės bendraamžės tongue.gif  nuo spalvos rožinės iki amžiaus cenzo karsta.gif  didis.gif

plataus spektro temute, tsakant... gathering.gif
Atsakyti
Na tada dabar i tema smile.gif

Zmones padekit apsispresti ka man su tom cafe capri in wool kelnem daryti, na niekaip neapsisprendziu - dydis geras/negeras, tinka/netinka, nesioti ar ne doh.gif
Cia deriniu labai nederinau, taip tik pateikiu kelis variantus, kad matytusi vaizdas. Dydis 2 regular
Laukiu visokiu nuomoniu ax.gif 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 06 07, 11:16)
Na tada dabar i tema  smile.gif

Zmones padekit apsispresti ka man su tom cafe capri in wool kelnem daryti, na niekaip neapsisprendziu - dydis geras/negeras, tinka/netinka, nesioti ar ne  doh.gif
Cia deriniu labai nederinau, taip tik pateikiu kelis variantus, kad matytusi vaizdas. Dydis 2 regular
Laukiu visokiu nuomoniu  ax.gif  4u.gif

Man atrodo labai graziai thumbup.gif dydis tikrai geras,gal ir galeu buti 1-2 cm ilgesnes, bet ir taip man labai graziai, galima drasiai nesioti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 07 birželio 2013 - 10:29
enura, man visai graziai ziurisi sitos kelnytes smile.gif
pati spalva vien - ispudinga wub.gif

graziausias man derinukas su jomis - su taskuota bliuskyte, tik mano nuomone, bateliai graziau ziuretusi be dirzelio...vat smile.gif

jei jau reiktu kabinetis, sakyciau , kad galetu jos buti ciut ciut platesnes per uzpakaliuka ax.gif bet jos gi devint prasitampo kazkiek, tai gal ir gerai rolleyes.gif ...o 4 dydis manau jau butu per didelis ax.gif
Bet gi as pati su 94 cm 2 Tall turiu, tai gal tiesiog tik foto taip atrodo (toj paskutinej, kur is nugaros) biggrin.gif

ziurek, kaip pati su jom jautiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 07 birželio 2013 - 10:47
Enura,labai gerai,žinoma, nešioti.
Atsakyti